28 Mars 2010

Grattis till Kristoffer som fyller 18 år idaag :D!
och Grattis till mig som fyllde 21 igår :)


I Tisdags operera jag ut andra visdomstanden, det gick bra dom var busiga så jag skratta mig igenom det. Skratta dock inte längre när jag fick räkningen på 306 €, de va tacken det. Och inte skrattade jag sen heller när bedövningen började släppa, aj. Har fortfarande fans ont. Tror inte det står rätt till, hade inte såhär ont såhär länge efter förra gången. Ska ringa Tandläkarna och höra imorgon om det är något som behöver göras åt.



I Fredags var det lite partaj här :) Mimmi, Tonic, Ida, Thomas, Svensk, Roth, Kristoffer, Erik, Ponthin, Ante, Mizze, Stoffe och Brännis kom på visit :) Även Sara & Sofia kom en sväng :D Sen bedrog en del av oss till Arken, var dock inte jätteimpad av det, kände mig gammal ;/ Alla kändes som skrikiga barn, men det kanske bara var för att jag var så satans full. Hoppas jag ej har drygat som vanligt!



Lördag morgon vaknade jag av en satans huvudvärk, munvärk, illamående och jättetrött. Det var nog värsta krappuladagen på länge! Tänkte då att det nog skulle få bli nyktert på födelsedagen och så gick jag och lade mig.

Det blev dock Lördag kväll och jag blev dricka-sugen igen, så jag begav mig ut till Hammarland där Svensk, Brännis & Tåfe också var :) Tony och Jocke kom även senare, kul där! Sen for jag & Tåfe till Arken, inte jätteimpad denna dag heller, så jag drog till Indigo med Roth & Kristoffer, det har jag nog aldrig varit impad av, men jag tog nu några groggs förrän vi for hem.



Nä så jag e nog trött på Arken nu, Dinos uteservering skulle gärna få öppna, det är härligt!


Jag har ångest nu över mitt semester-önskemål, jag visste att de skulle bli så!
Jag vill fara på nån festival och har då utsett Ruisrock. Men såklart har jag ej önskat semester över den tiden så vi får se hur det blir med den saken. Sen skulle jag också vilja fara till Göteborg och se Pink, men har inte önskat semester då heller ;/ Väldigt störande att vi måste önska semester så tidigt.


Jag har även lite penga-ångest. Ska köpa nya däck&fälgar = 700€ och så behöver jag också en ny dator, är väl runt 700€ de också skulle jag tro. Jag skulle gärna få hitta typ 1400€ nånstans. Blöh.


Sen sku jag egentligen kunna köpa en lägenhet också, så jag liksom inte skulle betala enmassa hyra till ingenting. Bara sen det tog slut med Roth har jag betalat 2940 € i hyra, det skulle jag borda betalat av på ett lån istället.


Nu ska jag sluta fundera så mycket, tror jag tänker lägg mig på soffan och somna till Sex and the city, det gillar jag :) Ha det bra!

Tack för alla gratulationer & fina presenter förresten :) <3

22 mars 2010

Var till Bastun i Lördags, helt nice var det :) Jag & Roth var sen även till Dinos där ett band spela, som var helt bra men de va dåligt med folk. Sen gick vi till Indigo,  där var det no lite folk men jag gillar inga indigo så därifrån drog vi nog ganska hastigt.


Förövrigt så jobbade jag i helgen så annars var det lugnt.


Imorgon är det dags att operera ut visdomstanden. Börjar bli lite smått nervös, inte för själva grejen egentligen, utan för hur ont ja kommer ha efter *-) Blir nog att fara och ladda upp med värktabletter efter det är klart. Borde även köpa långtidsverkande panadol så jag har när jag ska sova.


Nåjaa, de är morgondagens problem. Ska ju äta ordentligt före jag far dit eftersom det tar ett tag innan man kan äta, och då får man ju bara äta flytande typ. Men det enda jag har hemma är nudlar i ostsås, kul att äta de till morgonmål liksom :P


ähh ja orkar int skriva mer nu, undrar vad som händer i helgen?
Hejj

19 mars 2010

Jag blir lite förvirrad på dehär vädret. Igår var det kallt och blåste och snöade, nu är det i princip vindstilla och sol. Hmm, bara det skulle kunna bli vår på riktigt nu.
Men det märks ivf att det börjar bli ljusare nu. Vaknade av mig själv 8 imorse, fast jag hade väckning 10. Så jag gick just ut på en morgonpromenad, skönt :)


Igår var det gympa också, var riktigt kul denhär gången :) Sen efter det for jag till dinos med Roth, Elvis, Kristoffer & Erik.



Fick bilden färdigritad till Roths födelsedag ivf,


inte 100% nöjd, men de e svårt ti få alla detaljer på rätt.



Denna helg blir det jobb

Ikväll 12 - 20.30
Lördag 7.30 - 14
Lördag kväll Pub Bastun
Söndag 14 - 21 (?)
Måndag 7.30 -
Måndag kväll Step :)
Ti - To ledig, ska dra ut en visdomstand, så blir sjukskriven 2 dagar
Fredag 7.30 - 15.30
Lö & Sön Ledig = Feeeest hoppas jag, fyller ju år :)


Hm om jag sku gå och ta en powernap nudå före jobb ;D
Trevlig helg!

!

Jag blir så jävla trött på att jag inte bara kan glömma saker, glöm och gå vidare. Nej satan de ska inga funka heller. Man ska tänkatänkatänka hela jävla tiden. Och haka upp sig på saker. Kan vara vad fansomhelst. Och bry sig om vad folk tänker & tycker. Jag vill bara skita i allt och alla men de ska ju förbanna inga gå. GAHHHH


här sitter jag och funderar på en torsdags eftermiddag joo.


och så vill jag tatuera mig, nu! och pierca mig! men då är det jobbet igen, vill ha i läppen eller ögonbrynet. men då måst ja ha ur de, så jag måst va ledig typ 2 (?) veckor från jobb så de hinner läka. plåster över jo, men hur snyggt e de med ett plåster typ över munnen liksom? jag blir galeen


och min fans lägenhet är så satans jävla oredig :| jag skiter i det men de e så jävla pinsamt om nån kommer hit, plus att mina kusiner kommer hit om 2 veckor så då måst ja städa, halleluja.
och jag vill ha en egen tvättmaskin, jag hatar att gå dit upp och tvätta. finns int tid när jag vill ha, det är kallt och mörkt och äckligt, usch!


Och så har jag panik att ja ska bli kvar på jobbet hela livet. Jag trivs bra jo, men det är inte mycket till liv att sitta på ett ålderdomshem hela livet tills man hamnar där själv. Jag vill far runt o resa och jobba, men det kommer aldrig hända. Så då får ja panik att ja kommer bli fast på denhär holmen hela livet istället.


och idag är jag ledig och har int fått ett satan gjort, jo bilden är visserligen riktigt just färdig, så de e väl de enda positiva nu ungefär.


Jävla gnäll, usch ja orkar int ens hör på mig själv! Nu ska jag gå och göra nåt vettigt av mitt liv,byyye

Hej

Jag blir lite trött på mig själv när jag glömmer bort att uppdatera. Nu har jag inte skrivit nåt på 10 dagar och jag har typ int en susning och vad jag har gjort. Jag har så förbannat dåligt minne så det inte är sant.


Har ju fått mina thyroxin-tabletter nu, jag funderar på att skaffa mig en dosett så jag har koll om jag har tagit dom eller int. Meen, Mamma tyckt jag var nördig som sku behöv en dosett "De e väl bara ti komma ihåg och ta dom de." Jo jävlar, sen går det som med p-pillren (Glömde ta 7 dagar i sträck, Berit blev gäälen)
Ska äta dom i 6 veckor och sen ta nytt prov och se om det blivit nå bättre.


Elvis kom hit i måndags :) Var och hämta han från båten och på kvällen var vi till oldtime så kristoffer och elvis fixa min högtalare, roth fixa framlisten och hjullagret och jag städa den skinande ren ;) Sen for vi till essos biltvätt också, men som vanligt var den ju int de minsta renare efter det.


I tisdags jobbade jag kväll och soofta mest bara,


Igår var jag, Roth, Elvis, Kristoffer, Ponthin & Stoffe till Pub Bastun :) Jag har inte varit dit sen jag typ var 15 (?) när det ordnades någge där. Var riktigt nice faktiskt!! Var nå åländskt band som spelade, dom var helt bra. och sen sku man måsta ha nåt grönt på sig för det var St Patricks Day, så jag och Elvis hade varsinn grönsvart socka på armen :P Det blev lite drickande också, jag var ju ledig idag så det var ju perfa ;D



Och idag fyller Roth 25 år, Grattis! :) Har ej blivit klar med presenten ännu, men jag har inga så brottom :p


På Lördag ska jag också till PubBastun har jag lovat, det var nån som spela där som jag måsta se enligt Roth, så vi får se vad de e för någgå! Jobbar förövrigt helgen, så annars blir det lugnt.


Och nu sitter jag uppe kl. 9 på min lediga dag:P Har varit vaken sen typ 6, för Mimmi messade, och jag hade glömt sätta på ljudlös :P Men jag ska ivf ta mig en powernap snart så de e lugnt :p

8 mars 2010

Tänkasig vad bra det är att tiden går så fort ändå. Är inte sååå jättelänge kvar till sommaren nu, jag längtar så!
Vet inte hur många gånger Mimmi upprepade i puerto rico att vi skulle cykla i sommar :P men det är fan härligt alltså.


på tal om det borde jag komma igång med träningen igen blööh, bara man kommer igång är det ju inga problem sen, men jag får ju int äschöle ur vagnen och fyller mitt kort, så jag kan ju int boka någgå pass. smart där.


känns knappt som jag hunnit vara nåt hemma sen vi kom hem från resan,


Vi kom hem Torsdag dag, var hemma en timme, for till Carola, Mamma&Pappa och sen till Pommern



Fredags for jag med Mizze och Ante till Robin :) Mycke olika folk där - kul va de! :) Slutade på Arkipelag för ovanlighetens skull. Riktigt nice där också.



Vakna typ jättetidigt på Lördagen (11 typ) för att Roth ringde och väckte mig. Vi for och åt och sen for vi till han, så kom Tåfe och Hagge så klippt jag tuppkam på Roth igen då. Sen ge starthjälp till Mimmi & Tonic, hem och sova lite, till Mimmi med Gisela och åt middag och drack :) Vidare till Arken, helt okej var väl till stängning då också.


Idag for jag och Roth och hjälpte Pelin med en bilram, jag borrade enmassa hål i den (var smidig och gjorde av en borr-pinne eller vad det heter) och hade endast klänning, jacka och skor på mig, blev lite kallt att stå ute i det typ 1½ time :P men jag fick betalt för mödan sen också så jag klagar inga ;)


Sen skulle jag och Mimmi fara ut till Föglö med Janke, Basse och Simon, till Basses stuga. Men jag och Mimmi missade båten, men tacka fan för det för killarna körde fast sig för det var så jävla mycket snö, så dom sku skita i att fara fram till stugan, dom sku sitta i hamnen och vänta på att den börja gå igen imorgon bitti :P


Så jag har endast varit hemma ikväll, skönt! Är fans trött nu.
Så jag ska gå och sova, och imorgon är det ledig dag också :) Fint!
puss på er!

Bloggare

Jag ska bli en känd bloggare har jag kommit fram till. Så då ska jag bli rik och få gratis resor till kanarieholmarna.
Vi såg Kissie på flygplatsen hem från puerto rico, hon fråga oss när flyge sku gå typ. Alltså kissies.se. Hon är mycket sötare i verkligheten än på bilderna. Och boobsen och läpparna såg inga lika överdrivet stora ut som på bilderna. Jag visste dock inte vem tjejjen var förräns Mimmi googla:P Haha. Bra att man hänger med i kändisvärlden ;)
Nu sitter jag hos Mimmi med Gisela, vi ska äta nu sen blir de partejj, syns på Hotell Arkipelag
Månne jag blir en känd bloggare nudå?

RSS 2.0