Torsdag

Denhär veckan är min och gulles lediga vecka, himla härligt!


Vi är barnvakt åt Sixten nu, (Sara & Pampas katt) för deras andra är sönder
så den ska blir frisk! Men han röjjer någge fruktansvärt. Och ska man lägg
sig på soffan så kan man ju räkna med att man har Sixten i näsan och munnen
och örona osv. Men han är ju söt så man kan ju inte bli gäälen på han.


Jag har äntligen fått mig en ny matta till vardagsrummet. Den kanske inte var
exakt den färgen jag ville ha men den är abolut inte damm-dragande så då gör
det inget.


Snart börjar Top Model 10, det verka som att de sku komma flera dagar i veckan
och det är inte så bra, då har man ju inte tid med nåt annat.


Imorgon far gulle till Pargas på begravning. Då måste jag sova själv till Söndag,
hjälp!
Sen undrar jag vad jag ska göra hela helgen ocksåå, jag är så fattig :/


Nåja nu ska jag snart och spela biljard med Jessica, hejdå!


Tisdag

Jag fick tjänst på Grannas så jag är rätt nöjd nu ska jag säga:D Jag trodde faktiskt jag skulle bli en arbetslös stackare men icke sa nicke :D Men den börjar ju först 1 september, men jag ska ju jobba till Söndag, sen är jag ledig en heel vecka, gudars vad skönt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra men gulle är ju också ledig så vi får väl softa eller nåt:P

Jag vill ha en ny bil, jag var och testa en Sunny igår men centrallåset funka inte på högerbak dörr och då sku jag få i nerverna på den varje dag så jag tänkte vara smart och hitta en annan istället. Men jag e ju så kräsen och den får inte vara dyr, så gulle rang på 3 bilar idag men dom dög inte åt mig.

I Lördags var jag ut, det var roligt. Först var vi hos Mimmi, sen Knorring och sen Dinos! Då träffade jag Finis också och det är ju alltid trevligt för hon är ju alltid bara i Hammarland! (det var en pik Fina:))

Jag har fått upp mina IKEA-hyllor också men jag har än så länge bara en jukkapalm på ena hyllan, jag har lite svårt att bestämma mig vad jag ska sätta på dom:P För dom e ju så högt upp så jag kan ju inte bara sträcka mig och ta nåt så då måste jag ta stegen och sånt orkar jag ju inte hålla på med.

Nej nu måste jag gå och lägga mig, jag har lovat Terese att försöka komma på jobb tidigare imorgon, jag brukar alltid sova så länge som möjligt så jag brukar komma på jobb typ prick halv 8. Men imorgon sku jag försöka vara en hurtbulle och vara där typ kvart över 7! Så jag skulle hinna ta en kopp kaffe och softa lite före morgonrapporten. Önska mig lycka till :O

Godnatt då!

Onsdag

jag skulle vilja ha en rejser dator och rejser internet. isåfall sku jag slippa sitta och vänta på mina nerladdningar i 200 år.
nu har jag suttit och väntat på en film sen jag slutade (kl. 14) och det är ändå bara 84,8 % klart.
Fast det är ju lite bra för då har jag blivit uttråkad och fick städat i toaletten (Y)

idag har jag varit på jobb, som vanligt tycker jag. men imorgon är jag ledig. Jag längtar alltid jättemycket efter mina lediga dagar men sen när jag väl är ledig så är det inte så spännande, då får jag bara dåligt samvete för att jag inte gör något vettigt utan bara ligger hemma

jag är jättenervös. på fredag får vi veta vem som fått tjänsterna på DGH och jag har en känsla av att jag blir jobb-lös. Det kan bli lite knapert att leva på inhoppar-jobb. Nåja, det där behöver jag inte börja fundera på förrän fredag eftermiddag.

vi har en katt förresten, hon är söt och heter Skrållan, hon hade rymt hemifrån för 3 månader sedan och ägaren sa att vi skulle få ta henne. Problemet är bara att hon låssar så fans med hår + att jag tror jag är katt allergiker, men hon är ju så gulliger så vad finns det att göra!?

Nej nu börja jag nysa hejdå

Augusti :O

det är redan augusti och det känns som att jag inte har hunnit med nåt i sommar, fast jag egentligen har hunnit med en del, tror jag. i början av sommaren spelade vi vollyboll helatiden, fast det känns som det var eevigheter sen.

nu är jag barnvakt åt Gunnar, Jessicas fisk. Hon och Catrin är i Turkiet och jag är avundsjuk, jag vill också ligga på stranden och ha de bra och inte vara hemma och titta på regn. Nog var det ju rätt vecka dom for ivf.

Igår var jag Ida och Carola till Täby och IKEA i Barkarby. Det var rolig och jag hittade mycket och blev fattig. Soffbord, vägghyllor, soffkuddar, lådor, täcken, kuddar, ljus, skålar, skor, bh, trosor, kalsonger, mjukisbyxor + tröja, byxor, tröja, lakan, servetter, leggings & halsduk typ!
Men det var lite jävla trångt att få in soffbordet i bilen så vi måsta ha det att sticka ut genom passagerarfönstret, så jag och ida måsta sitta där bak och trängas på 1½ säte:P men det gick bra och nu har jag mitt bord:D

nu tänkte jag börja städa lite och sen installera mina nya grejer!

Vad i hela fridens dagar händer ikväll?

RSS 2.0