Hejhej

Midsommar var nice:) Ut till Kökar och åka båt som vanligt, fínns inget härligare! Sen vidare till dansen och träffa folk:)
Sen gick vi hem till Stoffe, fan det tog en och en halvtimme fyfan:P Dagen efter var det slitet och vi for hem kl. 3.
Midsommardagen var vi hos Thomas, men for hem ganska tidigt vi hade ju inte riktigt sovit så mycket natten före:P

Förra helgen var jag och gulle till Pargas på bröllop, hans brorsa gifte sig. Det var fint men jag och gulle hade inte sovit på natten för vi var ut och åkte cab med Elin Erik och Mats hela kvällen så vi var lite seega. På Lördagen for vi till Robertsson så kom det lite folk dit men tog de mest lungt.

Sen förra veckan spenderade vi mest ute i Hammarland, Sara och Pampas kom på Onsdagen så sov dom där:)


Och på RG är det luungt bara, ingen risk att man stressar ihjäl sig inte:P Men det är skönt men jag är lite streesad över var jag ska jobba i höst:S DGH helst men jaa, om ja int får på Grannas så vill jag nog inte:P Det är inte bra att man vänjer sig vid en avdelning då vill man jú bara vara där:P jag ivf.

Nu är Karis här, och imorgon far han och Gulle på festival i 3 dagar, baaah, hoppas han kommer hem hel:P Jag har ingen o sova med natten till Fredag jag blir räädd:P Imorgon ska ivf Jessica sova hos mig, hon är en räddande ängel:P

Hade braa

Inskolning

Nu har jag varit min inskolning klart på Rönngården. Nu är jag ledig 9 dagar och sen börjar jag jobba på riktigt:P Det är ju lite värdelöst, jag som e så senil kommer väl att glömma bort allt tills de.

Inatt skrek våra grannar, jag var livrädd:P

Alltså ja skulle vilja täää ikväll, men jag och gulle ska åka med båten som går halv 4, och jag borde ju sova denhär natten eftersom jag kommer o va uppe hela nästa natt typ eftersom det är på Bröllps fest vi ska, baah.

nu har jag sovit i typ 2 timmar för jag hade så ont i halsen och höll på och dö, men nu e de bättre en stund sen dör jag igen.

Hejdå

Sommarjobb

Idag var jag första dagen på mitt sommarjobb på Rönngården. Det är helt bra men jag vill hellre ha mycket att göra, så går tiden snabbare på dagarna. Fast de e ju klart det inte är så mycket nu när de är inskolningar och sådär.

Jobbar där till Torsdag och på Fredag om jag vill. Sen är jag ledig från Fredag till nästnästa Måndag så jag är ledig i typ 9 dagar:D Det är min semester i år och det ska bli fans skönt. Fast jag är så himla fattig nu så det inte är sant så jag hoppas de kommer in någon slant den 15de fast jag tvivlar på det :S

På Lördag ska jag och gulle på bröllop till Pargas, hans brorsa ska gifta sig. Jag tycker inte om att sitta på VikingLine mitt i natten, och vi tänker inte ta någon hytt så de kommer att bli seegt. Bah, plus att vi är där natten till Måndag så vi hinner knappt komma dit så ska vi hem igen.

Ikväll har Sara Hansi Lina och Tåfe varit hit :) Det var min aktivitet för ikväll, nu har dom farit och jag funderar på att gå coh lägga mig men jag är seg så det lär inte bli så.

Jag vill ha Midsommar & Kökar nuuu!

rastlöös

nu har jag bott för länge här, nu vill jag flytta:P till något större, helst ett litet hus med gård och sådär.
men då får man väl betala ena jäävla hyror och jag e så snål:P Vi har ju 316€ i hyra nu på 46 kvm, så när det varit så billigt så e man ju inte så sugen på o betala 500 sen mittiallt:p

idag har jag sara och fina solat haha:D det blåste som fan så vi låg bara och led:P sen var vi o kolla på gullkissoorna och sen va jag och sara till renhållningen:P hähä. sen vattna blommor hos syrran och sen sparis och nu har jag tråkigt.

vad ska jag göra nudå måntro?

Vaarmt

nu är det varmt som fan så klagar jag ivf, sen när det är kallt då klagar jag på det istället. aldrig kan jag vara nöjd:O

nu är det synd om mig, jag har varken bil eller cykel. Pappa har bilen hemma på verkstad och cykeln är inne på verkstad på City sport och cykel:P Men idag har jag lånat Franks bil men den är lite speciell:P Fast nu börjar vi komma överens så då går det nog riktigt bra:P

Igår var det lungt, först me sara catta och jessy sen for dom så for jag och Sara ut till Hammarland och polade med Fina, vi gick ut och gick lite så gick vi till begravningsgården så satt jag blommor på farfars grav, och Sara var rädd att alla döda skulle komma och hembesöka henne för att hon inte gav blommor till dom typ:P haha
Sen hem och sova vid 12, sen kom gulle hem kl. 5 från krogen och väckte mig, tack.
Så då låg jag vaken typ från 5 till 7, för 7 skulle jag upp på jobb. Jag har varit lagom seg hela dagen.

Men imorgon är jag ledig och det ska jag ta vara på. Sen Tisdag - Fredag har jag inskolning på Rönngården, jag har just kommit in i Pellas system (på DGH) så ska ja lär mig Rönngårdens och sen tillbaka till Grannas i Augusti, bööh.

Jag vill festa ikväll, fan att de är Söndag *-)

tjadå

Sommar

nu är det sommar på riktigt! härligt är det men då är det jobbigt att jobba.
plus att jag har cyklat på jobb nu och det är ganska trögt 7 på morgon

men nu har jag ont i huvve men de e nog för att jag har ont i axlarna så jag behöver använda min massage som jag fick av gulle i födelsedagspresent:D men jag är lite seg på att boka tid.

påtal om det så har jag och gulle 3 årsdag imorgon :) han är söt<3

bah han jobbar till 12 ikväll så jag vågar inte gå och lägga mig förrän han kommer hem jag vill ju sova nuu. men jag tänkte hänga upp mitt siden-påslakan för fönstret så jag inte vaknar halv 6 som jag brukar ivf.

nej nu orkar jag inte sitta här mer, hade bra


Examen

jaa nu har jag slitit i 3 år och äntligen är jag klar :) Det känns skönt men ändå kommer de nog bli lite slött, det är nog rätt skönt att gå i skola kommer man nog underfull med sen nångång.

I Fredags var vi i ungdomsklassen och åt till Knorring :) Toast med skagenröra, pepparbiff och pommfritt var fans fint:D Sen gick vi vidare till stadshusbacken en sväng och sådär sen till Dinos:) Där var de flesta som gått ut vård och alla var på g och vi sjönk karaoke, det var skitkul:D Jag, Sara, Johanna och Catharina sjön Cotton fields :D
Sen vidare till Arken där var det nog rätt mycket folk också,

Lördagen var vi på Streetrace och kollade, svettigt var det och jag brännde mig, än en gång. Sen var det nog bara luugnt.

Var på Jessicas examenskaffe på söndag, då fick jag smörgåstårta och det var gott:D Sen var vi hem till mamma och pappa och åt också med Carola Hannes Viveca Volle och Mommo och sen kom Kenneth och Alexandra med sötishunden och han har blivit jättestor:D

I examenspresent har jag fått cykel av mamma och pappa så jag ska cykla på jobb imorgon ;)
ett rosa halsband av Jessica. Halsband med en typ diamant och ett armband med stjärnor av syrran,
Ett fat av Sara & family. Ett stop som jag har som vas av gulle. 100? på Lembergs ur & guld av Viveca och Volle.
2 tavlor av en ros och en mussla av Ida som hon tagit själv! Vattenkanna och salladsbestick och pengar av mommo och en Iittala skål av gulles föräldrar och så fick jag mer pengar och enmassa blommor :)
Oj vad alla är snälla med mig:D

Idag har jag jobbat, det ska jag och imorgon och på Onsdag och på Söndag. Sen ikväll var jag med Jessica och Catrin och vi softa i NV12s värld;) Vi picknicka och spela kort:D

Nu måste jag nog gå och lägga mig, jag börjar faktiskt kl. 13 imorråån! Godnatt

RSS 2.0