böl

jag vill också ha en flashig och supercool blogg som mimmi och gisela, men jag kan inte men jag ska lära mig en vacker dag!

idag har vi klasskamrater varit lååångt ut till eckerö på 3 rätters middag till vår lärare Sanna. Vi lagade potatis och purjolökssoppa, kycklingwock & ris och kladdkaka med grädde och hallon:) men jag hade spy i magen så de va lite bedrövligt,
sen var vi på Andra skedet teori och då var det en dryg gubbe som prata och sa åt mig och sara:P

imorgon är det fredag och då är det fest! jag börjar känna mig lite sådär småfattig med typ 5,05 ?, men som turen är får jag lön imorgon men jag vet inte riktigt hur mycket, bedrövligt om det bara är 5 ?! men jag undrar också vad folk har tänkt sig om det är Arken eller Mariepark som gäller? Mariepark känns inte så lockande egentligen men om folk ska dit måst man väl:p

hoho snart blir de stockholm då, ska bli skönt att komma bort lite men lite anstängande att släpa dit alla grejer då vi inte har någon bil:P hoppas de blir riktigt skojit.

på söndag ska jag jobba så då får jag lite pengar det ska sitta fint med dubbellön.

joni får ha det så bra hejdådå

(jag har en söt man)

Skola

igen efter en vecka sportlov suger, men vi har ju 2 distansdagar denhär veckan så det blir ju inte så mycket skola ivf:)

igår kom sara hem :D det var trevligt jag var me henne hela kvällen typ, äta - projektet - hem - projekt - cindy - projekt och hem. sen såg jag och darlingen på Ace Ventura II och då tänkte jag på Ida för hon gillar dom,

idag kom matilda och sara hit och sen även cindy så färgade jag håret på henne. ikväll for jag fina och sara till avancia och tränade och sara älskar styrketräning :)
sen skjussade sara hem mig men oooops, ingen nyckel! och ingen pojkvän hemma, så jag fick gå i ösregnet till sara. jag tänkte först sitta utanför dörren tills fredde kom, men jag var så himla kissnödig så jag måsta gå:P

imorgon är det Andra skedet - teori för mig Sara och Tåfe :) Sen efter det är det förhoppningsvis salsa på avancia om vi får plats. inte tåfe då alltså utan jag sara och fina:P haha

nej nu tänker jag vara duktig ochgå och lägga mig såhär tidigt, för jag är rysligt trött!

godnatt då och sov så gott!

Inflyttningsfest

igår var jag på inflyttningsfest till Madde & Janne :) de var vi jessica catrin farfar och niklas:P men jag blev trött vid 10 och då gick jag och la mig en stund:P hähä men sen var de upp o fortsätta och vidare till arken!
det var nice på arken jag tror inte det var så mycket folk men jag kände många så det var kul!

sen blev min vän fina jävligt drääägen haha! så då fick de vara nog så då for hon jag och roth hem vid 3, :P så vi la henne på golvet så väckte hon oss 9 imorse, utan att då veta att hon var här :P haha och då gick hon på jobb till hesburger:P meen hon glömde sin telefon förståss så vi måste väl fara o fettisäta senare till hese o far dit med mobilen;D

nu har jag sett på en film som är lite mysko och så väntar jag på roth ungefär så han ska kom hem så vi ska fara och äta.
ikväll blir de kanske kaffe med jessica & co tror jag?

usch jag får ångest när de e fint väder, då borde jag ut och gå.. imoron kommer cindy och sofia hem och sen sara på måndag:D de va på tiden!

hejdodo

gulp

jag tror aldrig jag har varit så stolt över min rejser dator förut, jag ladda ner Onetreehill avsnitt s8e5 på 1 minut och 11 sekunder. jag skulle kunna pussa på den! men nu blev jag lycklig ivf, de va tur för före var jag trött och hungrig,

men det kan jag ju inte vara för de e feeest ikväll:D madde & janne har inflyttningsfest så vi ska dit o taa lite och sen vidare till arken, hoppas jag inte tycker de e lika lamt där som förrförra helgen!:p men jag tror de ska en del bekanta människor ut, då blir de alltid kul (Y)

idag och igår har jag jobbar på De gamlas hem, jag jobbade med Terese och Anna från klassen + en Mikaela som  var jättetrevlig så de var ju perfekt, och idag har de varit samma folk + några så de va bara bra! hoppas ja får nå jobb där sen dåå,

ja sku villa sova nu men de går ju inte för mitt onetreehill avsnitt kom ner rejserfort så då måste ja ju utnyttja de ;)

ses på arken ikväll! bye

Onsdag

ännu en ledig dag, men idag har jag inte varit lika seg ivf,
var och kollade när jessica klippte sig och sen var vi på en kaffe, de blev jättefint jag blev också sugen på och klippa mig! men jag blir aldrig riktigt nöjd:P

sen var jag ida och isolde ut på en 1 timme och 45 minuterspromenad, då var vi nog rätt duktiga, men det var så jäävla varmt så jag höll på o kola av. de kan ju inte vara jättevår i februari heller? nå tydligen.

nu sitter jag och kollar på extremehomemakeover och försöker få min cam på datorn att funka, men programmet har farit bort eller nåt? alltså de hände typ direkt när jag fick datorn, jag hann använda den en gång woow, men nu säjer mimmi att hennes programm ha börja funka så nu måste nog mitt också.

snart kommer sara hem :) och cindy och sofia förståss också :) sen kommer dom o va skitbruna så då har dom värsta försprånget i sommar så då kommer jag inte komma ikapp, de e int så rättvist:P

ääh nu ska ja se klart på programmet och sen ska jag fara till avancia på latino dans, lite nördigt att fara själv:P
hejppa!

Hej

det är nog inte så bra med sportlov egentligen för jag blir så himla seg. jag skulle vilja jobba mera så jag skulle bli jäätterik, men jag ska jobba på DGH 2 dagar så lite duktig e jag:p

jag blev sugen o se någon film idag med Chad Michael Murray så jag laddade ner A cinderella story och såg just på den, den var en sån där vanlig nörden-blir-ihop-med-populära-killen film, + ett lyckligt slut. problemet med dom filmerna är ju att man vet ungefär hela filmen före man har sett den. men jag gillar lyckliga slut så de gör inget.

om 2 veckor och 5 dagar far jag och cindy till stockholm 4 veckor på praktik :) vi ska vara typ på ett privatsjukhus och Anette som har varit dit tyckte det var jättebra där så vi får hoppas på det. och vi bor 11 km från stockholm city:D sooft

och min syster har redan planerat att komma o hälsa på en helg:P men jag tycker 4 veckor e ganska kort egentligen, vi hinner ju knappt komma dit så ska vi hem:P hoppas det blir lika kul som Åbo-praktiken med Jessica:)

usch de här e bedrövligt, jag har spelat Mahjong Titans, sett på Oprah och sett på filmen idag. Och fått precis ingenting gjort. Eller jo jag vet vad jag ska ha på mig på Fredag på Madde&Jannes inflyttningsfest:D så jag är ganska lycklig för jag har inga kläder, men så kom jag på att jag har en vit klänning-liknande grej som jag aldrig har använt så den ska jag ha på mig!

Igår såg jag på Away from her, den var ganska sorglig det var en tant som fick alzheimers och hamna in på hem och blev kär i en annan gubbe och glömde bort vem hennes man var ;/ usch vad hemskt jag vill inte bli dement!
och nu håller jag på och laddar ner några filmer och snart kommer Hallam Foe ner så då ska jag väl se på den.

Igår var jag och Jessica och träna och sen var vi till Madde och Janne efter de och drack kaffe och såå

nu cityakuten hejdå!

Sportlov

Jonas var snäll så vi fick skriva provet två och två, jag skrev med jessica förståss, lätt 5a;) hehe nämen ganska bra gick det nog!

fredags kväll var jag jessica och catrin och kollade på madde&jannes nya lägenhet:) sen for vi till casino och satt där ett tag och sen vidare till Magnus, där var lynn och roger:) sen rang någon Leo till magnus så då for vi dit istället:p Där var alla fulla och knäppa men det var trevligt :)

lördags var vi hos mamma och pappa hela dagen typ och sen for vi till min kusin alexandra & hennes karl kenneth på inflyttningsfest:) det var roligt vi gjorde pictonary:D och så hade dom ett biljardbord så de spela vi halva kvällen:P
sen blev de lite mycket så då for jag carola och gulle hem!

igår var de lamisch söndag och då var jag med min syster hela dagen typ och vi såg på film och åt pizza:P
sen på kvällen kom jessica catrin madde och janne hit och vi spela monopol:) det var roligt för jag vann lätt:D

joo och nu är det sportlov och det betyder att jag ska jobba en del, men annars bara vara lediig. kanske inflyttningsfest på fredag om jag inte jobbar?
och ikväll ska jag och jessica fara och träna och sen fara o hjälpa madde och janne flytta!

hade bra pusshej

Onsdag = Top Model

Jag måste ju börja med att påminna er om att Top Model börjar ikväll, de skulle vara bedrövligt att missa!

Lördag, jag for till dinos på kaffe med catrin och nina, rejsade jessicas golf till Magnus och hämtade honom och sen vidare till Nina och spela guitarr hero! :D i love it, ja klarade av att spela på medium 2 ggr!! så lite stolt e jag ju nog. jag och jessica agerade taxi så vi skjutsade lite folk hit och dit, sen tillbaks till nina igen och skjussa och sådär höll vi på!
Sen kom Pampas och gulle med på ett åk och sen fick vi låna hans ipod + högtalare men IQbefriade som vi är fatta vi ju inte hur den funka så den fick vara på hela kväll:P Skjutsade dom till Arken, nattmat på rökka och sen till Nina igen. Vid 3 eller nåt for vi (=jenny jessica magnus) och hämtade Balken så kom han också med och sen var det mest bara sjukt hela natten haha. Vi hitta Tony i strandnäs så plocka vi upp han, sen till Västernäs och virra runt i en halvtimme och försökte hitta en tjej, sen hem med magnus och nathalie och sen efter roth och pampas igen. sen runtrunt ingen av fyllona (=roth pampas balken) ville hem, haha, det var roligt ivf.

Söndag var mest seg roth låg och sov hela dagen jävla fyllo:P sen var jag ut och gick med carola och sen såg vi på Wallander - Byfånen.

Måndag - ledig det var skönt och sen var jag och jobbade på Östergårds, har inte varit där förut men det är ju rätt lika Norrgårds så det gick bra.

Tisdag - Kort skoldag, sen vidare till DGH så jag ska få börja jobba där lite :) inhopp alltså, och när jag var klar där for jag vidare till Norrgårds på jobb. Det är trevligt på NG tycker jaag. Sen hem och såg på House och jag tycker det är jättespännande! :D

Idag skola och vi hade världens roligaste matrast:P Men vi är ju så några nu, ja jessica terese matilda linnea + johanna, när cindy och sofia är bortaa.

Ikväll tänker jag vara duktig och tvinga mig att läsa på prov som vi har på Fredag :| gulp, men jonas är snäll så det blir nog bra. fast före de ska jag se på 2 avsnitt av One tree hill:D:D

hade bra då.
sola för mig också Sara
hejdå

Lördddag

igår for cindy och sofia till thailand,
och idag for sara, de suger :/
tur att jag har jessica!!

igår spela vid badminton 8-9.20, sen slutade vår skoldag, haha. vår skola är rolig.
igårkväll var jag catrin och jessica hos nina och drack:) de va nice vi spela guitar hero ;D jag tror jag är bäst på de:D sen var det arken och det var helt kul nog :) och jag var i beständigt skick så jag är riktigt stolt :p

och idag har jag och darling sett på film och så :)
nu ska han på petrolinasårsmöte, så då far jag och roar mig med jesse o catta ;)

äh nu orkar jag inte skriva mer tjadå:D

ONSDAG

i helgen var vi hos fina, jag sara matilda cindy tanja emelie jan andreas lejf linus martin tyyp, sen for vi till stefan en sväng och sen arken såklart! men det blev ingen lång arkenkväll för mig, halv 2 for jag hem med jessica och catrin :P

sen i fredags på kalas till Sara som e 19 år nu :O det är lite skrämmande men så e de :P och sen har jag inte gjort så mycket.

blev ingen aerobics i måndags för hon var sjuk.. sen igår var jag och gulle hem till mamma och pappa och fick fastlagsbulle ;P sen var vi hurtiga och var ut och gick
och idag har det varit skola igen och jag och jessica har varit duktiga och gjort vårat arbete klart, vi e bäst:D

snart ska jag väl bege mig till projektet med sara, liza och karlarna och sen ska jag fara till avancia och dansa latino:P

och imorgon e de äntligen en hel ledig dag från skolan, de känns inte som jag har varit helledig på jättelänge men då ska jag ivf fara och styrketräna med Jessica och Madde(?) och sen på Pumpin/Spinning med Sara på kvällen. Jag har inte varit på Spinning på evigheter så jag kommer att kola av :O

och nu får jag ångest över helgen igen:P men gulle kom just hem med två 0,5 l kosso så jag har ju de fixat isf men jag blir så knäpp av det :S
snart far alla till thailand och jag får friisa, stackars mig!

jajaa, nu ska jag se om jag hittar träningskläderna,
ha de bra hej
/Jenny

RSS 2.0