ehhe

midsommar får uppdateras sen.

nu ska jag dra ut till Jessicas stuga och grilla, bad bastu, drick öl, sova och förhoppningsvis sola imorgon om det är bra väder, love it <3


jonas,tony&julle kommer med till ruisrock, HAHA kommer bli fans galet, men kul :D

23 Juni

jag är ledig 4 dagar nu, fyfan vad skönt.

ikväll ha ja vart me mimmi ti dinos och tagi nån cider :)

på midsommar blir det föglö, till Basses stuga. Tror det blir fans kul :)



jävla lunarstorm som går i konkurs, nu kommer alla mina dagboksinlägg försvinna och jag kommer int kom ihåg nåt, det suger.. :P

Planer för sommaren

Först kommer ju då midsommarhelgen 25-27 Juni, då har jag tagit ledigt för då ska det festas.
Frågan är bara var? Basses stuga på föglö? Teds stuga på stenskär? eller nåt helt annat?
We will see, en stund kvar ännu är det ju.

Helgen efter kommer Countryfestivalen 2-3 Juli. Då förhoppningsvid Stenskär först och sen dra med deras båt till Bastö, hoppas de ivf (:

Sen helgen efter det kommer Ruisrock 9-11 Juli med Roth :D Fast vi far till Finland nog den 8e och sen kommer vi hem 12e, såå de int blir så stressat.

Helgen däremellan lugn helg, alltså jobb

Helgen efter det blir det Pink konsert 23 Juli i Göteborg med Mimmi, Sara, Gisela & Tanja! :D

Samma dag börjar ju också Rockoff 23 - 31 Juli :) och då börjar också min 2 veckors semester (:



Alltsåå, en "ledig" helg av 7 då, fullt upp :) Kommer dock kännas som att sommaren är över fans fort då, men mycket har man ju gjort sen ivf :)



Imorgon far också Roth & Co på Westcoast & Metaltown, lite avis är jag nog, men jag känd int igen typ nåt av banden på Metaltown, så de känns ej så värt att sätta pengar på det då. Och det är nog lika bra att spara pengar så jag har ordentligt sen till ruisrockk.


Idag efter jobb var jag och grillade med Roth, gott! och efter det har jag bara varit hemma. är fans trött och seg så blir förhoppningsvis tidig sovning ikväll.

mmm (:

det fixade sig med semestern så nu är jag lycklig igen :D att det var strul med de andra veckorna jag skulle ha sen istället orkar jag inte ens bry mig om

jag ska ivf på ruisrooock :D kul !
biljetterna köpta,
bilplats bokad,
färja bokad
och igår fixade vi skåpbilen som vi ska bo i :D
roth köpte den för 50€, igår fixade vi igång den, städa den & fixa gardiner. så nu är det bara att släng i en madrass och far iväg ;)
är ju jobbit dock med festivaler och shit när det ska va så jävla strikta regler. säkerthetsgrej okej men ändå.
typ inte laga eld nånstans, inga egen sprit osv. nåja vi ska försök hitta nå öl-gömställe i bilen :P


i onsdags umgicks jag med lite folk, lite smådricka först och såg på Paranoid Park på torget (: dom var helt bra! sen drog vi vidare till Pub Bastun där var det inget speciellt, bara onsdagspub. men det var nog en del folk för det (Y)






i fredags var det personalfest. vi blev inte så många för det var fler som hade annat, men jag tyckte vi hade trevligt ändå :) blev rätt tidig kväll, skönt det för jag mådde priima i lördags!




sen i lördags var jag med lite folk hos Johanna (: sen drog vi vidare till arken och jag for senare till dinos också!
kul kväll då med men inte jäättefullt så jag mådde helt bra i söndags också, deni!
har ej bilder därifrån, hade kameran med men glömde batteriet hemma, smiidit!



torsdag & lördag har jag också hjälpt Roth med rodden, eller gjort så mycket jag kunnat ivf :P men vi har kommit rätt långt, från detta

till detta

duktigaaaa ;D



nu snart blir det jobb 13-21 efter helgledigheten. jobbiiigt. känns som att semestern börjar bli behövlig!

GAAAAAAAAAAH

jag har önskat semester fel. jag skulle ju ha den veckan som ruisrock är, och tror ni satan inte att jag har önskat fel vecka???? jag är så satans jävla arg på mig själv så jag vet int vad jag ska göra. jag får panik om jag inte får det fixat, har sett så fans fram emot det ;( fucking shittt


ikväll ha jag varri och invigi Knorring med enmassa brunds, niice. annars har jag kanske inte gjort så mycket på senaste. har målat roths rodden och hjälpt han sätt i motorn i den (H) värsta meckarn.


helgen var ju ledig, de va nice :) ut både fredag och lördag. men jag är fans trött på arken, och alla ska envisas med att far dit :P det är faanken sommar nu då ska man håll sig därifrån.


funderar på att gå och sova nu, är ledig imorgon så man kanske sku försök få nånting gjort för en gångs skull.


haade

RSS 2.0