27/12 - 08

det är något stört med min blogg, jag har skrivit flera inlägg men inget har kommit. bah

julafton var mysig men det var nog den snabbast julaftonen som jag har varit med om, brukar alltid kännas som eeviheter men shoppshopp så hade vi sett på kalle anka, ätit, öppnat julklappar och varit i julkyrkan. sen hem och sova och så var det slut. det var ju lite slött förståss, ivf för mig som gillar julis. och jag fick bra julklappar som vanligt :)

igår satt jag jessica jenna carola och roth hos oss. vi bruds sjöng singstar :) sen arken! rolig kväll :)

nu ska jag ringa min mormor som fyller 71 år idag!

god fortsättning (H)

22/12 - 08

det skiter sig varje gång jag ska skriva här, sidan kan inte visas, eller så trycker jag bort allt eller nåt annat fan och då ger ju jag upp för en vecka eller så så därav anledningen till min oaktivitet.

jag var lucia på de gamlas hem :) de va roligt:D hähä. nåja och nu är det snart jul och jag väntar på julkänslan. det behövs nästan snö till det. men jag har ivarjefall en gran som jag har pyntat så det hjälper ju till lite ivf, och sen så har jag ju mitt julpynt & gardiner osv, gisela tyckte jag hade mycket hähä:P

i fredags var vi här och drack lite, nu är golvet och bordet kladdigt och jävligt, satan när vi för engångs skull hade städat:P

ikväll har jag polat med mina kusin + föräldrar. dom kom idag från finland :) usch vad man träffas sällan, högst en gång i året böh.

jag har ångest för nyår, jag skulle vilja vara på fler ställen samtidigt :/ jaa jag vet inte vad jag ska ta mig till.

nåja nu har jag just sett på Heartbreak hotel (tror jag den hette?:p) den var riktigt bra :) men nu måste jag väl gå och lägga mig, jobbar som vanligt imorgon |-) men kväll dock så lite sovmorgon får jag :)

11/12 - 08

4 - 5 timmar kämpade vi med att få bilen in till stan, det var kallt och jävligt men nu står bilen i garaget så nu tänker inte jag engagera mig mera i den. Något positivt är ju ivf att jag köpte mig 2 skraplotter före vi for ut till Saltvik och vann 10 € så nu har jag två nya lotter som väntar på mig ;)

Nu har jag ett litet dilemma och det är nyår, vad i hela fridens dagar skall jag göra då? Jag har blivit bjuden på tjejmiddag men jag har en aning om att jag behöver umgås med min karl sista dagen på året, annars kanske det betyder otur? :O

Och imorgon måste jag prata om mina 16 dagar ledighet i April, hoppas det inte blir något problem, jag ska ju ha komp-ledighet och semester att ta ut så jag tycker det borde räcka ganska långt. Jo vi skall alltså fara till Egypten - Sharm el sheik i 2 veckor :) Vi var lite bekymmrade först över att Egyptierna skulle vara galna (?) men av vad vi har hört så verkar det bra där så vi får hoppas på det :)

Bah, jag är på sista säsongen av Gilmore Girls nu, känns lite sorgligt att skiljas från dom men jag får väl hitta någon annan serie att ägna mig åt på kvällarna.

Imorgon jobbar jag kväll så det blir sovmorgon :) Men nu GG (H), godnatt

grrr

jag skrev just ett inlägg men de försvann - sammanfattning:

- jag blev lucia på jobbet, Hanna fuska
- det var jättekul på vår personalfest på arken
- detta blir en nykter helg för mig för jag jobbar :/
- jag vet inte om jag ska bestämma mig för att jag vill att Lorelai ska välja Christopher eller Luke
- om en halvtimme ska jag fara med gulle och Ponthin och hämta en bil
- idag har jag städat (obs!!) och flyttat ett skåp

hej


07/12 - 08

Lägg två nötter i jorden och man har jordnötter.
Lägg två nötter på en val och man har valnötter.
Vad har man om man lägger två nötter på hakan?
- En kuk i munnen!

den tyckte jag var bra hähä ;D

05/12 - 08

igår var det Sverige med Jessica och Catrin :) Jag har stått och berättat att jag bor i Småland, haha. Nåja trevlig dag hittade en del julklappar så det är bara några till nu :)

igår hade även jag och min karl sällskapat i 3½ år, men vi träffades inte på hela dagen för han missade båten och kom hem först halv 3 från Finland hähä

jag har så jävla varmt jag har luggit på soffan hela dagen :O sett på Gilmore Girls förståss, och sovit. snart kommer gulle och kristoffer hit så jag borde väl börj klä på mig sådär sakta.

halv 8 ska jag till Arken för då har vi julfest med jobbet, det blir nog kul :) hoppas min föreståndare har ringt Arken så vi får stanna där också, annars blir de lame för mig och Johanna:P

Nej nu dusch tjado


RSS 2.0