22/10 - 08

jag sku vilja färga och klippa håret, men hur i hela fridens dagar då? :/ sku ju villa ha något nytt men ja.

jag ska vara handledare i 7 veckor fick jag reda på igår :O Men jag är tillsammans med Mikaela så det blir nog bra:) Vi var på handledar träff idag också, och det var också bra:) Men det känns ju lite nördigt när jag jobbat där i 2 månader och sen ska jag vara handledare, men grundvård ska jag väl ändå klara av!

Idag har jag även varit och lunchat med Jessica (ciabatta med fetaost och tomat mmm) och träffat Sara som var fin i håret :) Och ikväll har mamma & pappa varit hit :) jag laga en kladdkaka men den smaka skit:P och mamma hjälpte mig med pusslet också för jag har kört fast så det var bra:p

Nästa helg är det Halloween, jag och Jessica har nog ganska klart vad vi ska vara så det är skönt, hoppas det blir kul på Mariepark bara!


Det finns avfolkningsbygder uppe i norr där man kan räkna invånarantalet i byarna på ena handens fingrar. Det här handlar om en sådan bygd.
Två gamla bönder var ute och plöjde sina åkrar. När det var dags för frukostkaffe möttes dom vid gärdesgården för en pratstund.
"Du", sa den ene till den andra, "du har ju plöjt väldigt raka fina fåror men där borta har du lämnat två ställen oplöjda. Varför har du gjort det ?"
"Jo du förstår", sa den andre och pekade, "på den där platsen hade jag min första kärleksupplevelse."
"Jaha", sa den förste, "jo sånt vill man ju hedra, det förstår jag, men varför har du inte plöjt det andra stället?"
"Jaa, du vet - hennes mamma stod där och tittade på."
"Men du milde Moses! Vad sa hon då?"
"Muuuu..."


hehe godnatt!

19/10 - 08

nu kom jag på en snilleblixt, jag kan sätta en vits i varje inlägg så om man blivit uttråkad av det jag skrivit blir man glad sen ivf, bra va! ;D

I Fredags var jag ivf på Standup med Sara Gisela och Elin, vi var och åt middag också och det var riktigt roligt :) Men det satt någon humorlös kärring bredvid oss som var helt konstig.
Sen var vi där typ tills dom blinka, jag har inte varit så länge på länge, så det var kanske lyckat att vara på gubbhyllan ivf? ;P

Men segt var det på Lördagen när jag var på jobb ivf, men vi hade lite lyx och var 4 så det var bra:)
Idag har jag också varit på jobb, jag gillar mitt jobb:)


En snubbe trackade sin fru för hennes slappa bröst.
- Om du skaffade lite fastare bröst, skulle du inte behöva behå!
Frugan greppade hans slappa pick och sa:
- Om du skaffade en större pick, skulle jag inte behöva använda din brorsa!

haha:D
Nej nu ska jag försök få tiden att gå tills Ensam mamma söker kommer,
tjado

14/10 - 08

Begravningen var fin men väldigt jobbigt var det, men det kändes det bättre efteråt ivf. Men ändå lika hemskt :'(

imorgon halv 11 ska jag till läkare, undrar varför egentligen, dom kommer fram till samma sak om och om typ, men int ger han mig tabletter för det. så jag ska väl gå dit och få veta allt jag redan vet.

sen kl. 13 börjar jag jobba, och sen på kvällen är det anhörigträff, så alla de anhöriga till de som bor på avdelningen ska komma så ska vi äta tårta och så:P det blir nog bra.

ikväll har jag och Mimmi försökt hitta svamp, det gick mindre bra! sen var vi på promenad och sen hem till henne så kom Lina och Tanja också:)

nu tänkte jag pussla lite, sen tänkte jag läsa lite och sen sova lite. inatt sov jag int ett skit, det var säkert för att det var fullmåne. på tal om pussla så håller jag på och pusslar ett 1000-bitars pussel, först gick de segt men snart har jag pusslat halva:D jag är nog pussel-mästare.

vad händer i helgen månne?

09/10 - 08

jag köpte bilen men ångrade mig. har någon annan nåt bra tips på bil åt mig?
ikväll har jag jobbat kväll, sen var jag på kaffe med Johanna Jessica och Nina och sen for jag Jessica och Nina ut på lite cruise till Anders udde (de heter väl så?) men vi såg inte hur det såg ut för det var så mörkt, men det såg snyggt ut ivf.
jag ska nog fara dit på studiebesök en vacker dag.

imorgon jobba till halv 1 och sen kl. 2 är begravningen. det kommer att vara så ledsamt att träffa Viveca och hans barn och alla :'( usch vad allt är orättvist:(

godnatt


02/10 - 08

Skrållan (vår katt) fick just nå fel, först bet hon mig i handen och sen hoppa hon upp och klöste/bet mig i ansikte? konstig katt. då kastade vi ut henne ivf, så nu får hon frysa inatt.

idag har jag varit hem och sytt upp 2 byxor, och sen for mamma så var jag barnvakt åt 4 ungar en stund, sen spelade vi Prinsess-spelet och sen for jag hem och sov. Det är inte bra att vara ledig då sover jag bara. Om jag jobbar på dagen brukar jag inte sova någge på kvällen, men är jag ledig sover jag hur mycket som helst.

Imorgon kväll ska jag på jobb ivf, det blir bra det. Då blir de billigt och bra när jag måste vara nykter :) Fast på lördag kanske jag inte är nykter men får se hur de blir med den saken.

Inatt kommer pappa hem från Åbo ivf:) Det är bra!

Ikväll har jag och gulle städa, det såg hemskt ut här och sen måsta vi race-städa på typ en halvtimme, så de e ju inte sådär jättebra städat. För de sku komma två och kolla på vår 110 cm säng. Så dom kommer och hämtar den imorgon :( Då får vi inte ha vår 2,30 cm säng längre, hur ska de nu gå när vi blivit bortskämda med det? :P

Jag ska kanske köpa en ny bil, Stoffe kommer med den till stan imorgon så ska jag provköra och så. Men 900 € suger ju lite, men det är inte så farligt om jag inte måste byta ruta till på det, isf blir det dyrt! Men jag kanske inte vill ha den överhuvudtaget.

Godnatt då


01/10 - 08

baah, jag hade just skrivit en lång och (intressant?) blogg men så försvann ju allt såklar, jävla skit.

jag drar en sammanfattning,
imorse var jag och kollade på elin & parking när dom hoppade, dom var skitduktiga
ikväll har jag varit hos Jessica och sett på ET och Top Model, Whitney vann yee:D Sara kom också
sen garaget en sväng och var med gulle och Erik

imorgon är jag ledig igen och det är långtråkigt,
jag ska hem och sy upp ett par byxor som jag ska ha på Volles begravning :(
sen borde jag fara och skaff mig linser också

godnatt!

RSS 2.0