30/03 - 09

jag som har gått runt och trott att det ska bli vår, imorse var det ju helt fint väder men nu börjar det nog regna när som helst och blåser utav bara fan - väldigt tacksamt att det är mindre än 1 månad till Egypten :)

Jobb idag igen då, sen ordna en sak med Jessica smidig som jag är:P

De rang från Ålandsresor idag också och sa att vi måsta betala 179 €/ person till på resan, eftersom vi hade extrabäddsrabatt när vi var 5 men nu när Roger kommer med så får vi ju inte det. Då blev jag sur, vafan om dom sku ha 700 € till från oss för en fans extrabädd. Men sen rang Jessica upp så då hade dom sagt fel så de var 179 € för alla, tack gode gud för det jag är lite snål:P

Nej nu ska jag fortsätta se på Sex and the city

28/03 - 09

Nu kom jag att tänka på när jag var till Vård för någon vecka sedan, så mötte jag en dam i dörren som jag aldrig hade sett förut, så sa hon:

- Nämen hej! Har du hälsat till din mamma?
Jag: - Japp det har jag!
Hon: Oj, men jag tog fel, jag trodde du var någon annan!
Jag: Ehh det gjorde jag också.

Alltså helt av reflex så sa jag bara att jag hade hälsat, jag kan nog aldrig säga Nej jag haha.

Sådär var det när Nya Åland ringde till mig också och ville att jag skulle prenumerera, så måsta jag göra det ett halvår så att han som rang inte skulle bli ledsen:p


Nåja igår var det min födelsedag:D Jaa, jag gillar att fylla år! Hade lite party här på kvällen, en hel del folk & massor av fina presenter tacktack igen :)
Gulliga grannar har jag också, ena grannen hade satt upp en "Grattis-lapp" och ett annat par i typ 40-års åldern ringde på för att gratulera:D
For sedan vidare till Arken, där var det dock ingen höjdare, helt okej mycket folk men man kanske börjar tröttna nu när man har sprungit där var och varannan helg i 2 år :|

Ikväll har mamma pappa carola och fammo varit hit och ätit marängswiss och smörgåstårta, jag har ont i magen för jag har inte ätit annat än smörgåstårta idag :|

Jessica sa att det var Earth hour kl. 20.30 men de lyser så fan där borta vid bostadsområdet så inte tänkte jag nu heller släcka då:P Pluss att jag blir mörkrädd då!

Nu sitter jag och kollar på sveriges smartaste barn, dom är rätt smarta men det finns nog mycket dom inte vet också:P haha som att jag skulle va så mycke bättre. Jag vill fara till Egypten nuuu! Mindre än 1 månad kvar :D!

hej me er


24/03 - 09

Idga har jag varit til Backmans och fått mina provlinser
Lätta att sätta in men fans svåra att ta ut. Och jag måsta klippa 2 naglar annars är det typ omöjligt :S

Nu ser jag på mitt älskade Sex and the city och sen kl. 13 ska jag på jobb!

Och det snöar och spelar fan ute :S

23/03 - 09

Nu är det Måndag och jag har en ledig dag igen, ooh.
Helgen har varit rätt lugn, har jobbat och Roths föräldrar har varit här.

På lördagen satt vi hos Mizze först och sen for vi vidare till Dinos och lyssnade på Trevolt och Dia Psalma, dom var helt bra. Mycke folk var det också så det var ju rätt kul.

Och igår såg vi på Polisskolan igen, 6an. Zed är inte med mera :O

På Fredag fyller jag åår :D Då ska jag ha lite parti!

Nej nu ska jag se på Sex and the city och sen hämta och skjutsa Sara!
Hejpa

19/03 - 09

Typiskt. Jag brukar aldrig svara när det är Privat nummer för jag vill veta vem jag pratar med:P Men sååklart ringde det just med privat nummer, och jag svarade. Nya Åland skulle ha mig att prenumerera och jag vågade inte säga nej för då skulle han bli så ledsen så nu ska jag prenumerera på det i ett halvår, skit också :P Nåja jag får se till att inte svara om ett halvår när det ringer med privat nummer och dom vill att jag skall förlänga min prenumeration.

Jag har köpt Sex and the city - boxen och nu håller jag på och ser på det och jag gillar det skarpt!

Idag på jobbet så sa en tant till min kollega:
- Hon där ser ut som att hon skulle ha en randig matta på huvudet! (och pekar på mig)
Jag börjar skratta och säger:
- Ska jag ta det där som en komplimang?
Tanten säger:
- Oj, hörde du vad jag sa?

Haha schysst liksom, försöker prata skit bakom ryggen på mig men det gick inte så bra när hon typ skrek ;)
Hon tyckte då alltså att jag såg ut som en randig matta eftersom jag har orangea slingor i håret:P hähä

Nej nu bråkar dom i lägenheten bredvid och skriker och spelar fan, usch jag blir rädd när dom håller på så :S :P
Nu fortsätta se på Sex and the city, sen kaffe!

18/03 - 09

Gullis 24 år idag, grattis honey <3

Har varit på jobb idag, var så förbannat seg idag. For sedan och åt med min man och sen kom min family hit. Och mittiallt så säger det POOFF (typ som Magica de hex Foff-bomber) så flyger det glassplitter över oss. Då var det en lampa som sprack, satan vad rädd jag blev tur att jag inte var ensam!

Fyfan för cancer alltså, man hör inget annat nuförtiden än att folk får cancer hela tiden  :/

Hooh, jag ska vara bedömare veckan efter vi kommer hem från Egypten. Hujj jag gillar inte att kritisera folk på detdär viset, hoppas hon är proffs på allt så jag inte behöver säga att hon är dålig:P

Jag vill fara till Egypten nuuu! Jag är lite rädd för Egyptisar men jag har bara rest en gång förut, och det var till Florida 2004, så det börjar bli på tiden nu!

Och nu har jag fått blommor av mamma också, det är bra de för de andra håller på ti dö :O
Hejsvej

17/03 - 09

Jag gillar inte cdon, dom har inte nå bra koll på sina grejer. Nu har jag fått räkning på grejer som jag aldrig ens har varit i närheten av ååh gejs.
Däremot borde jag beställa Twilight böckerna från Adlibris, men jag vet inte, Jenna sa att dom var jättedetaljerade att det stod ungefär vad dom åt, vad dom hade för storlek på kläderna och vilken färg dom är :P haha så jag vet inte om det känns så lockande att läsa då. Men det kanske skulle vara bra att ha med och läsa till Egypten månne.

Igår var jag till Jessica med lite andra folk och Nathalite slingade håret på mig, höhö orangea slingor:P Nåja det är väl bra med lite färg i tillvaron har jag hört!

Imorgon fyller gulle 24 år då, jag tror jag har presentgrejsen på grej nu.

Tiden går långsamt, jag börjar 12 idag och jag vill fara på jobb nuuu. Jag har inte varit på jobb på 3 hela dagar så det känns lite mysko, ska jobba 6 dar i sträck nu igen så sen lär jag väl ha fått nog på det igen:P

Kom ihåg att se på The Mentalist ikväll! :)
Nej nu far jag hejdå!


16/03 - 09

Ledig dag idag :) det gillar jag. Har inte fått så mycket gjort ännu men det är i varje fall meningen att jag ska reda upp här och sedan fara och köpa lite grejer, bla. födelsedagspresent till gullis som fyller 24 år på Onsdag hähä. Vet dock inte riktigt vad jag ska köpa men jag har väl någon liten idé. Skulle även behöva köpa lite smått till mig själv också.

I helgen var vi ju till Kökar, det var kul! For ju dit o Fredags och kom hem igår kväll, har badat bastu, spelat kort & druckit, varit till Kapten & Elin o drucki kaffe och varit till Stoffe där Erika också var och så hjälpte jag han måla lite i huset. Så det har varit en hyvens helg!
Igår kväll var jag sen på kaffe med lite folk och sen såg jag Ponthi gulle o Kristoffer på Polisskolan 5, bara 2 kvar :|

Snart fyller jag år, då får jag komma in på Arken på lördagar och köpa starksprit (H) haha


13/03 - 09

Fredagen den 13de igen :O Det får väl ändå räcka med en gång/år. Nu fick jag dålig lön igen och den var garanterat bara dagens fel!

Idag var min sista dag på 7dagars jobbpasset ivarjefall så det ska bli skönt med 3 dagar ledigt :) Ikväll ska jag gulle Ponthi och hans syrra fara till Kökar! Längesen jag var dit, problemet är att båtresan är så förbannat långtråkig, annars blir det nog kul :)

Nu på senaste har det inte hänt mycket förutom jobb, var och promenerade med Sara och Ida tidigare i veckan, annars har jag typ varit hos Jessica:P Har framkallat enmassa foton så jag håller på att limma in dom i album också sådär sakta och säkert.

Nej nu blev jag stressad måste pack ihop lite grejer och duscha nu, färjan gick 19.15 tror jag har inte så mycket tid som jag trodde, tjadå!

09/03 - 09

Personalfesten var rolig :) Först for vi  till Park och satt där och drack lite och prata, sedan vidare till Umbra som jag inte varit till förut men det var bra mat. Jag åt grillad grisfilé, bakpotatis och bbqsås, det var fint och mättande!
Sedan for jag Michaela och Johanna till Indigo och tog en drink och sen till Arken, blev där till 2-tiden sen for jag hem,
hade fått tillräckligt med tanke på att jag skulle på jobb dagen efter :P

Annars har jag inte gjort mycket denna helg förutom att jobba. Carola var till mig på lördagen och spelade lite Buzz och så, och igår kväll var jag till mamma och pappa och fick enmassa grejer på köpet;D och sen var jag till grannen (Jessica;)) och polade lite.

Har 7 dagars jobbpass nu, så jag tyckte det skulle bli så skönt med kväll imorgon, men sååklart var det någon som var sjuk så de ville ha mig att byta att jag skulle jobba morgon istället, och efter lite övertalning och att jag skulle få kväll på Onsdag istället så bytte jag, upp halv 7 imorgon igen då x-|

Ikväll tänkte jag fara på bodycombat, men jag har inte blivit av med min halsproblem + hosta ännu så jag tar det nästa måndag, om jag är ledig vill säga.

Förut gillade jag inte Sex and the city, men nu gillar jag det skarpt så jag skulle nästan kunna köpa boxen :O
Tjadå

06/03 - 09

Jag snorar och hostar, och det är ganska jobbigt för om jag en gång börjar hosta slutar jag aldrig.

Idag har jag varit på köpmannamässan, där köpte jag lotter och vann en stoor nallebjörn som heter Börny, han är en sötnos, och så vann jag en kanin-nyckelring också men henne har jag inte döpt ännu.
Sen var jag och framkallade 400 bilder som jag får hämta ut imorgon, problemet är att jag aldrig orkar sätta in dom i fotoalbum.

Nu är det 1 timme tills jag skall fara på personalfest, och jag har inte ens börjar göra mig redo, det suger.
Först ska vi träffas på Park halv 7 och ta oss en drink och softa, sen skall vi till Umbra och äta, har hört att maten är god där så vi får hoppas på det bästa! Sen blir det väl Arken :) Det ska bli roligt!

Nej nu fixa, trevlig helg!

05/03 - 09

Snart fyller jag ju år förfan:D yes! Det gillar jag. Då kommer jag in på arken på Lördagar också, uuhuuh, fast jag vet inte om det är så mycket att hurra för.

Idag är det även 3 år & 9 månader sen jag och gullis blev ett par, hoho vad tiden går (H)

Förskyld har jag också blivit, hostar och snorar och har ont i mina stackars tonsiller något rysligt + att jag hostar upp mysiga klupar, ifall ni är intresserade.

Ikväll blir det bio - Män som hatar kvinnor, har hört av flera stycken att den ska vara bra så jag litar på dom! Men man måste vara i tid har jag hört för den lär vara rätt populär.

Har fått ett brev hem från Super där det står något om arbetslöshetskassa, jag fattar ingenting, är jag arbetslös nu mittiallt eller vad är det frågan om?

Nej nu måste jag snyta mig

04/03 - 09

Usch vad irriterad jag blir när aldrig vårat internet fungerar som det ska, värt att betala 36 € i månaden då? - Nej.

Nu håller jag på och ser på Diagnos Okänd, det verkar vara någonting värt att se på. Jag ser inte på mycket tv nuförtiden, The Mentalist gillar jag skarpt, och My Boys - fast det vet jag aldrig när kommer så det ser jag bara på när det råkar sig.

Vi har ju våran katt som innekatt nu tills vidare så hon skall fatta var hon bor, och imorse sprang hon ut i trapphuset och skenade upp och ner och upp och ner. Så jag trodde hon ville ut men fan heller, hon bara fortsatte att skena runt så hon fick springa där i 2 timmar tills gulle hade tid att komma från jobb och lura in henne.

På tal om kattor så måsta Smulan (mamma och pappas katt) avlivas i Fredags :'( Hon mådde inte bra, hade ju cancer förut och nu började cancern typ komma tillbaks. Så det var inge rolig men det var nog lika bra för henne..

Ikväll har jag varit på jobb. Jag tror folk börjar spy av mig, för senaste månaderna har jag varit på jobb typ alla gånger när någon har spytt. Och ikväll vid middagen började en tant spy sååklart, det prickar alltid in sig så att de spyr före man skall äta så man får se hur maten ser ut i använd form, så blir man jättesugen på att äta sen, hähä.

Ha de bra hej

01/03 - 09

Längesen sist, men internet har inte funkat hemma.

Nu har vi flyttat, Gulle Kristoffer och Ponthin flyttade alla saker igår och jag städade. Nu har Jessica och Kristoffer varit här hela dagen typ och hjälpt till att packa upp :) Tacktack alla darlings!

Igår var jag och Johanna (Jojja mer känd som?:P) till Åsa (en på jobbet) och hjälpt till att elda upp ris och skit som var på hennes gård! Varmt och kallt var det men det bjöds på öl och korv så det gick bra :)
Men det gick lite segt med tanke på att jag var ut på i Fredags,

Vi satt hos Jessica före och sen for vi till Arken, massor med folk men det kanske inte var så konstigt med tanke på karonkan. Trevlig kväll ivarjefall med många goda Pätkis shottar mums.

Idag är det ju söndag så vi skall se på film ikväll igen, nu är vi på Polisskolan 4
Alla älskar vi Zed! ---> http://www.youtube.com/watch?v=5WuRa1F37tc&feature=related
Han är så busig :D

Hejdå!


RSS 2.0