24/02 - 09

Ledigdagledigdagledigdag

Idag måsta jag stiga upp 08.45 på min LEDIGA DAG. Det är alltid sådär. Sist jag hade en ledig dag måsta jag också stiga upp tidigt, alla är onda.
Nåja jag masade mig åtminstone iväg till Backmans Optik på ögonkoll - om ca. en vecka är mina linser här :)
Hoppas det var värt pinan, hon satt färg i mina ögon och vek upp mitt ögonlock, usch!

Sen fick jag ett infall att jag behöver klippa mig, så jag gick till KlippUpp och dom hade tid med mig direkt, perfekt.
Färgade håret mörk brun-rött nånting och klippte upp lite och så. Det syns nog inte avsevärt men det känns härligt.
Då måsta jag passa på att köpa mig ett Bed Head hårspray på samma gång.

Sen när jag väl hade klippt mig kändes det som att jag behövde köpa en ny mascara, tänkt och gjort - jag gick och köpte mig en mascara, ögonbrynspenna, foundation och en parfym.
180 € fattigare for jag hem och här är jag.

Igår var vi ju då på Cirkelträning. Enmassa olika statitioner så man tränade allt, triceps, biceps, mage, bröst, lår osv sen var det även tempohöjare tex. hopprep, step up, höga knän och sådant. Svettigt var det men kul!

Ikväll ska jag och Jessica styrketräna, tvi vale jag har träningsverk sen igår :O Men först skall vi bege oss till Transmar och hämta ut våra Ellospaket!

Farväl

23/02 - 09

Nu skrev Linnea till mig på facebook att dom har ändrat Combaten till Cirkelträning ikväll, perfekt :) Jag har velat fara på det men jobbar typ kväll varje Onsdag då det är cirkelträning egentligen! Mamma har varit på det och sa att man blev ordenligt slut av det så nu får vi se hur det går:P

23/02 - 09

Jobb idag igen, slutade för ett tag sen och nu sitter jag hemma och ser på House.
Ska snart fara till Avancia, eller snart och snart men om en timme ungefär. Jag ska fara på Bodycombat, det har jag inte varit på sen en "prova på dag" i högstadiet, men om jag minns rätt så tyckte jag att det var roligt då ivarjefall!

Känns som jag har fullt upp denna vecka

Måndag - Jobb - Bodycombat
Tisdag - Optiker - Cambridge - Styrketräna
Onsdag - Jobb kväll
Torsdag - Jobb - Styrketräna
Fredag - Jobb - Arken
Lördag - Elda ris och reda upp på Åsas tomt och dricka öl
Söndag - Flytta

och däremellan skall jag även hinna packa ihop alla grejer, har typ packat 3 lådor och det kommer blir mååånga till.
Och såklart fick jag optikertid kl 09.30 på min lediga dag så jag får inte ens sovmorgon imorgon, oh no.

Nåja nu ska jag pack ihop mina grejer och förbereda mig på att svettas. Sara har kommit hem också :)

22/02 - 09

Jaa, igår blev det då vin och spel hos Sazze :) Barngeni och Monopol. Vi insåg dock att Monopol inte riktigt är något sällskapsspel för det går inte så bra att umgås medans man spelar det för man ska hålla koll på alla också. Nog var det en del fusk för det men typ alla fuska ju så det gick nog ganska jämnt ut:P hähä.

Sen drog vi vidare till Dinos, det var nice var inte så mycket folk men en del man kände ivarjefall. Före vi skulle fara hem skulle vi gå till Indigo och kika läget där. Högst 5 pers där typ boooring. Köpte en 'Greenday' liknande drink som jag inte drack upp utan jag tog en vatten istället, himla värt:P

Nåja nu har jag sovit som en stock tills 12 då klockan ringde. Nu ska jag dricka te för det har Jessica sagt att man ska dricka dagen efter! Hoppas hon inte lurade mig:P

21/02 - 09

nu är det helg igen och jag jobbar och jobbar. nåja det hindrar mig väl inte från att fara och dricka lite vin och softa hos Sazze ikväll :) jobbar trots allt kväll imorgon så lite sovmorgon får jag ändå.

igår blev det lugn kväll, jobbade till halv 9, for till garaget och polaa med grabbarna (H) sen lite hitodit och hem och sova.

imorse jobb efter att ha drömt konstiga drömmar hela natten, 20 före 5 inatt kollade jag på klockan sist och efter det kunde jag sova ordentligt (2 timmar). sen efter jobb for jag och hjälpte karlarna att lyfta ur en motor för de klarade inte riktigt av det själva hehe.

och nudå så sitter jag och väntar på att min karl ska laga maten (!) färdig. sen behöver jag en välförtjänt powernap.

19/02 - 09

Mimmi har det bra hon, nya tv apparater varje dag! Det är annat än vad jag har det. En gammal svart typ 20'' grundig tv. Vill någon köpa den för jätte mycket pengar så jag kan köpa mig en ny? :)

Nu har jag varit till Prev, slapp petas men fick i varje fall nytt recept så nu blir jag väl störd igen när jag börjar peta mig full med hormoner och skit igen. Sen var jag till Backmans och sa att jag ville ha linser så på Tisdag ska jag dit så ska dom titta på mina ögon.

HAHA nu skrattar jag. Gulle messade och frågade vad vi sku äta idag, så sa jag ytterfilé om du orkar laga det orkar ivf inte jag. Så svarade han: "Nej nej. Råtta fixar köttbullar med brunsås o potatismos. Skitgott Jerka diggar"

HAHA päron. Jag är då alltså Jerka och han Råtta. Ja om ni inte fatta det redan.

Det smakar blod i min mun det har gjort det ganska mycket på senaste jag förstår inte vad jag har för fel.
Jag har beställt lite kläder från Ellos.fi idag också;) bekini, linnen och klänning. Det skall komma på Tisdag tror jag?
Eller jag tror jag har beställt i varje fall, eftersom allt är på finska kan jag inte lova något.

Ni har väl inte missat Sexy - ModellGisela i nyaste Xit va?! ;) Nu blir hon känd!

Nu skall jag gå och läsa lite ur en bok som jag lånade av Jessica igår - Innan jag dör heter den.

19/02 - 09

Min syster undrade vad jag tyckte om Avancia, jag tyckte jag skrev det här igår men jag satt på min dator (sitter annars på gulles) så det blev säkert något fel. Men Avancia var frächt jo, större än jag trodde. Förut kändes det mer 'hemma' där förstås men det börjar det säkert göra på nya stället också. Bra är det ju att de har så stora salar nu så man inte behöver sitta och trängas upp i äschöle på varandra. Och i Spinningsalen såg man förut inte riktigt vad man skulle göra, men det har dom fixar på nya stället så det går som en trappa. Så hittills har jag inte hittat några brister:P

Vaknade just och jag borde packa men hur skall jag orka med det. Nu är det inte alls nå länge tills vi ska flytta och vi har inte packat ihop mycket alls. Nåja jag får väl vänta på att jag får något il någon dag så fixar jag allt.

Nåja nu ska jag klä på mig, fara till Prev, fara till Backmans, fara på kaffe med Jessica och sen Bodypump med Johanna ikväll, hej!


18/02 - 09

än så länge funkar cambridge, uuh. köpte nå såndärna typ proteinbar-liknande grejer men dom var inte mycket att hänga i julgran.

sen middag hos Jessica och sen träna :) Det går så fort när man är två bara babblar på och sen har det gått typ 2 timmar. Träffade gulle och Jojja där också så det kändes som att man bara pratade men nog kändes det att man hade gjort något sen efteråt ivf.

hoho nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp till Mutt-Berit (som Mimmi kallar henne;) haha fast det inte ens är hon som är där nere och gräver) sen om jag inte är så himla senil så ska jag gå till Backmans och säga att jag vill ha linser, nu när Jessica har skaffat kan jag ju inte gå runt som en glasögonorm själv heller!

godnatt på er

17/02 - 09

jag har så ont mellan benen, alltså efter spinningcykeln igår.
usch vad jag gnäller men det är riktigt hemskt:P

ikväll när vi ska styrketräna behöver jag ju i varje fall inte sitta på nå obekväma grejer! tacka fan för det

huj ja, nu ska jag fara till cambridge damen,
så har jag gått upp allt igen och blir sur. vem uppfann flääsk? :P haha
hejdå

17/02 - 09

Det gick utmärkt att vakna av väckarklockan! Fast det kan ha haft att göra med att jag gick och lade mig 21.45 igår så jag vaknade av mig själv tio över sex imorse. Men jag tror ändå att det funkar bra.

Efter jobbet fixade jag skattekortet, handlade och sen var vi och betalade resan så nu är det gjort. 736 € blev det sammanlagt så jag tycker inte det är så farligt för 15 dagar.

Huu, på torsdag ska jag till Prev på dendär härliga undersökningen, och så ska jag väl prova mig på ring eller något igen så kanske jag gillar det mera denna gång. Men tyvärr gillar jag ej att gå dit för jag får alltid höra hur högt blodtryck jag har så jag håller på att dö och det ena med det andra. Klart att det är viktigt men eftersom det i snitt brukar ligga på
120-130/70-90 så är inte det något att hetsa upp sig för, coola ner damen.

Ikväll ska jag till nya Avancia, vad spännande! Jag har ej varit dit ännu. Så Mimmi skall komma efter mig 18.15 så ska jag förnya mitt medlemsskap och sedan ska vi fara på Spinning med Sofia ooh. Har ej varit på Spinning (eller tränat överlag) på eevigheter (förutom typ några ggr) så hoppas jag orkar hehe.

Hej med er


16/02

jag kommer att måsta vaccinera mig mot någgå skit före vi far till egypten, jag vet inte vad det var jag måste ringa och höra. jag hatar sprutor så det kommer nog inte att vara min lyckodag.

imorgon ska jag fara på spinning, hur i hela fridens dagar ska jag orka med det :O jag har inte varit på spinning sen september kanske? om det inte var ännu längre sen. jag kommer vara sluut. sen på onsdag tror jag att jag ska fara och styrketräna med Jessica månne.

ikväll har jag varit på jobb, nu efter jag kom hem har jag fått ont i huvudet något rysligt. det kan bero på att mina stötar alltid fryser när det är kallt så min bil blir stum som fan.

nej nu ska jag smörja in nacken med tigerbalsam, ta en burana och gå och soova.
hoppas väckerklockan hjälper mig att komma upp på jobb i tid imorgon.
godnatt

16/02 - 09

Då var helgen förbi igen, men det känns ändå som att det har varit helg när jag var ledig heeela söndagen.

Fredagen blev nykter, var med gulle till Pelin först och Pelin sa att det var en före och sen skulle han börja rita om min tattooo:D Jag vet inte hur jag ska våga hähä men det blir säkert bra.
Efter det for vi lite till den ena och den andra, sen slutade det med att jag och Ponthin var ut till Eckerö och hämtade några brudar som skulle till arken. Det är fans långt till Eckerö, inte undra på att jag inte brukar vara där :P
Nåja, halv 2 kom jag hem -

Vilket ledde till att jag försov mig till jobbet på Lördagen, Pinsamt! Jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag inte vaknar av 7 väckningar, ;/. Men igår när vi var hem till mamma och pappa så tog jag min gamla väckarklocka, så jag tänkte om jag har mina 7 väckningar på telefonen + 2 väckarklockor så ska jag nog komma upp :)
Ska testa det imorgonbitti så vi får se hur det går.

Nåja nu ska jag börja klä på mig och så och sen bege mig på jobb!
Ha en bra sportovsvecka ni turknuttar som får ha det

13/02 - 09

Usch ja Fredagen den trettonde huu, och jag som är så skrockfull :|

Grattis på Terese i varje fall som fyller 21 år idag :)

Jaa det är nog olycksdag idag, vi fick lönespecen idag, först fick jag en choooock för jag blev så fattig - men sen förstod jag det, då de hade tagit 800 euro i skatt. Hoooly shit! Då tänkte jag ju förstås Yes det är något fel!
Men icke sa nicke. Det var de på skatteverket som tövlat, de sa att nya skatten började gälla från första Februari,
men skrivit på skattekortet att det började gälla från första Januari, därav anledningen till att de nu måste jämna
ut det eftersom jag betalade för lite skatt i Januari, så jag fick betala 26% i skatt. Tacktack, jag som såg fram emot en feting lön denhär månaden.

Plus att jag fick reda på av mina arbetspolers att min årsinkomst kommer vara mycket högre än den de hade räknat
ut där på skatteverket, så det betyder ju att jag måste höja min skatteprocent ytterligare, vilket leder till att jag kommer
vara fattig hela året :| Gulp tack för det, allt är Fredagen den trettondes fel !

Nåja slutklagat. Idag har jag i varje fall varit på jobb och jag har mått prima, förutom lite illamående men det får man väl räkna med. Nu har jag ju då börjat med kombinerad så jag ska äta lite, jag åt igår också men efteråt vart jag äcklad när jag kände lukten huu.

Och jag som var så stolt att vi hade så städat här i Söndags och vad är det nu - jo bombnedslag igen. Det är visserligen inte så konstigt eftersom vi har enmassa flyttlådor och grejs här, men det är lagom irriterande ändå.

Och nu kom jag på mig själv med att jag bara klagar ändå så nu går jag och skär sallad istället,
trevlig helg! :)

12/02 - 09

Nu sitter jag och kollar lite på tv samtidigt som jag spelar på Zylom, och nu kommer Two and a half men, då kom jag att tänka på att sjukskötarn på jobbet sa åt mig förut att jag påminnde om Jake i den serien.
Min första reaktion var Tack så satan:P haha för jag trodde hon menade till utseende, men hon menade tack och lov till sättet:P
Eller jaa tack och lov, jag vet ju inte hur killen är för jag brukar inte se på det, men det är säkert bättre än att se ut som en 10-11 årig pojke ivf:P hähä så nu måste jag se på det och se om jag känner igen mig i han:P

Jag var till Jessica tidigare och prata lite och satan ett steg ur bilen hinner jag ta ur bilen och smack ner på äschölet, det tog fans ont. Sen kom det en typ 10-årig kille o drutta på äschöle han också, så jag är kanske lite som pojkarna i den ålders gruppen trots allt.

Nej nu ska jag försöka packa, än en gång


12/02 - 09

Usch det blev bara jobbigare ju längre dagen gick igår, spydde med jämna mellanrum, frös som fan eller svettades. Hade 38,2 i feber när jag gick och lade mig, men än så länge mår jag bra idag! Det är skönt, får så fans ont magen av att spy ingenting.

Men gulle for och skrev hyreskontrakt igår ivf så det var bra! Så om 2½ vecka flyttar vi ungefär. Nu skulle gullis fara till Sparhallen och se om han hittade nå lådor så att jag kan börja packa lite. Sen borde jag fara och köpa flera cambridgepåsar idag också, om jag nu hittar hem till henne :O

Nästa vecka är det Sportlov, alla får ta det lugnt och softa utom jag ;| Buhu det är det som suger med att jobba.

Nej nu har jag ont i magen, hejdå

11/02 - 09

Vi såg på Polisskolan igår, eevligheter sen jag såg dom filmerna sist så det var kul :D Ponthin hade köpt boxen så nu har vi kvar 6 filmer (tror jag) att se :)

Inatt vaknade jag vid halv 4, mådde så jävla illa så jag gick upp, spydde lite och gick och la mig igen. Sen vaknade jag halv 10 idag, så jäävla seg och mådde illa igen. Sen spydde jag flera gånger vid 11. Hurra. men det verkar vara ganska lindrigt för nu har jag inte mått illa sen jag spydde så jag tror att det är ganska lugnt nu. Men jag ska ivf vara hemma från jobbet imorgon, sen far jag nog på Fredag - om jag inte har stegring ännu förståss, men nu har jag 37,5 så det är ju inte så farligt.

Idag skulle jag ha varit och hämtat flera påsar men det blir nog inte mycket av det. Och så skulle vi skriva på hyreskontraktet, tror det blir lite knapert med det också. Och jag skulle packa enmassa idag men det orkar jag inte,
jag svettas.

hejj

10/02 - 09 - igen

Jag hittade ju på, inte har jag alls gått på ren i 3 veckor det är ju på Lördag juu! Då fick jag det att stämma bättre.

Nu har min family farit hem, jag fick en blomma, det var bra för jag gillar blommor! Jag tänkte köpa mig en orkidé häromdagen men jag tror det får bli inflyttningspresent till mig själv istället till nya lägenheten:P

Nu håller jag på och kollar på Top Model. Jag vet inte vad jag ska tycka riktigt.
McKey - Hon är ju duktig förståss men alldeles för stor mun för min smak, och lång (nog för att man ska va de men de tycker inte jag:P)
Marjorie - Hon är för mjäkig, tror hon skulle vara jättebra om det inte vore för det
Analeigh - Hon är söt och sådär hon kanske kan vinna?
Samantha - Hon verkar lite lipis och sådär och det kan inte jag riktigt med + att hon är dålig i dethär programmet så hon åker säkert ut.

Nåja nu kom gulle och Ponthin så nu ska vi se på någon dålig film som dom har valt igen:P hähä
Tjado

10/02 - 09

Vi har magsjuka & diarré på avdelningen, och jag har varit med alla de som har haft magsjuka och torkat upp det också. Undrar hur länge jag klara mig från att få det. Idag var det en i personalen också som spydde och for hem. Usch ja. Men det verkar vara en ganska lindrig sort de flesta har bara spytt typ några gånger på en och samma gång och sedan har det varit bra, ungefär.
Men dom har på en annan avdelning också på gång så snart ligger väl halva huset igen.

Ikväll ska min mamma o pappa o systeer komma hit. Dom ska äta bullar och jag ska titta på haha. Men jag funderar på att börjar på kombinerad på Onsdag för då har jag gått i 3 veckor på ren. Sen är det är börja äta nyttigt och motionera bara. Men jag måste ha någon med mig som är på hugge, skiter man i att fara en gång och träna så skiiter det sig totalt.
Det är ju förfan Onsdag imorgon redan :O Nåja får se hur jag gör.

Imorgon är jag ledig, då ska jag nog sova halva dagen och sen packa lite. Imorgon tror jag vi skulle skriva på hyreskontraktet också. Och nästa vecka är det sportlov, det är under loven man är sugen på att gå i skola igen, det skulle sitta fint med en vecka ledigt.

Nästa vecka ska jag till Prev också, dit har jag ju inte varit sen Augusti typ, då ska jag på den där trevliga läkarundersökningen igen, det är väl ändå livet?

Nej nu måste jag powernapa lite så jag orkar med min family ikväll:P (skämt åsido sa frukthandlarn)
hejj


09/02 - 09

Idag jobbar jag kväll så jag börjar alltså 12, men jag vaknade redan halv 10 :O hemska saker det måste vara för att det var så varmt.

Jag vet ej om jag har sagt det, men jag och Roth skall troligtvis flytta. Förra veckan var vi och kollade på en lägenhet på Backavägen. Vi gillade den så rang hyresvärden till oss på Fredagen och sa att vi skulle skriva hyreskontrakt på Måndag eller Tisdag - alltså idag eller imorgon. Så det är ganska säkert att vi ska flytta - hoppas hon inte ångrat sig för vi har redan börjat packa ihop lite grejer.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till i 1 ½ timme tiill??



Se så söt min kittycat är i sitt nya halsband :)

08/02 - 09

Min katt hade varit borta någon dag, så var Sara & Mimmi här igår och jag bedrövade mig över att min katt var borta.
Sen gick Mimmi på toaletten och sa att hon hörde en katt jama, men jag trodde inte på henne eftersom hon är en lurendrejare. Sen gick Sara på toaletten och sa att hon också hörde katten. Då måsta jag lyssna och så hörde vi ju faktiskt henne! Jag blev bedrövad och Mimmi kom på den smarta idén att skruva ur ventilen i toaletten så vi sku höra henne bättre, och hon mjaua och mjaua så jag och Mimmi gick ut och kollade om hon var instängd i lägenheten under oss (för där har hon varit instängd förut) men ingen kittykatt. Och så trodde vi hon satt på taket men inte där heller.

Sen gick vi alla tre ut och tyckte vi hörde mjauandet så var stackars Skrållan instängd i stora hallen här bredvid buhu.
Vi tänkte att hon skulle få sitta där till Måndag när folk börja jobba och for dit igen.

Men imorse låg jag ocg gulle i sängen så hörde han att det var någon i hallen. Så gick jag och ropade på henne och så kommer hon galloperandes. Stackars gullekissen var jättehungrig. Och nu har hon fått sitta rosa halsband med bricka som det står Skrållan och mitt telefon nummer och jessus vad glad hon blev :D (hon försöker klia bort det iofs, men jag tror nog hon tycker om det ändå)

Stackars min katt


07/02 - 09

Gårkvällen spenderades hos Sara som hade 20 års kalas, sen vidare till arken och sen sov jag hos Jessica.
Rolig kväll, dock ingen rolig dagenefter-dag. Eller jaa nu börjar det väl bli bättre men imorse var det inge bra.

Jag har varit med Sara och Mimmi hela dagen, jag ska väl efter dom snart också.

Jag har köpt en katt-klös grej till min Skrållan + ett rosa halsband och graverat in hennes namn på en bricka:)
Problemet är bara att hon för tillfället är inlåst i stora hallen här bredvid, stackars bebis :( Men ingen kommer förrän på Måndag så så slipper hon ut. Usch

Jag måste sova nu, hejj

05/02 - 09

3 år & 8 månader hoho :) vilken tur att jag gillar han skarpt ännu! ;) <3

Igår var jag till Jessica och fick mitt Ellos paket, rosa linne, svart kjol och gardiner till kök & vardagsrum var det!
Jag trodde gardinerna till vardagsrummet skulle vara till golvet typ men det visade sig vara halvlånga gardiner - då fick jag en liten chock - men sen visade det sig att det passade ganska bra så!

Och så ser det liite större ut ivf, fick reda på idag att vår lägenhet bara är 41 kvm!! :| Shiiet det är minimalt, vi trodde den var 46 kvm (woow så mkt större) inte undra på att jag får klaustrofobi sen!

Ikväll har jag varit med gulle och Ponthin, vi skulle köra bmw:n till långnäs, det gick jävla bra där i mitten, körde 500 meter, så dog den - måsta vänta typ 5 minuter - sen starta den igen -och dog - och starta. sådär höll de på men vi kom ju fram:P

Jag har tredje morgonen på rad imorgon, det är hårt! Funderar faktiskt på att gå och lägga mig :| (kl. är 21.07 - pinsamt)

Jag tror jag ska ha mitt rosa linne imorgon, dilemmat är vad jag ska ha på mig nertill? Svarta byxor känns lite halvtråkigt, men jag tror det får bli så.

Guten nacht


04/02 - 09

Grattis Sara 20 år idaaag:D
På Fredag ska det tas :)

Vi ska snart och kolla på en lägenhet, jag vill ha en ny lägenhet, eller ny och ny, men större! Jag får lite klaustrofobi!
Men det är flera (såklart) som är ute efter dendär lägenheten så att det är inte en chans att vi får den, men kan kan
ju alltid försöka.

I helgen är jag ledig, roth ska till finland och det blir himla jobbigt för mig eftersom jag inte vågar sova ensam.

nej nu blir jag sur när jag inte kommer få lägenheten så nu vill jag inte skriva mer :P
hejdå


03/02 - 09

Nu när jag skrev datumet såg jag att det är ju imorgon min käre vän Sara fyller 20  år :O  shiit de betyder ju att jag snart också är gammal :|

Idag är jag ledig, en dags ledighet känns gaanska värdelöst, plus att dom just rang och frågade om jag kunde jobba morgon istället för kväll imorgon - så känns det ännu kortare.

Jag har jätteont i axlarna och det tycker jag är konstigt för vi har börjat med morgongympa på jobbet, och då stretchar vi ut typ hela kroppen så egentligen borde jag ju vara mjuk o smidig idag :P

Igår & i förrgår blev det film igen. Jag kommer inte ihåg vad vi såg på i söndags men igår såg vi Torque ivf, den var helt bra - dock lite överdriven men det gick bra ändå! Vi har fått enmassa filmer av Pampas & Sara så vi måste väl se igenom dom nu då. Tror nog jag ska se någon idag också.
Men först ska jag skjutsa herr Tåfe L till bussen, eftersom han har varit och ställt till det med sin fot:P

Nåja, farväl!


01/02 - 09

Helt nykter helg, trots att jag har kunnat fara ut. Eller egentligen kan jag ju inte pga cambridge så därför for jag inte heller.
Jag har ett dilemma - nästa helg. Sara fyller 20 år och jag håller på med cambridge. Hur fan ska jag lösa det?
Äter/dricker jag en dag 'förstörs' väl hela grejen? Farn, det vill jag inte.
Nåja, på Onsdag ska jag dit igen, då får vi se om det biter på mig:P

Jobb igår kväll, sedan var jag med min man och Ponthin, sen med Sara en stund sen hem och soova. Och jag steg upp 10 idag!? :O och jag börjar kl. 14, helt sjukt vad jag är morgonpigg ;)


Nej nu måst jag gå och mysa med min karl lite innan han far iväg med Ponthin & Kristoffer - som vanligt!


RSS 2.0