16 November 2009

Tjenatjena. Nu sitter jag uppe mittinatten igen. Jag har börjat med det att jag håller mig vaken tills jag är riktigt trött, så är det mindre risk att börja tänka och inga kunna sova, smart va? :D Men jag tror det är rätt bra, jag brukar inte ens powernapa på dagarna nuförtiden, och det gjorde jag alltid förut (Y)

Men ett problem är väl att jag ser på oskyldigt dömd nu, och sen kommer jag inte kunna sova för att det är äckligt istället:p

I Fredags var det personalfest på Park :D vi åt kryddoxe och det var fint! sen gick vi vidare till andra sidan park och sjöng och höll på:P sen arken för ovanlighetens skull :p och sen vidare till Michela på jobbet på efterfest. Kul! Vi sjöng singstar och höll på :) Sen sova typ halv 9. Seegt:p

Upp halv 12, powernapa lite. Sen på kvällen fixa och jag och Sara for till Pommern där Mimmi jobbade, så drack vi där, sen arken igen då :p Lite Dinos sen hem och soova. Och idag har jag jobbat hela kvällen!


Nu har jag varmt så heelvete.
Imorgon är jag ledig, då ska jag bestämma vilka glasögon-bågar jag ska ha. (har 3 hemma på prov) ett par är lite mer uppseendeväckande, men jag vet int om jag gillar dom i längden så det blir nog ett par andra vanliga.

Nu tror jag att jag är trött, snart åtminstone. Byebye!

9 november 2009

hum. nu kan jag inte sova igen, att man ska tänkatänkatänka hela jävla tiden hjälper ju inte så mycke heller.
glöm och gå vidare, skulle gärna få va lite lättare.

nu känner jag mig fullbokad igen

måndag jobb 13 - 21
tisdag jobb 7.30 ->, bowling på kvällen
onsdag jobb 7.30 -> bodycombat på kvällen
torsdag ledig, gympa på kvällen
fredag ledig, troligtvis optiker på dagen, personalfest på kvällen :D
lördag sovardag
söndag jobb 14 ->

om man sku få äschöle ur vagnen och börj träna ordentligt igen då och inte vara så lat

denna helg har varit festlig. på fredan satt vi hos mig en del brudar och drack, sen arken. sen lördagen satt vi hos johanna, sen arken, sen efterfest, sen for jag och johanna till henne och jag däckade på soffan:p haha stackars dixiefolk va vi nojsa:p men kul helg har det vart!

jag ser fram emot personalfesten på fredag, shiiet va kul de kommer bli! :)

RSS 2.0