Julfest

Idag hade vi julfest i skolan, ååh vad roligt :D:D:D NV13 hade de här jesus-spelet och sen hur lärarna sku va när dom var gamla typ hahah fyfan vad bra det var :D precis som man skulle kunna tänka sig att dom är sen :P
Och sen hade lärarna sitt och dom var utklädda i coola kläder och gjorde Stampa med Leroy :D:D!!!! Det var underbart roligt fyfan vad jag skratta haha våra lärare e nog bäst egentligen fast man inte alltid tycker de:P

Nu sitter vi i skolan och väntar på att vi ska få äta julbord:) Och sen e de jullov :O
På lördag far jag upp till österbotten och blir där i en vecka o firar jul osv! Fast jag har lite julafton på Lördag också, för då får jag öppna några julklappar som e för stora för att ta med till Finland :D
Men jag ska vara utan min darling en vecka och det har jag inte varit på typ ett år :| oops!

Jag undrar även vad som ska hända på Nyår!? hoppas det händer något riiktigt roligt!

Igår var jag med jessica catrin nathalie och saris. Vi var på adlon och sen for ja ut o sladda o börna på stan med Liza Johan och Gio:)

Imorgon ska jag ut :) Och fira Matilda som äääntligemn blir 18 åår :D Sen sitta på färja hela dagen på Lördag, sliiitet!

Idag ska jag nog inte göra så mycket tror jag? Men jag borde nog börja köpa klart julklapparna snart. Pusspåer hejdå och God Jul !

Jag försöker igen..

jag tog bort min förra blogg för jag blev störd och orkade inte med den. men nu försöker jag igen, vi får se hur länge jag har den.

idag är det ivf lucia, Folkis kom till Grelsby och hade lucia, dom var riktigt bra (Y)
det var också sista dagen på praktiken idag, ganska skönt men skolan e ju inte så lockande fast de e ju iofs bara 4 dagar, men ändå.

Hade terapisamtal med Jessica idag också höhö, efter jag slutat, hujj vad irriterad man kan blii! :P

Jag borde fara o kolla på lucia ikväll men egentligen sku jag fan inga orka men Fina e väl med i tåget så ja måste väl offra mig lite tror jag.

Nej nu ska jag äta middag som kommer att bestå av bröd,

Glad Lucia, eller något sånt, hadebra hej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0