torsdag

idag har jag varit på jobb 4 timmar på rönngården, sen besikta bilen, men oops jag var på fel dag :P jag skulle har varit igår men gubben var snäll och besiktade ändå, prickfritt såklart (Y) men drivknutsdamasken var snart slut, och med tanke på hur jävligt det var när dom sku bytas på lizas bil häromdagen så var roth inte så sugen på de :P
skiitsamma, min bil funkar alltid darlingen:D

jag har jävligt träningsvärk sen aerobics och dansen denhär veckan och ikväll ska jag på pumping och där brukar dom köra slut på vaderna ivf. ble. och jag e spyfärdig som vanligt.

om det blir som planerat far jag och Cindy på praktik till Stockholm 4 veckor :) Det skulle bli jävligt nice tror jag! men fyfan vad dyrt att ringa hem kom jag och tänka på idag.

nu är det väl halvklart att jag har hypotyreos, men det kan fixas med lite tabletter men jag får gå och dras med det till April åtminstone.

och inte behövde dom mer jobbare för tillfället på rönngården:/ jag blir galen jag måste alltid vara fattig. funderar på att ringa DGH om dom behöver någon.. Men jag har ivf sommarjobb fixat på rönngården nu :) det är skönt.


nu vill jag bara sovaaaa
/ Jenny


haha

usch säger jag bara. risig i bukis som vanligt

var hos sara igår och drack:) jag sara fina mimmi sofia och ida, och sen kom cindy och matilda en sväng också:) niice. sen arken och jag tror det var mycke folk ja kände igår, om ja inga minns helt fel:P stängde arken och sen hem och soova!

idag har jag sett på onetreehill och slööat, jag är rätt sliten. ska snart fara och äta på rökka, muums, och sen skjussa gullis till bilen så han kan hälsa på elviiis (inte finas hund^^)

äh nu måste jag klä på mig tror jag! tjadå


:)

skola halv 1 - 2 imorgon, i like:)

sen e de bara o börja förberera sig för fest med brudarna imorgon åh vad roligt :D

jobb:)

äntligen har jag fått jobba, det känns som att jag inte gjort något vettigt på eeeevigheter men idag var jag och jobba på rönngården, eller egentligen inskolning.

enda minuset är att ajg är lite vilsen:P jag hittar inte riktigt ut och sådär men de e väl bra ändå:P trevlig personal och lagom jobb, alltid något att göra men man dör inte av stress, perfekt! hoppas det inte blir som förra sommaren bara när jag drömde om GÅ-patienter hela sommaren när jag jobbade där:P

nåja det var bra ivf, nästa torsdag ska jag dit och inskolas igen.

igår var jag på latinodans, det var helt okej men man såg så dåligt så de var svårt att hänga meed.

idag ska jag väl kanske fara med liza när dom ska fixa hennes bil och försöka kunna nåt:P hähä lycka till

imorgon styrketräna på gympan, de gillar jag att göra. jag tror det blir jag jessica och matilda, jag är ett mensbarn, annars skulle jag fara och simma :/

nåja nu ska jag se på onetreehill! tjadå

Tisdag

Igår fyllde mammii 44 år, grattisgrattis :) vi var hem och åt och fick Maries tårtor chokladmaräng <3 i love it
sen for jag till projektet med karlarna och liza typ och sen spydd jag lite och dog i huvudvärk och sådär

så jag blev hemma idag, vi slutade ändå halv 12 så det kändes inte som att jag skulle missa något avsevärt. bara
när dom pratade om praktikplatserna men jag får ångest så jag vill ändå inte vara med och diskutera det.
det finns 2 platser till Stockholm och jag skulle såå gärna vilja fara dit men med min ekonomi funkar det bara inte :/

Jag ringde till RG igår och pratade om sommarjobb och det lät positivt och då blev jag jätteglad:D
jag ska dit på Torsdag på "inskolning" så ska jag få hoppa in där också om det behövs, åh vilken lättnad det var, har inte jobbat någonstans på jättelänge och jag är fattigare än någonsin. det var underbart bra

idag har jag ju då bara varit hemma och lidit med min mensvärk, jag undrar vem som uppfann det, och jag känner att min huvudvärk bara närmar sig så det känns jobbigt.
nej nu orkar jag inte klaga mer:P

jag har färgat håret idag, rödbrunt som jag brukar ha, och så ska jag blondera Fina ikväll också:)
och igår när vi var hem fick jag 100 euro av pappa så då ska jag klippa mig också som jag inte har gjort på evigheter:D men jag vet inte hur så jag vågar inte göra det ännu:P

på fredag vill jag feeesta, de va längesen:/
ha de bra!

One tree hill hela dagen

nästan, (vägrar att säga OTH, det är lika fult som man skulle kalla Prison Break för PB.) förutom när jag och darlingen åt romantisk middag (grisinnerfile, crockisar, vitlökssmör och grönpepparsås mums) och HAN lagade! jag är riktigt impad :)

nu har han farit och polat med pampas och här sitter jag övergiven och väntar på att Jessica ska bli klar någongång så ska vi och Madde och Janne fara till casinot och spela biljard.
Biljard och basket är rolig, jag tror jag skulle kunna bli världsmästare i det, bra va?

jessica brukar alltid vara ute i god tid, men idag tycker jag mest hon e seg ^^, men de har hon rätt att vara så de göör inget.

äh, nu ska jag se ett One tree hill avsnitt och sen far jag

hejpaa

Lördag igen

igår var det fredag och jag var nykter som turen var. och efter vad jag hört hittills var det bara bra, det låter som det har varit jobbigt för många:/

jag var med liza mest hela kvällen:) och gulle dante och pampas också lite. sen for jag hem o sova tidigt efter jag skjussat lite folk till Arken.

och nu sitter jag här och har sett på One tree hill, i love it, men jag blir så störd på vissa när dom inte gör som jag vill!

idag blir det nog bara lugnt och ikväll ska jag väl inte heller göra så mycket tror jag. köra lite folk med jessica kanske om hon är på g. mååh

:[

Torsdag dåja,

ja e ju inte sådär rysligt bra på det här bloggande måste jag ju erkänna
men One tree hill har tagit över mitt liv så det är dit jag spenderar min dyrbara(?) tid.

igår var jag på projektet med liza och karlarna, sen lutade sig någon mot något så det får ner ett järnrör på mina fingrar, jag känner mig väldigt öm. eller inte så värst men något måste man ju klaga på. ont gjorde det då ivf

om några veckor har vi praktik, vår praktik-fixar-lärare i skolan har inte fixat något åt mig ännu. Igår skulle jag tydligen till Borgå men idag skulle hon fixa mig till Uppsala. De kommer o sluta med Gullåsen, eeehe
skitsamma jag orkar inte bry mig för man får ändå inte fara dit man vill.

idag har vi ivf varit och intervjuat verksamhetsledaren på Vårt Hjärta, det va skönt att få det gjort och hon var en trevlig prick. Sen fixade vi lärdomsprovs-planeringen ikväll så det blir nog bra de.

inatt kl. 02.45 vaknade jag och såg att min karl också var vaken och då tyckte jag han var lite knepp som låg vaken den tiden, men sen hörde jag att det var någon satans musik på högsta volym. jävla dårar, jag vet inte om det kom från lägenheten under oss eller om det var från lagerhallen bredvid. Men det var på högsta volym och det basa som utav helvete. Det var jävligt tur för dom att jag somnade om annars skulle jag ha satt på högsta volym när jag steg upp kl. 8. men lite kan man väl tänka eller?


också imorgon då, samma gamla vanliga problem:P fredag. jag ska på Aerobics kl. 17.45, alltså det blir lite jobbigt om jag ska hem o stressa och fixa och greja. men, vad ska jag göra om jag inte dricker?? DET FINNS JU INGE ANNAT ATT GÖRA! båååh. men jag e fattig, min budget ligger på 0.00? ungefär. jaja jag orkar inte tänka på det nu det får bli morgondagens problem:p

på måndag ska jag ta blodprov och jag hatar det, dom hittar aldrig rätt och måste sticka 40 ggr, pluss att dom tog 11 rör av mig sist så jag blev väl mer eller mindre tom på blod.
och jag måste snart till tandläkaren och det hatar jag ännu mer, jag tror inte det finns något jävligare.

äh, min karl ligger i sängen som vanligt så jag ska väl gå och lägg mig jag också.
och vi börjar 10 imorgon halleluja, och min privatdrajver jessica kommer efter mig :D

jo föressten brann roths gamla bil förut, taksänkta rosa kadetten, jag tyckte lite synd om den. men det gjorde tydligen inte dom som tände på.

sov så gott folk, godnatt

Söndag

hallo, usch vad det blir knäppt med dagarna när vi är lediga varannan dag från skolan och då tror jag det är helg så jag blir helt knäpp. haha berätta mer

nåjo, igår var jag med liza hela kvällen typ, och palen var vi med också och sen for vi och prata lite skit med jessica catrin och en karl till men nu minns jag inte vad han heter :D
såå det var ganska lugnt igår med andra ord.

nu har jag just sett på ett avsnitt av One tree hill och jag älskar det redan:D men min dator är lite seg så nu sitter jag och väntar på att det ska komma ner lite fler avsnitt!

min karl är ju då i hammarland som vanligt och fixar, och jag ska väl plock ihop julgrejjor och far med dom hem till mamma och pappa! jag vet inte jag vart julen har farit, jag minns knappt att den har varit. (de rimma:P:D)

usch och så skulle jag ju behöva städa också jag tycker vi städar varje dag men dagen efter syns det ändå inte så det är ingen vits!

usch vad det är fint väder jag får nästan lite rid-sug!

alltså jag e så smart, nu bokade jag Aerobics till fredag, pliiing (i) då har jag en ännu bättre anledning att inte fara ut på Fredag, för då blir de så tajt och svettigt och sent osv, ibland tror jag att jag måste bli med i mensa eller va det heter!

ha de bra så hörs vi hejj

godmorgon

nu sitter jag och äter turkisk yoghurt med mussli, det är fans fint!

igår tod jag det lungt och var med sara och lejf och cindy och sådär sen va de party i sittkoffsgaraget :P (obsskämt)
sen for jag nu hem och sova och nu är jag helt övergiven för darlingen har farit till hammarland och här sitter jag. men jag har ju mimmi på msn ivf och så har jag laddat ner några avsnitt av One tree hill :D hoppas det är fans bra, så säger Mimmi och Sofia ivf!:P

Jag undrar vad som händer ikväll, antagligen kommer alla att supa och röjja men min ekonomi säger nej så jag får inte :/ slöött.

Fans skönt med helg men jag blir så trött och seg då så det är nog bättre att vara i skolan tror jag.

Hejdådå!

okej, jag erkänner

jag är skit på det här blogglivet. oftast skriver jag inte för att jag helt har glömt bort det. annars skriver jag inte för att jag inte orkar och för att jag ändå inte har ett fans skit att skriva. men ibland får jag lite inspiration, den här gången från jessica, så jag ska väl skriva några rader.

började skolan denhär veckan, tung, men det gick. det var ju perfekt att börjar 8 också efter att har sovit till 2 hela dagarna. men de va väl trevligt att träffa alla antar jag, och höra lite nytt som hänt, skvaller med andra ord pratar man om i vår klass:P väntar på nästa intrig, brukar några per termin man kan ju alltid hoppas att man slipper det sista terminen i skolan,

igår var jag till prev, frun i frågan är lite hispig så jag ville byta preventivmedel för jag e så fans senil och glömmer p-piller, men efter en halvtimmes diskussion går jag därifrån med p-piller, men dock en annan sort än tidigare. värt? nej, eftersom mina gamla p-piller funkade som dom sku. nåja, om 3 månader försöker jag igen:P

idag har jag varit på pumping, det var jobbigt och jag ville spy några gången, men efteråt är det underbart. men jag kommer nog att vara relativt döende på gympan imorgon om jag har den träningsvärk jag tror att jag kommer att ha.

denna helg kommer att bli väldigt lugn för min del, utan pengar att fara ut för så blir de ingen arken för mig :| det känns bedrövligt att inte få fara och dansa lite, men desto bättre på lördagen när jag mår som en prins(essa?)

nej nu ska jag gå och plocka ur diskmaskinen och vara lite duktig,

hejsvej!

Hallåå

Har mest tagit det lugnt efter nyår, ja blev lite seg efter det.:p
idag och igår har jag varit med roth pampas liza och johan typ,

imorgon blir de aerobics kvart i 5, jag undrar in det är någge bra haha ja tror vi kommer se lite roliga ut.

imorgon funderar jag på om jag ska fara ut eller ta det lugnt men de e ju trots allt sista helgen före skola:/
och sen måste ja börja kvällsjobba och hålla på.

haha nu ser jag på en film, Släkten är värst, den är rolig haha han heter Gaylord Focker :D

Nej nu ska jag inte knäppa mer på den här snart vaknar min darling och blir gäälen :O

godnatt då!

2008

Jag är inte så bra på det här bloggandet, jag är för seg för att orka skriva och sen när jag orkar så har jag glömt bort vad jag har gjort :P nåja

julen firades uppe i malax, med familj mommo och kusiner + familj kom på dagen. sen självklart julmat, kalle anka och julklappar. bra julklappar fick jag i år också:) tacktack

en vecka var vi där uppe, träffade så mycket släkt vi bara hann med, och så fyllde mommo 70 så vi var på middag och sånt!

kom hem natten till 29.12, då tog jag det lugnt och sen i söndags var jag och red med Sara :) Jag red kasperdarling och han var hur söt som helst.

Nyår började med 3 rättersmiddag:) Jag Fina Sara Ida Emelie och Frida hemma hos Fina :) gott blev de och där blev vi tills klockan närmade sig 12 och raketer.
Skålade med champange på torget sen var vi så påhittiga och drog till Arken! men de va trevligt där mycket folk och mycket dricka blev det.

Åkte hem med Ida, tack för det!


Sovasovasova dagen efter, till kl. 4 härligt! Sen softa jag med Sara och Mimmi:P sen for gulle jag sara och pampas hem till oss och såg på Crocodile Dundee 2an, och idag vet ja ej vad som händer?

Nyårslöfte 2008 - motionera mera:P
börjar på Fredag med aerobics med sara och fina;)

Gott Nytt År då!


RSS 2.0