23/11 - 08

Liite uppdatering kanske. Har inte hänt något spännande iofs.

Fast igår var det personalfest, riktigt kul:D Först till Linda på lite förfestning och sen till bussen ut till Eckerö. Väl där tog vi Eckerö Linjen över och åt julbord :) Köttbullar, korv, potatis och svartbröd, mums! Sen blev de baren på vägen tillbaka där så passligt Soundway spelade:D Perfekt!
I bussen tillbaka var det livat som aldrig förr:P Sen Arken för de som är lite äldre än mig:P Och Jessica kom med mig till Dinos :) (hon hade också personalfest) sen kom Evelyn & Erik som räddande änglar och skjussade hem oss:)
Riktigt lyckat!

Nu ser jag på Wallander men min karl har gått och lagt sig så jag tror inte jag vågar se på det mera nu, de börjar bli lite väl våldsamt :|

Nu godnatt!

11/11 - 08

nu sku ja skriva blogg men de sket sig för nu ska jag träffa Jessica före hon börjar jobba och sen till polisen, tjadå!

03/11 - 08

Haha helt sjukt. Carola är här och vi har lagat våfflor. Och just så tog Carola på sig mina kattöron (som jag hade på halloween) och så såg Skrållan henne och spärrade upp ögonen och fräste åt henne! Haha, dom måste verkligen ha varit verklighetstrogna!

Hoh ikväll ska jag vara med min karl, vi skall ägna åt oss våra gemensamma intressen, ehm vi ska tex se på en bil (kommer inte på våra gemensamma intressen sådär bara men vi har nog massor :P)

på onsdag kväll ska jag och simma, jaa! det är bra för min rygg. men jag gillar inte klorvatten och jag sku villa ha ett par simglasögon.


Hellre 10 rövare i poolen än 10 poolare i röven

Hejdå

02/11 - 08

1 månad, 3 veckor och 1 dag kvar till Julafton

Nu har jag 3 julklappar klart för mig ivarjefall:P yeey

Idag tog min GilmoreGirls 1 säsongen - box slut, tyvärr. Men nu är jag inne på säsong 2 (lånade boxen av Jessica) -avsnitt 7, det är lite pinsamt, betyder att jag har sett ungefär 9 avsnitt idag. Men jag gillar det. Men jag ska till Jessica och dricka te när hon slutar jobba så det är tur, annars skulle jag nog se 20 avsnitt innan denna dag är slut.

Det är ganska värdelöst att vara ledig på en Söndag. Allt är bara segt.
Men tidigare idag var jag ivarjefall på kaffe med Jessica Nina och Alexandra och det var bra för då fick jag mig köpt jätte godluktande schampo och hårstylish (Y) så något bra har jag gjort idag ivf.

Nu har jag en känsla av att jag borde baka scones så jag och Jessica kan äta det till vårat te, men tyvärr är Gilmore Girls för spännande för att jag skall kunna ta en paus från det, sorgligt men sant!


En gammal man gifter sig med en yngre kvinna och trots att de är jättekära i varandra så kan inte kvinnan få orgasm när de älskar.
De går till en psykolog för att få hjälp, och får rådet att hyra in en ung snygg man som skall vifta en handduk över dem när de har sex. Paret tycker de låter märkligt, men eftersom de är desperata gör de som psykologen förslagit.
Trots de nya försöken med den handduksviftande, unga mannen så går det inte för kvinnan.
Desperata att nå resultat byter den äldre mannen och handdukskillen plats. Kvinnan och den yngre mannen sätter i gång, och nästan omedelbart får hon en jätteorgasm. Hennes man tittar på den yngre killen med ett leende och säger:
- Där ser du grabben, så här skall en handduk viftas!

nej nu hejdå!


01/11 - 08

Redan november, nu börjar jag bli stressad över vad jag ska ge folk i julklapp :O jag har så himla dålig fantasi.

igår var det Halloween :) Först lite party hos Johanna, vi blev mycke folk! Sen vidare till Mariepark, jag gillar inte riktigt det, de tar evigheter innan man får något att dricka och så smakar inte drinkarna som dom ska. plus att jag började må skit sen, fast de e väl inte marieparks fel iofs:P då for jag hem och spydde för mina grannar, bra jobbat.

idag har jag luggi och sett på Gilmore Girls hela dagen, har köpt boxen av säsong 1 nu så de e härligt :D det var skönt att bara ta det lungt, oftast måste jag ju fara på jobb dagen efter, men nu är jag ledig tillochmed Måndag :D

Nu sitter jag hemma hos Carola, vi håller på att se på en film, Crash(?) Det är någon rasistfilm ivf, men den verkar bra!

Har någon sett gulles mobiltelefon förresten? Den är liksom borta, det är skitirriterande!!:P

En eftermiddag när mannen kom hem efter jobbet blev han överraskad av att hustrun bar ett mycket sexigt nattlinne.
- Bind mig vid sängen och du får göra vad du vill, sa hustrun.
Mannen band henne och åkte och spelade golf.



Hejdådå!

RSS 2.0