RESA

Nu var det längesen sist igen, jag kommer nog aldrig bli en riktigt aktiv bloggerska.
Ska försöka summera lite


Fredag var det ju då möte med jobbet på Savoy, sen middag, Indigo & Arken! Härligt att man kan ha så kul med sina arbetspolers, för de flesta blev det även ganska ordentligt fullt:p Och jag kan känna mig träffad jag också.

"Och nu tappa jag min grogg på grund av handär SATAN", jag kan hantera mina känslor, jojo:P

 

Lördagen blev det middag hos Sofia med Jessica, Mimmi, Jenna & Catrin :) Gott! Kika även över till grannarna där den ena var fullare än den andra ;) Och Mimmi lurade ju såklart i mig dendär härligt goda, Rosa 50% grejen, bläh! Alltid e det nån hon ska lura :p
Även denna kväll slutade på Arken, trevligtrevligt.


Söndagen jobbade jag kväll! Sen frensh med Jennifer & Tess och sen film.


Igår lediiig, då var jag och sola solarie (jo det gör säkert nån nytta 1 gång:P), sen luncha med Sara på Pommern, sen for jag och köpte en rosa snygg Ipod :D + högtalare, så jag och Mimmi kan poppa på resan ;)
Var lite bekymmer ti få in alla låtar på den men jag tror jag lyckades till slut :p Jag är ju dock ej så tekninsk...

Det finns videokarmera i den,

"Denhär satans videokameran funkar ju int ens, de e ju helt svart!.... Ojdå, jag hade handen för."
Där har ni ett exempel på hur teknisk jag e (Y)


Sen igår kväll fick jag även besök av Ida, Johanna, Jessica och Mimmi :) Sen kom Roth och såg på
"Natt på muséet" (gissa om han valde film;P) overklig och sådär då, men vi fnissa nog.


Och inatt då har jag typ inga sovit alls.. Hurrej. Därav anledningen att jag är vaken denhär tiden, steg upp typ 07.30. Men det är nog lika bra. Jag har inte packat klart och det behöver städas upp här före jag far!
Roth ska typ bo här och ta hand om mina kattor, och det skulle väl va bra då att det var så städigt att han åtminstone hittar kattorna.


Skulle även behöver en powernap innan vi far om Mimmi ska orka med mig (och jag ska orka med henne ;)) hela dagen. Vi tar alltså Eckerö Linjen som går halv 2 :D

Sen far vi och övernattar på Connect Hotell (ååh vad gott med hotellfrukost!!)
Sen går flyget 08.05 på Onsdag morgon :D GULP, de e ju förfan imorgon :|
Sen är vi i Puerto Rico en vecka och kommer till Åland igen 4/3 :)

Usch jag är flygrädd.

Sakna mig! Puss <3


Onsdag 17/2

Gokväll :)

Idag vakna jag kl. 6 av hostning, lite störande. Alltså det är lite konstigt att det håller i sig ännu. Men det är typ endast när jag ska sova/sover som jag börjar. Får vara vaken dygnet runt bara ;)


Sen blev det jobbet :) Jag gillar mitt jobb. Haha som Mikaela sa "Nu är det slut på friden, nu kom Jenny på jobb" ;) Haha :D Bara för att det var fullt liv 5 minuter efter jag kommit på jobb :P Det är väl bra att nån livar upp lite ;)


Efter jobbet for jag hem och sov, och sov lite till :O Om jag en gång lägger mig ner så kan jag nog ligg därhur längesomhelst. Tur att jag ska till Dinos med Jessica & några till snart, annars sku jag säkert ligg och sova ännu.
Försöker fördriva tiden lite bara.


På Fredag ska vi ha planeringsmöte/personalfest ;) Är rätt många som ska med ut tror jag, av personalen alltså. Kommer bli sjukt kul :D Haha jag ser så fram emot det :D Men smart kombination möte & fest, hur många kommer minnas vad vi kom fram till på mötet sen liksom :p

Haha nåjaa, så e de. Nu ska jag börj lag mig till Dinos :) Bye


Tisdag 16/2

De va ju alla ♥ dag också. rätt värdelös dag om man är singel :P visserligen vet jag int om jag har varit jätte-fan av den dagen dom senaste 5 åren heller, ska väl int behövas va en speciell dag för att man ska kunn va romantisk eller nåt. nåja det är nog säkert bra med den dagen på någge vis.


Igår kväll gick jag och la mig lite 4, hm ja hade nog int behov att sova före det. men sen när mamma ringde mig typ lite efter 8 på morgon så sög det lite. Hon undra om jag skulle komma och äta fastlagsbulle på kvällen, meen jag jobba ju så ingen fastlagsbulle för mig. Vi hade nog visserligen på jobbet, men ja gillar de int ens.

Desto mer gillar jag Maries tårtor - chokladmaräng ;) Den fick vi också på jobbet för en tant fyllde 93 :)
Tyvärr finns det en hel tårta kvar tills imorgon också:P


Jobba då 12 - 20.30, sen for jag och promenada med Freddaa :) och te och house! Dom har så ny och fin lägenhet, då suger det ti kom hem till fisbruna skåpluckor och gröna väggar :P
Nåja, ja ska säkert ha en fin lägenhet / hus nåndag jag med :D


Nu har jag int gjort nåt, skulle fortsätta rita, men jag kom aldrig igång. Nåja det är rätt lugnt med det nu, är på god väg :) Men de e rätt svårt sku jag påstå.


Fryser som faan! Nu ska jag gå och vrid på sovrummsbatteriet på fullt, ta på mig nattlinnet jag haft sen jag var typ 11, yllesockor och sovbyxor. så jag vaknar sådär härligt mittinatten av att ja svettas som en gris :)
godnatt babes!


Måndag 15/2

Shit vad tiden går fort nuigen, just var det nyår tycker jag.


Meen ivf, senaste dagarna

Torsdags så blev de ti se på film med Roth då, eller nja lite halft :P Jag hade laddat ner den, men min dator var tydligen extra seg den dagen så de va int alls så spännande att se. En halvtimme stod vi ut, sen insåg vi att vi hyr den en annan gång istället. Men den verkade nog som den var helt bra, The Triangle hette den.


I Fredags for jag till Roth och satt där med han och hmm.. Jaa vad hette han nu:P En annan kille ivf. Sen kom några andra dit men dom var lite väl unga och osocialistiska av sig så jag drog till Arken :)
Robert hette killen förresten! :P


Kul på arken var det ivf :) Mycke känt folk, eller jaa jag trodde jag kände dom ivf :P Inne på karl-toan har jag varit och sprungit också men jag är inte riktigt säker varför :p Torkade bort blod bakom Tåfes öra fick jag göra också, han blev ju nerslagen utan anledning. En idiot hade fått för sig att han sku slå på nån så blev de Tåfe, hm.
Störda människor finns de juu.


Sen blev det efterfest på Örtvägen med nån Johnny och nån till :P haha. vid den tiden hängde jag nog inga riktigt med längre. Nåja de va niice ivf, sen hem och sova!


Lördagen tog jag det himla lugnt! Eller jaa på dagen ivf :P

På kvällen for jag till Tåfe och polade med han lite,
sen for jag till Brännis där också Stoffe Martin och Thomas var :)
och sen for jag till Johanna där hon och Sebbe var! Vi sjöng sinstar :P
och så vidare till hotell Arkipelag igen då!

Dansta styrdans med Stoffe, haha! Han bara snurra och spela fan och jag flög på alla :P Haha men de va kul.
Sen vandrade vi hemåt.


Söndagen blev de Hese me Brännis Thomas Svensken Stoffe & Erika, de e nog fin bakismat de :P Sen hem till mamma & pappa och sen bara seega på soffan.


Har sett film också, In the land of women, men när jag laddat ner den insåg jag ju att ja sett den förut, men jag såg igen :P Den är bra tycker jaa. Drama nånting e de.

 

Har också laddat ner Brudgummin, jag vet int varför den heter så konstigt och jag vet int vad den handlar om men de lär visa sig snart.

Är ledig idag så jag ska bara ligg på soffan och sega ;D Ikväll ska jag väl umgås med Ida lite :)
Bye babes!


Torsdag

Nu fick jag lite panik, höll inte på att kunna logga in här, ohno! Meen nu gick de tydligen ivf:p


Jag vet inte egentligen om jag skulle ha tid/ork eller nåt att skriva nåt nu. Fast nu ljög jag, tid har jag åtminstone. Skulle stiga upp lite före 10. Men lika fan vaknade jag av mig själv 07.38, så sen dess har jag varit vaken.
Fick lite konstiga tankar, ehm. Snacka om livlig fantasi? Ibland får man väl ändå ta och behärska sig.

Så nu har jag alltså suttit här då i 1½ timme på facebook, läst lite bloggar och så. LIIIV! Nåja, bättre än och diska eller nåt sånt konstigt ivf ;D



Idag är det då alltså den stora klippdagen. haha! nu är fallet såhär att jag hatar att klippa mig! jag blir alltid sur för att dom inte alls gör så som jag tänkt, eller så e det nån mes som typ klipper ½ centimeter, så syns det inte ens. hur kul e de liksom? men idag ska jag fara till Hårfärstet i jomala. Gisela rekommenderade det skarpt, så det är Gisela jag får ringa och skälla ut sen ;)
Nää men grejen är den att jag tänkt ju klipp nån slags frisyr, och jag har inte haft det så länge jag kan minnas nu (=jag har haft jämnlångt hår, pannluggen också) Såå jag tänkt alltså kanske klippa pannlugg, vissa säger jaa de blir braa, och vissa säger jaa du kommer ångra dig, så vi får se nu:P (men jag hinner ju avboka klipptiden ännu ;D)

haha ja vet int varför ja hetsar upp mig så mycket, men som sagt, det är inte min grej att klippa sig:p (de rimma)



Igår blev de Dinos med Mimmi Johanna Branko Kenneth och Gina! Nåågra cider blev de, måsta ju ändå fira att de va lill-lördag :O

Näähörni pullor, nu blir det frukost och Couples retreat! (en film ja håller på och ser.)
Sen jobb 12 - 20.30, efter det ska möjligtvis jag och Roth se The Triangle, usch den är nog äcklig :| Men vi får se om han hör av sig, han sa det ju trots allt för 3 dagar sen, och hans minne är som ett kylskåps (=kort).
Bye!

Lördag

Gokväll :)

Igår firade vi Sara som fyllde 21 :) Kul! Vi satt först hemma hos henne, jag Sara Mimmi Ida Gisela Fina Jenna Pampas Danne och Döparn :) Sen drog vi till Arken lite efter 12. Det var kul på arken, var liksom folk man kände lite överallt tyckte jag så de va niice :) Sen blev det lite klinten och sova.


Sen idag mådde jag lite illa, jag drack tre dagar gammal mjölk:P usch jag tycker int ens om mjölk. Sen for jag roth och Kristoffer till Kotipizza och åt. Typ direkt när vi kom dit hällde jag ut en mugg med vatten, och det var vatten överallt och kotipizza-chefen sa att dom bytt dukar 5 minuter före så de va lite pinsamt när ja kom där och rådda ner:P sen hem och duscha och till jobbet kl. 14!


Var på jobb till 21, sen for jag hem och laddade ner I love you man som jag sitter och tittar lite på nu. Men de laggar så mycket så det är lite jobbigt att se på.
Jessica ringde just också:) Hon och Ante lurade mig igår att Ante hade flickvän och sku flytt ihop med han och de ena och de andra och jag fatta ju ingenting jag:P haha.

Nu ska jag bränna en film åt Carola och fortsätta se på filmen. Sen blir det jobb imorgon bitti igen 07.30!
Hoppas ni har en kul kväll :) heej

Sommaren med Göran

ja måst bara börja med de så jag int glömmer bort det.

Sommaren med Göran får 10 fyrar av 10! eller stjärnor eller vad man brukar få. Sååå rolig film!! :D Satt och skrattade högt för mig själv när jag såg på den, och jag brukar inte skratta så högt när jag ser på film:P Precis min humor, den rekommenderar jag :)!!

Idag fyller min vän Sara 21 år :) Eller ja hon fyllde, klockan är ju då över 12 :P Har varit dit på kalas ikväll :) Johanna, Ida, Fina, Cindy och Mimmi var också där :) Är så skönt med oss brudar, även om man inga träffats på hur länge som helst så e allt precis som vanligt, love it!

sen for jag hem och nu har jag spelat Crash, men fortfarande inte fått memorycarde och funka :/ måst ta hit nån ps2 expert.


Idag har jag bestämt mig att sluta tänka på skit helatiden och bry mig så mycket, önska mig lycka till :O


Nu ska jag bädda rent, skönt att sova sen! :D Och sen kanske se på en bit Californication eller så :)
Imorgon ska jag till dårarna på pommern och äta pommes, lövbiff & kryddsmör <3
Godnatt!




Det blir alltid värre framåt natten
Långt från alla ljusen alla skratten
Ligger vaken
Tänker på dig
Minns för mycket
Å är ensam


!!!!!!!!!

helvetesjävlaskitsatan

hade just skrivit långt inlägg och så far allt bort!!!!!!!!!!!!!!!!!! baaaaaaaaaaaaaaaaaah!

äh, int stod det väl nå intressant ändå:P

ungefär att jag har vart ti brännis efter minneskort som inga funka, tagit 7 rör blodprov, jobbat med jennifer och sofia och skrattat, ritat 1½ timme, haft besök av ida, varit till rökka med tåfe

kort och koncist:P

nu fortsätta rita - californication - jobb imorgon 7.30 - godnatt!


Tisdag

...eller onsdag ha det väl hunni blivi tillochmed:P

förra natten blev de inga mycke sova, 02.30-06.30. Men jag var inte trött imorse, fick väl mig en 5-10 minuters powernap där vi 16-tiden, välbehövlig.
Var efter det och fixade lite ärenden med Mimmi :)

köpte bla. Crash, så ja kan spela på mitt playstation :D haha :P spelade alltid de hos Sara när vi var små och nu villa ja uppleva lite gamla minnen:P men ja blir så jeevla fast i det, nu har jag klarat enmassa banor, MEN jag har inget memorycard så imorgon måste jag spela om alla banor, störande! :P
Men jag skulle få låna Brännis kort imorgon så de fixar sig :)

Men nu får det vara slutspelat för idag, vill inte klara nå jättesvåra banor, då blir jag bara skitsur sen när jag inte kan spara det:P

Så nu får det bli ett californication-avsnitt :) Msnar med Jessica också, saknar dig baby! :|

Imorgon blir de och far ti Brännis efter detdär kortet, sen sjukhuset och ta blodprov kl. 12 och efter det jobbet --> 20.30 :)

Sov gott då!


gaah

Måndag

..eller tisdag ha de väl blivi när klockan e kvart i 2.
Jag ska nog alltid ha käpp i röven när de gäller att gå och lägga sig, fast visserligen, går jag och lägger mig tidigt så kan jag sällan somna heller så de e väl inte så stor vits de heller.

Idag har jag varit på jobb igen, det är rätt skönt att va på jobb, träffa härliga människor & tjäna pengar på samma gång, kan de bli bättre? :) Nu har jag också raden med lite ledigt:P jobbar 4, ledig 1, jobbar 7, ledig 3, jobbar 6, ledig 3. Alltså de e ju int lite ledig i sig om man jämnar ut det, men 7 dagar jobb är lite väl ändå. Meen, desto skönare när dom är överklarade!

Efter jobbet ikväll har jag ej gjort särskillt mycket, for och träffa Sara & Mimmi en sväng och hade min bil att tina upp:P Knappast slipper jag skrapa rutor imorgon ivf, fukten på insidan lär frysa ändå (fast ja torka utav fan me ett par byxor) Det finns väl inge värre än is på insidan, usch ja blir sur bara ja tänker på de :P

Och nu har jag letat bekini tills vi ska på resa. Har kollat Gina Tricot, HM, Nelly, Ellos o. Anttila, ingen hade riktigt nån i min smak, men sen tror jag jag nöjer mig med en från Halens. Men frågan är om jag ska kunna hålla mig från att köpa massooor av andra saker :P Jag ska sluta kolla ikväll nu för jag märker att jag vill ha allt jag ser, så beställer jag imorgon istället :P

Jag undrar lite över min granne, han är alltid ut och röker mitti nätterna, som nu tex. var han just ut. Och han är alltid ute och röker på nätterna, har pojken inget jobb är frågan? Faaast visserligen, eftersom jag alltid är vaken på nätterna när han är ute och röker, så är jag väl int så mycke bättre själv :P

Så jag får nog bara gå och sova nu, godnatt :)

RSS 2.0