Söndag forts.

det är illa vad jag har bloggat mycke på sistone, har jag faktiskt så lite att göra? :|
fast jag har ju visserligen inget vettigt ti skriva om, men lika bra som o bara sitta :P

Såg då på Center Stage - Turn it up. Dansfilm, balett & street typ, jag tyckte den var bra, men eftersom jag tycker om alla filmer med dans så kan jag ej lova att ni tycker det :P

Nu laddas Take the lead ner, en dansfilm även det. Men jag är liite osäker, känns som jag har haft att göra med den förut. Men om det är så att jag har sett den så får ja väl se den igen bara, så länge som de tar o ladda ner den:P

Ikväll har syrran och Ida varit hit :) Carola hade skivor med sig så jag skulle bränna film åt henne, och Ida hade med cheesecake som hon ville ha hjälp att äta upp - mums :) Men hujj vad mätt jag är ännu, undrar vad jag har mådat i mig idag riktigt. Blää.

På tal om det sku träning sitta på sin plats, måst koll upp lite när ja har tid denna vecka. Tror endast tisdag är möjligt. Jobbar kväll måndag & onsdag, och torsdag är det ju gujjans mixgympa ;) We will see.

Nej usch va länge de tar för filmen, hinner no somna innan den är klar :O
Godnatt på er :)


Spread

såg just en film, Spread hette den med Ashton Kutcher - jestas den killen e snygg!
filmen handlade om att han var hemlös och arbetslös och levde på att fara runt och sexa med folk och bo där då.
helt okej - man behöver inte tänka - film.

Nu håller jag på och laddar ner Center Stage - Turn it up. Är en dansfilm, är egentligen en uppföljare men jag hittar inga ettan så jag får nöja mig med denna. Tror den är nåt för mig, jag älskar dansfilmer!

Har ni ej sett
Step Up
Step Up 2 The Streets
Dirty Dancing
Dirty Dancing 2
Honey
så ska ni se på dom om ni gillar dansfilmer, looove it!

 

Nå nu e snart min film klar så nu ska jag njuta av den ;D

Gudars vilken lat söndag


Söndag

Igår var en fruktansvärt jobbig bakis-dag, jag trodde aldrig jag skulle bli bättre:P Men det blev jag, så jag drog till Roth på kvällen, där också Malin, Brännis, Maria, Calle & Ronnie var! Vi satt där och drack, men segt gick det nog skulle jag påstå :P

Arken blev det givetvis, men dåligt med folk! Men egentligen när ja tänker efter så var det nog en del som man kände ivf. Men ja vet int om de va så jääättekul, bättre ha de vart! Sen hem och sova och det behövdes verkligen.

Och nu sitter jag hemma och hostar, var längesen jag hosta nu så ja vet inga vad jag har fått för fel nudå mittiallt.
Och så snöar de ute, vintern kommer nog inte sluta förrän typ April i år.

Idag är planen att ligga på soffan hela dagen, och möjligtvis ladda ner någon film så jag har att se på ikväll.
Ha de bra, heej

Lördag

Goddagens.
Detta har varit en hård dag, men man får väl se det positivt, att jag hade kul igår :)

Först drog vi till Johanna, jag Johanna Mimmi Sofia och Sara. seen var Broman & Branko gulliga och kom efter oss och skjutsade oss till Simon :) Vi satt där och drack och det var väldans trevlans.
Sen rang Mimmi efter taxi och taxikillen hörde fel eller nåt, så istället för att komma till Österhagsvägen där vi var (i Sviby) så for han till Östernäsvägen :P Haha! De blev lite småkyligt ti stå ute där och vänta på att han gled runt halva stan:P

Arken då, för ovanlighetens skull :) Jag tror jag tappade bort typ alla, och jag hade förbjudit dom att ringa mig för jag hade dåligt batteri (annars brukar dom alltid ring och uppdatera sig om var man är).
Så fick jag sen för mig att jag skulle fara till Roth, så Tåfe var gullig och skjutsa mig :) och där satt de några stycken och drack.
Och som Roth uttryckte det "Jenny kom hit, härja lite och sen däckade hon" Hmm, jag är så bra på dethär med efterfest ;)

Och idag har jag varit till Hese och ätit - fiiint. Sen kom Roth med hit och hjälpte mig sätta ihop soffan som jag fått av mamma och pappa :) Och nu är jag så fruktansvärt seg i hjärnan, så jag tror en powernap sku sitta fint.

Tack för en kul kväll igår folket :) Bye

Helg

Nu sitter jag här med hårfärg i håret igen, eeh. Stackars hår, jo jag vet. Men det blev så tråkig färg igår. Typ koppar och mörkare och sådär så det var tråkigt och jag vill inte va tråkig :P Så därför for jag och köpte mig röd hårfärg, oops! Hoppas det inte blir illrött, men isåfall är jag ju inte tråkig ivf :)

Och äntligen är helgen här :D Som jag har längtat efter min lediga helg. Men problemet med mina hel-lediga helger betyder ofta fest, fest & lite fest till. Så är helgen över hur snabbt som helst :/ Nåja men har man kul så gör de ju int så mycket :p

Idag har det knappt kännts att jag varit på jobb. Har varit stressigt så jag har bara gått på och gjort det som ska göras utan att tänka typ, och sen var dagen slut:p Nåja den var ju snabbt över ivf.

Nu ska jag vänta 5 minuter till, sen hårfärgen ur, sminka lite, klä på mig, och far till Johanna och börja dricka :)
Sen far vi troligtvis till Simon senare, sku sitta nå grääbbs där och dricka.
Och högst troligen slutar ju kvällen på Arken, för ovanlighetens skull? Men jag är lite sugen på Dinos ikväll, så jag kanske smiter dit en sväng när mina fulla polers inga hänger med :P

Ha en trevlig helg babes :)!

Håår

Nu hitta jag hårfärgen så jag har färgen i nu. Får se om det blir bra, är ej så lätt att se själv om det är i hela håret, men bara det är i halva är det väl huvudsaken:p Det blev mahogny, hade den hemma så den ska användas den också.

Gympan ikväll var jobbig! Men det är bra. Blev verkligen svettig av både uppvärmningen & cirkelträningen, men det är så det ska va! Känner att mina magmuskler kommer vara sega imorgon.

Det är slött att vänta på att hårfärgen ska bli klar, går inga riktigt och roa sig med vadsomhelst, då är väl hela lägenheten mahognyfärgad sen.


Jo imorse föressten. Så gick jag ut till bilen och skulle fara iväg (efter jag sopat fram den).
Men så slira de och slira det, så hade jag kört fast! Oh shit! tänkte jag. Men mittiallt stiger en gubbe ur en bil som står bredvid min, tar fram en spade och börjar skotta bort snö bakom mina däck :P
Ja ba Jahaa, vad ska jag göra nu då *-) Så kommer en annan gubbe från andra hållet springandes och börjar skyffla undan snö från däcken på andra sidan bilen. Jag visste fortfarande inte om jag skulle stiga ur eller nåt:P Men så ställde dom sig framför bilen och börja knuffa, så det var bara att gasa det, så VIPS! så var jag loss :D

Tack gullisar!! (Dom läser ju knappast min blogg men ifall att ;))
Det var lite formel 1 känsla över det hela, då när formel 1-bilarna ska fara in och byta däck & sånt. Då kommer det ju karlar springandes från olika håll, håller på och fixar så man int ens hinner med, och vips! så är man iväg :P!

15 minuter tills hårfärgen ska uur...

Gympadag

Idag är det Torsdag = Gympadag. Jag, Mimmi & Carola går på Gujjans mixgympa ;) Hähäh.
Det är varje Torsdag kväll på Strandnäs lågstadieskola. Vi börja i höstas nångång och det håller på till April :) Det är nog helt roligt, håller på och hoppar hit och dit. Men nu på senaste har det börjat bli lite enformigt, är typ cirkelträning och samma sak varje gång och de är ju slött. I början hade vi mer varierat och det gillar jag.
Ibland är det lite kärringgympa-varning, men va gör de bara man rör på sig? :D


Igår efter jobbet undrade Roth om vi skulle se på film, så han kom hit och vi såg på Taxi :P Haha dålig humor och rätt värdelös handling. Men det är skönt och se på såna filmer ibland också så man inga behöver tänka så mycket!
Sen sova och jag hosta och hosta, för ovanlighetens skull. (Har hostat i en vecka typ, börjar hosta när jag ska gå och lägga mig, sen vaknar jag mittinatten och hostar och sen vaknar jag på morgon och hostar.) Men det ska väl gå över det nångång också, hoppas jag.


Jag ser så fram emot denna helg :) Jag är ledig heeela helgen och det är jag ungefär 1 gång/mån så då ser man verkligen fram emot det :) Har nog inga nå direkta planer, och det är såå skönt!


Har just tvättat kläder. Jag hade inga tid och boka tvätt-tid och vänta på att den ska bli klar och torktumla och spela fan så jag tvätta förhand:P Men det gilla ej mina redan torra händer så nu prasslar det bara om dom, så torra är dom :O

Ikväll tänkte jag färga håret också, röd-brunt bestämde mina kollegor, meen nu hittar jag inga hårfärgen så vi får se vad det blir av det :P

Nu ska jag se på californication, ha det bra :)

Vinter

Det verkar som vintern aldrig kommer att ta slut. När det börjar bli lite varmare så sen mittiallt snöar det igen och är skitkallt, hm. Nåja. Typ inatt eller nåt har dom lovat nån slags snöstorm tror jag. Enmassa sekundmeter och skitkallt, det är väl i Finland nu har jag för mig. Det får gärna va vinter men int så jäävla kallt, det är bara jobbigt.

Igår var jag hemma och städade, sen kom de och kollade på min soffa och de ville ha den, bra för mig. Jag ska få mamma & pappas gamla sinni. Sen spelade jag & min syrra Monopol (som jag älskar och hon hatar). Var nog typ första gången jag fått henne och spela monopol med mig, och sista tror jag :P
Efter det for jag till Dinos med Roth, (imponerande, det var han som fråga!, han e jävligt dålig på att hör av sig) och sen kom Sara och polade lite också:)

Ja, igår fråga min syrra hur det är att va singel. Och det är nog jävligt skönt för det mesta, men det skulle nog vart bättre om jag blivit det på nåt annat sätt, så ja sku sluppit gå runt och tänka på skit hela tiden. Visserligen är det väl helt okej nu, men fyfan för i höstas. Men nu ska jag va det ett bra tag, har ej varit singel på nån sommar sen 2003 :P så det känns som det börjar bli på tiden!

Nu håller jag på och väntar på att ett avsnitt av Californication ska bli klart. Det går ganska så långsamt nu igen, och ibland går det så jäävla snabbt. Jag funderar på vad jag ska börja kolla på nu. Har typ sett alla Desperate Housewives av snitt som finns,  de flesta Californication, alla Gilmore Girls och alla Sex and the city. Det ska inga vara vad för skit som helst heller, lite kräsen är jag nog:P

Nu måste jag gör mig klar för jobbet och se på Californication. Sen jobb 12.30 - 21 :)

Ha en bra dag!


26 Januari 2010 igen då:P

Tänkt försök kom igen med dethär bloggandet på riktigt nu, igen. Jag har så jävla dåligt minne så det sku va bra om jag hade lite koll på vad jag gör i mitt liv :P

Ivf har jag varit till läkare igen nu, förra veckan. Och än en gång kommer hypotyreos upp, så hon sa att nu får jag högst troligen lite thyroxin på, så jag slutar va så trött och seg hela tiden. Men de vill göra nå lite extrakoll först, så nästa onsdag ska jag ta nå blodprover till, och så funderade de om jag skulle kolla upp tunntarmen också. Men det är skönt nu, det känns som det blir nånting gjort. Känns som att jag har stått på samma ställe i 4 år och inte fått nåt gjort. Jag känner mig ju inte dödssjuk precis, men inte helt som jag ska va heller.

Sen har jag fått problem med vänstra nedre visdomstanden också, gör ont ända upp i örat, så jag rang till tandläkarn igår och fick tid en timme senare. Hon skrev en remiss att jag ska operera ut tanden, men det är väntelista på kanske ett halvår. Fick nå munsköljmedel också som sku ta undvika inflammation tror jag det var.

Och jag & Mimmi har bokat resa till Puerto Rico :D! 24 februari - 3 mars. Så blir endast en vecka, men det blir nog bra det :) Har hört att det är fint hotell och område av en på jobbet som varit dit :) Och lite mer partejjj om man far in till stan :D Låter perfekt tycker jag. Ett problem är bara att jag inte hittat mitt pass ännu:P Men jag har ju en månad på mig så det ska väl hinna komma fram.

Nu ska jag fixa mig lite så blir de dinos sen :)

26 Januari 2010

Jag blir galen. Jag har hostat och haft sov-problem i ungefär en vecka nu. Alltid samma sak.

Jag hostar - somnar. Sover typ 3-4 timmar - hostar. Sover typ 1 timme - hostar - ger upp och stiger upp.
Som idag, jag är ledig. Och lika fan sitter jag här kl. 07.14, efter 4-5 timmars sova. Äh jag ska väl inga klaga, jag får väl vara glad att jag får sova alls:P

Idag ska jag stääda. Ska kanske sälja min soffa idag om dom vill ha den, och sen ska jag ta mamma&pappas gamla. Int vet ja nu om den är bättre skick eller nåt, meen man måst ju förnya sig lite ibland!


I Lördags var vi tjejer till Sofia och åt middag, good mat :) Jättekul var det också, längesen vi var flera bejbs sådär :) For till arken rätt sent och helt bra med folk! Sen hem o mysa lite & sova.
Denna helg som kommer ska jag vara ledig heela helgen, åh gudars vad skönt :D


Har du:

Följt Skilda Världar? Jo en del, men tror jag följde Vita Lögner mer
Snott någons mobil? Nej inte seriöst isf :P
Varit medvetslös? Nej
Sagt nej till ett samlag? Ja
Varit full på ett släktkalas? Nej det tror jag ej
Gjort något riktigt dumt? Jodå
Gjort något som du verkligen ångrar? Hmm, ja vet int om ja tycker man ska sitta och ångra så mycket, gjort är gjort, men jaa nog har jag väl det
Varit full i skolan? Nej bevare mig väl :p
Blivit portad från en krog? Nädu :)
Slagit sönder en tv? Nej men sparka sönder två dörrar :p 
Fått barn? Nejnej
Åkt ambulans? Nope
Gjort nåt olagligt? Jodå
Blivit polisanmäld? Jajjamensan
Slagit ner någon? haha, nej
Slagit någon blodig? nej :P
Skämmts över dina föräldrar? jo det har jag nog säkert nångång
Skämmts för din bästa kompis? ja det med:P
Ätit ur en papperskorg? oj vilken fråga, men nej, det har jag ej :P
Moonat? haha, inte det heller


Senaste person som du:

Pratade med?
På chattning, Elvis - på riktigt Sara & Johanna
SMSade med? Elvis också!
Såg dig gråta? Oj vilken svår fråga, nån av mina polers eller Roth kanske?
Delade en drink med? Vi säger att det var Sara, Mimmi, Sofia, Johanna
Sov med? Roth
Gick på bio med? Int en aning
Gick på stan med? Jaa gick & gick, ja o Johanna o Sara gick ju från bilen in till Dinos igår, så ja säger väl de:p
Skällde på dig? Jaa vem sku de kunn ha vart? Kommer ej ihåg de heller
Skickade mail till dig? Johanna, nå kedjebrev tror jag
Gjorde dig glad? Elvis igår när vi fb-chatta:P


Den senaste veckan, har du:


Gråtit? nä det skulle jag nog inte tro
Köpt någonting onödigt? jo säkert, det gör jag för det mesta
Sjungit? jo för det mesta
Varit sjuk? jaa alltså inte sjuk riktigt, men jag hostar o hostar o hostar. just därför sitter jag vaken en dag som denna 07.09 på min lediga dag:P
Kramat någon? japp :)
Kysst någon? de med :)
Festat? Jodå, i Lördags, jättekul :)
Rest? Nej men snart :D
Haft sex? Ja det med :p
Haft mens? Nädå
Skolkat? Nej varit på jobb
Ljugit för någon? Jaa, de kanske jag har gjort ja. Men isf minns ja det int :p
Varit nervös? Jo
Gjort någon glad? Jaa, de sku ju vart trevligt, men ja vet int:p
Saknat någon? Hm, jaao de har jag nog
Gjort något olagligt? Typ körde 70 i stan igår där de va 40 eller nåt:P haha.
Porrsurfat? Jo varje dag hela tiden!


Intressant va :P Nuu mina vänner ska jag göra nåt, vafan man nu hittar på 18 minuter över 7 på morgon, kanske nån vill ta en kaffe? :P


2010

oj, ja e verkligen inte bra på dethär med att uppdatera.
sen sist har det varit julafton och nyårsafton och hela alltihop.

julafton var familyn hemma & fammo. fina julklappar som vanligt:)
nyårsafton firades hemma hos mig med middag, sen torget & arken!

inga nyårslöften har det blivit i år, har insett att de ändå inte hålls så det är ingen vits.

för övrigt har det varit ganska mycket festande skulle jag påstå. men det har ju vart december och alla är lediga och sånt så de kan väl inga sluta på annat sätt :)

jag & mimmi har bokat resa till Puerto Rico 24 februari i en vecka :D niice! äntligen ska jag få resa, har längta efter det hur länge som helst! :D

för tillfället är jag hemma och är sjuk :/ endast stegring, förkylning och hostning. man fan att man kan känn sig kass för de :O är hemma imorgon till, sen ska det jobbas igen.

har sovit typ 3 timmar nu på kvällen så vi får si när jag lyckas somna.

ha de bra party people, nu blir det desperatehousewives!

RSS 2.0