Grattiis

till Madde och Janne som fick en liten flicka igår :D
och till Jenna som fyller 20 idag :)

Idag har jag och mina blommor duschat, oj vilken god blomskötare jag är! Nu har jag dom i toaletten så dom ska ha det fuktigt och fint, tror dom gillar det ivf:P Ingen blomma har nu riktigt börjat återupplivas ännu, men de har ju bara gått  2 dagar så de hinner säkert :P Plus att jag fick en blomma till av mamma igår, så nu har jag ännu en att hålla vid liv!

Igår var jag och cyklade med Carola till Mamma och Pappa som har kommit hem igen, sen cykla vi till Småholma där vi träffade Sara Johanna och Pici, sen for vi till Carola och busa med kissungarna ute, sen for jag Carola och Sara och åt finmiddag på Dinos :D
Skitgott! Sen for jag ut till Hammarland och umgicks med svärisarna, och sen for jag till Mimmi så dela vi på en flaska vin, och så cykla vi vidare till Dinos där det blev en del drickande :) Ida kom också och umgicks lite :)
Halv 3 fick de va nog, så jag cykla hem och var rädd:P
Herregud vad jag for runt nu när jag tänker efter :P Men det är att ta vara på semestern bara!!

Ikväll ska jag och titta på Maddes och Jannes Alicja :D
Sen ska vi kanske hjälpa Ponthin att flytta, om han har fått myckeln till lägenheten, han ska ju flytta in i vår gamla lägenhet :)

Nej nu ska jag städa eller lägg mig på soffan, tjadå!

Blommor

Idag börjar jag mitt projekt Blomåterupplivning!Jag har 10 blommor som behöver återupplivas (slängde 4 blommor som nog var på begravnings-stadiet) Har även köpt 4 nya blommor som jag ska försöka hålla vid liv. Önska mig lycka till!
Jag vet visserligen inte om det finns något hopp kvar för mina halv-döda, men nu har alla fått vatten och näringspinnar så det är väl en bra början:P

Jag har även köpt nya träningsskor - äntligen! Mina har inte alls varit bra för mina fötter, men idag köpte jag ett par som kändes riktigt fina! Jag ska inviga dom om ungefär en timme på Streetdancen :)

Jag har städat lite idag också, och så fick jag reda på att svärisarna kom hit idag så jag borde väl städa lite till.
Och köpt 10 kg kattmat och ett nytt rosa katthalsband med en bricka som det står Skrållan på och mitt telefon nr. Förra halsbandet + bricka som jag köpte åt henne kasta hon ju bort, så vi får se hur det går med det här nu då!

Rockoff

Jo det har ju föressten varit RockOff, var nog in rätt många kvällar typ. Men Takida var lätt bäst! Och Farbror Fläsk förstås :D Sista kvällen var det skitmycke röjj med Farbror Fläsk, men inte med dom andra dock.
Vi drog vidare till Dinos sen men när uteserveringen stängde så cykla jag och Jessica hem, de var proppat överallt.

Imorgon ska vi på Streetdans några stycken, kuuul :D Hoppas det inte blir inställt bara :O
Jag kommer inte att orka nånting med tanke på hur många månader sen det var jag var och träna.
PLUS att vi ska cykla dit och hem, stackars mig :P hähä.

Nej nu har ja sett enmassa på tv, och nu ska jag sova, godnatt me er

(om jag inte har sagt det föresten så ska vi få en bebis :D kattbebis alltså:P haha där blev ni rädda,
kolla på minguldklimparivardagen.blogg.se, Kurt heter han! <3 världens sötnos!!)

Piratfest

haha igår var jag på Piratfest, skitkul var det :D Va sprang ombord på Linden och krävde en flaska Rom, och fick en flaska vodka, coult! :P Sen spruta "Kapten" (?) på Linden vatten på oss och tyckte det blivit oavgjort:P Haha dom som va på sjödagarna trodde typ vi var meningen att va där, när vi kom 25 pers i piratkläder:P Det blev ganska fullt där till slut, men det var ju inte så konstigt när vi hållit på sen 2 - 3 på dagen.
Jag jobbade till 14 igår så sen for jag dit.

Och nu ska jag snart fara på jobb igen, seegt.
4 dagar till min sista semester, för denhär sommaren då:P Hoppas jag får jäätte fint väder!

RockOff

Jag har nog lite tur med det där Rockoff farandet, i år fick jag igen köpa pass för 50 euro, passar mig bra! Vet nog inte egentligen hur mycket jag kommer att vara där, men man brukar ju tjäna in det. Imorgon borde man väl fara bara för att få lite feeling, sen på lördag är det piratparty ;) haha jag tror det blir galet.
Sen på Måndag är det ju Takida och då har jag bytt till kväll dagen efter så jag ska kunna far ut och råjsa lite.

Igår var det ju lillLördag så vi måsta ju fara och ta tillfället i akt och fara till Dinos och ta en cider eller fem.
Var dit med Johanna alltså och sen fick vi lite sällskap som bytte av varann :P
Sen for dom vidare till Arken och jag var fattig som ett as så jag var klok nog att laga mig hem,
så det blev en alldeles lagom kväll.

Idag har jag varit ledig då så jag har polat med Jessica och Paulina och inhandlat lite för piratpartyt. Och löst in RockOff passen och lite sådant. Annars har jag bara varit hemma och segat.

Men nu måst jag gå och se på TopModel repriser, ifall det skulle vara någon liten snutt jag råkat missa när de kom på tv.

Helgen

I Fredags var jag till Ida så satt vi och drack lite vin och så:) Sen for vi vidare till Dinos och träffa lite folk där. Blev rätt tidigt hem, men trevlig kväll :)

Och i  Lördags for vi och satt oss ett gäng i badhusparken och drack och såå, sen vidare till Dinos igen och satt där tills det blev dags att fara hem, riktigt bra kväll då också :)

Igår var det en väldigt seg dag, jag och gulle var hemma heela dagen, förutom när vi var och åt, och såg på tv/film, möblera om och sov ungefär:P

Idag ska jag på jobb kl. 13, jag har inte så stor lust men de brukar bli bra när man väl kommer dit.

Och inte ens en vecka kvar till Rockoff :O Och när det är slut så är nästan sommaren slut :| Ohno, nu går den sådär fort igen :/ Fast man har nog gjort ganska mycket egentligen, om man tänker efter.
Nej nu ska jag fixa mig och sen faraa

Åska

Det var åska i luften igår, alla var rädda att det sku börja åska utom jag. Eller jag kanske är rädd för de, men isåfall måst jag ha glömt bort de :P
Igår var jag på Dinos med Jessica Mimmi Jenna Madde och Johanna :)
Sen for jag hem och skura bort fula fläckar som vi hade på golvet, så nu bara blänker de! (trodde jag ja)


Imorse vaknade jag 8 och trodde jag hade feber, förbannat ont i halsen hade jag också. Men ingen feber, så jag sov vidare till 11, så trodde jag att jag hade feber igen men icke sa nicke. Så nu sitter jag här och förbereder mig för mitt jobb som ska börja kl. 13. Jag funderar på att tvätta golvet, men jag tror jag blir stressad, jag har trots allt bara 45 minuter på mig :O

Jag borde fara till Mio och se om de har någon säng till oss, men jag vet int om jag vågar själv för då kommer det sluta med att dom övertalar mig att köpa en säng, jag är ju inte så bra på att säga nej.

08.07 - 09

En välbehövd ledig dag, och jag har faktiskt dammsugat idag, applåder till mig!

Annars gör jag inte så mycket, umgås med folk och jobbar. Igår var jag över till Ida och drack kaffe och ärvde kläder av Johanna ;) jaa!

Ikväll ska jag till Mamma och Pappa och äta grillat, yes! Min moster från österbotten är också här, så ska Carola och Hannes dit också. Ska just dit, bara gulle kommer hem.

Jessica har blivit antagen till Arcada, jag gillar inte att bli av med min granne


RSS 2.0