Hrmpf

Idag är en passiv dag, eller rättare sagt, alla mina lediga dagar är passiva dagar. Jag har så jävla dålig självdiciplin (eller vad det heter) bara för att jag vet att det är ledig dag utan måsten, så gör jag precis ingenting. Klockan är 13.29 och jag har inte klätt på mig ännu.
Jag skulle städa, tvätta osv. Men nej varför sku jag? Jag har ju trots allt ledig dag.


Igår var däremot ingen passiv dag. Jobb 7.30 - 15.30, handla, hem till mamma&pappa, hämta flaska från sara, inviga ångbåtsbryggan med Jessica (som kommit hem för några dagar! :D), Jenna, Madde och Alicja. Gulleunge vad söt hon är! För en stund kan jag bli bebis-sjuk. Men som turen är går det över ganska fort (kanske en anledning är att jag inser att jag är jävligt singel just nu.)


Men inget fel med att vara singel, absolut inte! Jag ser fram emot första singel-sommaren på 7 år :)
Hittills är endast RuisRock, Pink & Rockoff inplanerat. Men varma kvällar med kubb, dinos uteservering, simmning, grillning och stugliv är nog också på planen att hinnas med :) Härligt ska det bli!
Men visserligen, som det verkar nu kommer det inte att bli någon jävla sommar.


Jag undrar vad jag gjorde förrän jag blev en total jävla facebook-nörd. Det känns som att jag inte började med det ordentligen förrän kanske ett år sen eller nåt? Vad gjorde jag på mina lediga dagar då? Nu sitter jag ju på facebook sådär 5 timmar i sträck eller så, men före? Vad gjorde jag då? HADE JAG ETT LIV!? :|


Facebook borde förbjudas, eller nä det borde det inte alls. Då skulle jag ju inte ha nåt att göra.



Ikväll är ivf planen att promenera med Mimmi & sen umgås med Jessica. Hoppas jag fått käppen ur äschöle tills dess, annars blir det nog ingenting.


Ha en härlig dag!

Puuh

har en puls runt 100 nu igen, de e fans irriterande för då känns det som att jag är nervös och så blir jag stressad. brukar ha det i princip varje söndag, men de kom en timme för tidigt nudå.


roth har bucklat ut framskärmen nu så jag kan köra med min bil. 1 Juni ska den in på verkstad och fixas, satan vad tid det tar ;/ Nåja int lider ja av det nu, men sen när dom ska fixa den så har dom den typ en vecka.


Igår var jag till Tåfe med Brännis, vi grillade, mums! Sen drack vi och for till Danne, sen for vi till Arken och sen till Danne på efterfest, men jag somnade ju där vi 5 eller nåt, soom vanligt :P


Idag har det varit jobb 14.20.30, sen träffa jag Ida, Sara & Johanna, och nu ser jag på tv.
Men det börjar nog få bli dags att sova nu så mitt hjärta får varva ner lite.

Peuuss på er

;(

Min gullebil blev ikörd idag, så framskärmen är intryckt. Och skärmkanten är fastkilad mot däcke typ så de går inte att köra den heller, fuckit! Meen imorgon ska ivf Roth skjutsa mig på jobb och sen sku jag väl få låna Kristoffers pontiac. Men jag vill ju ha miin!

Och hon som körde i mig hade If som försäkringsbolag så då kommer de väl ta dubbelt så länge, de finns ju int ens på Åland. Håhå, nåja nångång ska va den första.

Men detdär är fan olycksplatsen att parkera på, Roths rod stod ju på samma ställe när hans bil brann upp :P

Nu ska ja nysa, hejdå

Måndag

Nu har det blivit ny vecka igen, faan vad veckorna går fort ;/ Visserligen är det bra att det går fort så det blir sommar snabbt, men fan jag kommer ju va 50 inom två år om det ska gå i denhär takten.


I Fredags var jag ju då hos Mimmi & Arken,
I Lördags var vi hos Sara :) Sen for vi även då vidare till Arken,
sen for jag på efterfest med Kizen, Tjoben & Bullen, vilke jävla gäng alltså, men fan vad jag har skrattat :D


Vi sov där hos Tjoben allihop, och sen satt vi på hans altan dagen efter i solen och drack öl, härligt <3 Då börja det kännas att det börjar bli sommar snart ivf :)


Seen på kvällen var jag på snabbpromenad med Johanna, sen var vi ut och spana as always ;) Ooch efter det for jag och gled med Roth, seen hem & sova!


Mamma & Pappa har ju varit i Italien på semester, men de kunde ju inte komma hem med flyget eftersom detdär stora askmolnet i Island har farit runt halva europa typ. Så dom måsta flyga till tyskland, bo där 2 dagar, ta tåget till Rostock, ta färja till Trelleborg och nu fick de åka i något hockeylags buss upp till Stockholm:P Låång hemresa!
Sen ska dom ju ta buss till Kapellskär och färja till på det :P Hohoo.


Idag är jag ledig och det är fint väder, men jag vet int riktigt vad jag ska hitta på för jag börjar bli förkyld, så ja e sådär småseg :/
Ha det bra!

Long time no see

Förre helgen blev det Paranoid Park, det var bra! Tror jag.. :) Blev rätt fullt, som vanligt. Efter det blev det Dinos!


I veckan har jag väl inte gjort så mycket, hurtat lite faktiskt! :)
Promenad må - ons och gympa på torsdan. Bara det skulle kunna hålla i sig sen också.


I Torsdags gjorde jag kapselendoskopi. Det innebär att man sväljer en kapsel (lite större än burana, o blinkande) sen filmar den hela vägen genom tarmen, så har man enmassa sladdar, en apparat och ett bälte på magen som den skickar filmen till. Så kollar läkaren sen om det är nå fel på tarmen! Himla smidigt sätt faktiskt :) Men det var lite klumpigt att gå runt me dom där grejerna på magen, och så måsta jag fara till sjukhuset 4 ggr, det var ju lite enformigt! Meen nu e de ju gjort :)

 
Igår va de födelsedagsfest hos Mimmi, helt nice :) Förutom att nån hade skitit på locket, HAHA helt sjukt! Liksom först en klutt på locket och liksom på ryggstöde också, så knäppt! :D
Efter Mimmi var vi till Arken, helt okej med folk nog. Enmassa karlar på tjejtoan så man kunde int stå där o fix sig ordentligt :P Undrar hur många som haft sex på toan nu när det är gemensam:P


Sen hem o sova och idag är jag seg i hjärnan som vanligt, har lust o sova lite till. Kollar på sex and the city, det är himla bra :)



-

15 april 2010

Oj här var det längesen uppdaterat igen ser jag, ska försök mig på lite uppdatering bara jag kommer hem igen.
Ska fara till sjukhuset på kapselendoskpoi, brb!

8/4-10

Hejhejj

igår var jag och träffade Johanna, skönt och prata med nån efter att ha sutti inne 2 dygn :P Seen for jag och polade med Roth & så såg vi på film. Helt okej var den men den var inspelad så jag har int en aning om vad det var.


Imorse vaknade jag vid 6 och kunde inte somna om, dåligt på min lediga dag! Så jag skjutsa Roth på jobb och sen for jag hem och betala räkningar, 1200 € blev de sammanlagt med hyra då, fyfan! Har nog aldrig varit såhär fattig, undrar vad jag gjort av alla pengar :O


Har installerat min nya toaring också som Roth köpt åt mig i finland, finer blå med delfiner på ;) Så nu ska väl Mimmi hållas på den utan att glida av och slå huvve i väggen :D De va ett fan att få den på plats men nu sitter den nog där den ska ;D


Har just varit på promenad med Johanna & Sara & vovvarna till kungsö batteri, så satans vått och kallt om fötterna, men annars var det skönt ;D Skyll mig själv när jag har håliga skor :p


I helgen blir det jobbajobbaaa, det är egentligen himla bra, jag behöver verkligen spara pengar. Men Lördag är det ivf tänkt att jag ska till bastun och se Paranoid Park, har förstått att dom skulle vara braa, we will see!


Och nuu blir det hopp i duschen och sen ska jag fara till Rollic och få sommardäck på. "Ta på dig skitkläder, du ska få plocka dubbar" sa Roth - tack bara här blir man satt i arbete på sin lediga dag :P
men först av allt ska jag knåp ihop nåt ti äta! (=nudlar)

Hade bra hejj!


7/4 - 10

Våra kusiner Sara & Isabella har varit här Torsdag - Måndag, nice, var väl sådär 2 år sen sist typ!


I Fredags var vi hos Mimmi & sen for vi ut, helt okej men jag har nog börjat tröttnat på Arken nu, fyfan vad enformigt det är. Nu är det nog dags för sommar och Dinos uteservering! :)


Har annars jobbat hela påskhelgen så jag har inte varit ut nå mer, skönt! Tänk vad jag har sparat pengar ;D Och det behövs verkligen för nu är jag fattig som aldrig förr.
Och efter ny dator, nya fälgar/däck, ruisrock och pinkkonsert kommer jag inte vara rikare precis!


I Måndags efter jobbet mådde jag illa, gick och la mig och sen vaknade jag kl. 17 och började spy, och spydde och sket om varannat till typ halv 1. Det var så jävla jobbigt och så fick jag kramp i magen när det inte fanns mer att spy och usch vad det var jävligt! Blev bra sen igår men jag är hemma idag ännu, är ju sagt att man ska va hemma 48 timmar efter man slutat spy såatt. Och är inte så himla lockad att smitta ner mina pensionärer.


Annars är nog allt som vaanligt sku jag säga, lite för vanligt kanske. Jag börjar bli uttråkad. Jag vill resa & gå i skola & flytta & allt möjligt. Och inget gör jag, int undra på att jag blir uttråkad.


Nu sexandthecity, bye.


Hejj

Nån JÄVEL körde i min bil när jag stod parkerad i stan idag så hela jävla skiten är inbucklad, och det var tydligen så dyrt att fixa att de inte är värt att gör de på så gammal bil. Jävla skitsaker!

det skrev jag på facebook och kristoffer fatta direkt att de va 1 aprilskämt, dålit :P




Om allt går enligt planerna blir det Ruisrock & Pink-konsert i sommar, svinkul!! :D

RSS 2.0