Sommar

jag fattar inte varför jag har blogg egentligen, jag skriver ju typ aldrig ändå.

nåja, nu har Rockoff varit, jag vann ett Rockoffpass så jag blev lycklig. Var väl in alla kvällar utom en tror jag. Lillasyster var bäst, dom gillar jag.

Har också slutat jobba på Rönngården i Söndags, och i Tisdags började jag på De gamlas hem, och där har jag fått enmassa jobb nu i Augusti, fast sista veckan i Augusti ska jag vara ledig och hoppas att de kommer massor med sol.
Sen har jag ju sökt tjänst där från September fast det vet man ju aldrig om man får.

Det dåliga med att jobba på DGH är ju att man jobbar kvällar och helger, fast lönen skulle nog inte vara så häv utan dom tilläggen. Och ibland är det ju skönt med sovmorgon, typ idag börjar jag ju kl. 1 och det är jävligt skönt. Fast jag får inge vettigt gjort, jag tänkte städa men nu har jag städat handfatet i toaletten men sen tröttna jag och satt mig här istället.

Jajaj, nu ska jag spela på zylom haha.

Jobb

Nu är jag på jobbet, när man jobbar kväll här är man mer ledig än vad man är hemma tycker jag:P När man är hemma ska man bara fara o träffa folk och fara på fika osv, men är man här så bara sitter man och gör ingenting:P Eller visst har man lite att göra men inte så de räcker för 6 timmar, men det är nog rätt skönt.

Problemet är bara att eftersom man diskar och städar här så har jag ännu mindre lust att göra det hemma, + att vi byker och stryker och sånt. Det ska jag göra snart, stryker gör jag ju int ens hemma:O

Haha ifall ni är intresserade av vad jag gör på jobbet liksom:P

Gulle kom hem hel från festivalen, trots allt:P Han var fans full så han fick inte komma in på efterfesten men annars var de ju bra:P
Jag var med Jessica jag mest hela tiden, hon sov här och vi såg på film, var till hennes stuga och fiskade, paddla kanot, bada bastu, grilla och hade det bra:D Fan vad härligt med stuga, jag skulle gärna ha en egen.

Nu har Jessica flyttat till lägenhet också så nu trivs hon som fan mittemellan mig och Catrin ;P Så vi har flyttat mest hela tiden och så har vi köpt en kampfisk:D Gunnar den andra den feta, heter den, han e blå och fin.

Nej gott folk nu ska jag gå och plock ut bykmaskin, tjarå

RSS 2.0