födelsedaag ;)

idag e de min födelsedag jag fyller 19 år ;D. de började bra med att bli väckt halv 9 när jag började 2, men
det gjorde inte så mycket för de va från De gamlas hem så jag fick lite jobb, och det skulle nog bli mer:D

igår var jag till Stockholm med Polon, Cindy och Matilda! Det gick nog bra och hitta dit
men en skitsurgubbe var bakom mig, sen på vägen tillbaka gick de inte lika bra då var vi halvvägs
till Nynäshamn:P haha. Köpte 2 klänningar som ser ut som nattlinnen och en väska heh. ska ju
till Stockholm igen på lördag så jag måsta spara mig lite.

jaa nu har jag suttit här typ 5 timmar och snart ska jag på jobb, eller alltså praktik. men
nu ska jag se på Oc, tjadå :)


johejjo

"Min man har ett arbete, så jag har råd att vara sjukskötare"
så står de på toalettdörren i omklädningsrummet på praktiken, haha. (ungefär ivf)

Lördagen var rolig och knäpp:D jag var med jessica och catrin heela kvällen, alltså från typ 8 till halv 4:P
Först adlon o prata skit, sen vet jag faktiskt inte om vi gjorde så mycket specifikt men vi körde bil heela kvällen ivf. Ante kom med en stund :) Sen skjutsade vi 4 svenskar till Arken, tänk de - 7 pers i min lilla Polo:P haha!
Sen var Bäälken med och och sen skjutsade jag hem Sara och sen hem o sova!

Söndagen var rätt seg tror jag? Eller var det kanske då Carola kom över med Singstar så sjöng vi de :) Jo och sen kom Sara och Fina på Söndagssnack;P Mimmi och Cindy kom också och hund-Mimmi :) söt grej.

Igår var jag på HipHop på Avancia - skitsvårt:P alltså jag har ju inte varit på det förut och vi gick liksom inte igenom stegen för alla andra kunde ju stegen utom jag och Ida typ:P så de va bara o försöka se vad dom gjorde. De va invecklat men när man börja komma in lite i det började det gå bättre (Y) Men nästa gång jag far på de e ju troligtvis om typ 2 veckor när jag kommit hem från Sverige, och då lär dom ju ha lärt sig enmassa nya steg igen så blir de samma sak igen, stackars mig:P

Jaa vi tog ju 19-båten igår tillbaks hit, fullt med folk igen, tur att Cindys pappa var på jobb så vi kunde sitta uppe i mässen ett tag! Och jag hade ju bilen med så vi körde Polo ner hit :) haha. vi trodde vi var helt på fel och hade ingen jävla aning om var vi var, och sen mittiallt stod det Stora Sköndal så var vi på rätt :D Fan vad vi är bra utan att ens veta om det! Men vi körde ju sakta så de tog nästan 2 timmar o komma hit, men då var vi via Norrtälje och vimsa lite och så var de ju halt så vi körde jättesakta:P

Så vi var väl framme här vi halv 12 eller nåt då och det var fans segt att stiga upp 06.15 imorse |-) Men imorgon är jag ledig och det ska bli härrrligt, då borde jag fara ut och rejsa bil men isf måste jag nog få Matilda eller Max med mig:P

Om du har läst igenom dehär nu så ska du känna dig stolt, och inget nytt ha du lärt dig.

På Torsdag blir jag 19 år !


hallå

jag e trög på de här men de e kanske för att jag tycker att det är ganska tråkigt, men de kanske beror på att jag aldrig har något spännande att skriva.

i onsdags åkte vi hem med den underbara ålandsfärjan, Mat(h)ilda var med på båten så det var helt trevligt. Jag och Cindy började dricka på båten lite och sen när vi kom iland så for vi till Sara, där Mimmi Sofia Sarah och Johanna var :) sen for vi vidare till Arken, jag blev för full men det var inte såå himla kul där.

Torsdagen låg jag och var seg hela dagen som vanligt. sen på kvällen var jag och gulle till mamma och pappa och åt, sen for vi hem och då kom Carola och Hannes hit och var här o drack lite smått. Sen kom Jessica och Catrin och hälsa på, Jessica behövde prata av sig lite :P

Igår var jag Jessica och Madde hos Catrin och drack:) det var trevligt nog sen for vi vidare till Arken, det var proppat med folk så det var ganska jobbigt, man såg ingen och måsta tränga sig fram hela tiden. Annars var det väl okej, vi for hem med Elin Erik och Kenneth vid 3 halv 4 typ, tur att dom kunde skjutsa annars skulle vi nog måsta vänta på taxi i typ 1 timme som förut.

Idag var jag Jessica och Sara till Hesburger och flårra lite, sen for jag och Sara till Sparhallen och där var det massa folk och långa köer. bah. sen hem ivf och inte gjort så mycket.

Nu har jag just färgat håret på min snygging och så ska jag fara och mata syrrans katt och sen kaffe med Catrin och Jessica:)

hade bra då hej!

hemma!

nu har jag varit hemma i 26,5 timme, och jag ska va hemma en timme till sen går båten igen. skit
vi kom alltså hem igår halv 4, då for jag hem o tog det lungt ett tag sen for vi till liza och johan och satt där hela kvällen:) idag har jag mamma och gulle varit till fammo och kollat på hennes lägenhet, sen hem och äta och nu far jag som sagt snart.
jag är redan trött på färjan + bussen, tunnelbanan & den andra bussen går bra för dom e inte lika långtråkiga.

sen på onsdag blir de förhoppningsvis arken om det ska nå folk dit?
vi kommer alltså hem med onsdag-kvälls båt igen, för då har vi påsklov!

böh, hejdå!


jag är rädd för spöken

och det blev ju inte bättre av att cindy berättade att någon smällde igen hennes dörr idag när hon var ensam här.
jag har varit här ensam hela kvällen för matilda & cindy var på praktik och jag satt här inlåst på mitt rum i 4 timmar förutom när jag vågade mig ut och äta makaroner med ost.

sen kom Matilda hem och då var hon och jag skitduktiga och städade köket! det kändes fint, de ha nog inte blivit städat på ett år åtminstone. Dom har en städare som kommer en gång i veckan men Max trodde hon fuskade så mycket när hon städade, så han kastade en godis-bil på golvet och se om den var borta när hon hade städat, men den var kvar så nu vet han att hon fuskar haha! Max e lite knäpp:P

sen gick jag och matilda och mötte cindy till praktiken och sen har vi varit hemma o pratat om spöken och mörker och andra äckliga saker:P så nu tänker jag se på The Oc tills jag somnar! jag har typ 6 avsnitt o se så jag hoppas det räcker!?

imorgon far vi hem :) vi ska åka med matildas pappa till båten, fan va skönt så slipper vi håll på med dom där fans bussarna & tunnelbanorna! sen träffar jag äntligen min darlis, usch jag har saknat han! och så får jag äntligen sova i min säng, den här e sned! haha lip en litter

jag har pratat med jessica och matilda på skype idag, iih :)

nej nu ska jag gå och nojsa lite med cindy, puss&hej
(jag vill festa med er sara&fina, spara er lite till påsklovet:))

Första praktikdagen

helt bra, trevlig personal och gulliga patienter. men de känns som att jag kan allt:P haha, alltså de e ju gamlingar så de har jag ju gjort 100 ggr förut. men de blir nog bra tror jag ändå. men jag var med Olof ikväll så först imorgon är jag med min "riktiga" handledare Janne. Jag börjar 8 imorgon så jag kommer vara rätt seg imorgon kväll efter att ha jobbat till 17. nåjo,

jag saknar min karl, han är go och jag vill kramas.

godnatt!

hm

fan vad värdelöst att börja kl. 14, så e man vaken i några timmar men får ändå inget vettigt gjort. jag sku kunna gå ut och gå nu men för de första e jag för lat och för det andra så blir jag stressad när jag ska börja gå till praktiken om typ en timme.

jag har typ sett på top model och jag skulle gärna villa att ja sku få ner fler avsnitt av the oc, men de här internet e så jävla segt så dom kommer nog inte ner förrän om någr århundraden. det är ganska lam "stad" dethär, iofs ja vi väl inte varit till den ännu men den är typ obefintlig tror jag:P så man måste ta buss till farsta för att man ska se nåt men kul o fara dit varje dag, nej.

jajaa hejdoo

böh

ikväll har vi inte donat med mycket, sett på OC ungefär, och ätit tacos :) jag och cindy kände oss som fedisar så vi har sprungit i trappor också!

imorgon ska jag på praktik kl. 14 :O lite spännande nog:p

nu OC!

pussogodnatt

<3

håhåå

första natten i min svenska bädd var trevlig, jag har sovit som en stock. nu vakna vi halv 12 (svensk tid) och så har vi ätit och datanördat oss och träffat vår andra rumspolare, han är nog trevlig tror jag, har inte polat med han :P

idag är vi då lediga båda två hela dagen så vi ska se vad vi hittar på?

pussdå

kära blogg

nu är vi framme i stora sköndal, eller vi har varit det länge nu men ändå.
lite komplicerat att komma hit men efter att ha frågat 4 pers kom vi på rätt tunnelbana ivf och sen fick vi åka gratis buss så de gick utmärkt.

vi har som en våning med 5 rum,(cindy tycker det är som en stor lägenhet, har hon sagt  5 ggr idag:P) jag cindy matilda max och erik bor här. erik har vi dock inte träffat ännu för han är inte här men max har vi busat med hela dagen, de känns som att vi har kännt max hela livet :) cindy är dock lite dryg haha men de behövs när de snikas ;P

vi har varit till farsta centrum idag och handlat mat, nudlar och sånt! sen tog vi en glass och for hem igen, max var med på vår färd:P sen kom vi hem och ikväll har vi sjungit och Max har spelat orgel haha:D de va roligt fast han tyckte att vi sjöng lite falskt ibland ;)

vi var en sväng till praktikplatsen idag också, verkar helt okej förutom att jag och cindy typ aldrig jobbar lika, de suger:O fast imorgon är vi båda lediga så de blir perfekt!

än så länget är det perfekt, vi får se hur de är på onsdag efter vår första dag på praktiken:P

nej nu skrev cindy på msn att vi måste plocka av vårt te + tillbehör så nu måste jag till köket
vi ses bejbs!

de suger att sova utan min darling :/<3

humpf

jag tycker inte om att packa, jag blir så stressad över att jag har glömt allt.
nu ser jag på the perfect man, tror jag den hette,
sen ska jag sova och sen far jag,
lite spännande nog att se va de e för ställe :)
jag kommer o sakna min darlig ;/ och er förståss hehe;D

Praktik

såklart är jag ute i sista sekunden som vanligt. imorgon bitti far vi och jag har inte packat ännu. jag känner mig lite smått stressad för jag borde handla före också för jag har inte allt hemma som jag behöver med. det känns lite halvt jobbigt att jag inte börja packa tidigare.
sen har jag ju inte tvättat nå kläder heller smart som ja e så ja får tvätta när vi kommer fram, hoppas dom har tvättmaskin:P

denhär helgen har jag inte gjort något speciellt överhuvudtaget. i fredags var jag hem ti mamma och pappa och sen var jag med sara och fina och vi var med elvis och han var himla söööt! sen hämta vi roth o toffe och sen hem o soova.

igår var det köpmannamässan dåå, jag ska alltid dit och det är alltid lamisch. men erica dunder & co var skitbra,
sen på kvällen var jag med sara jessica fina catrin magnus och maddee, casino på kaaffe och sen inge mer tyyp.

och idag är jag sista kvällen med min darling, sen ser ja inte han på länge de suger. fast iofs så e de ju typ bara 10 dagar till påsklov så de e ju int så farligt!

snart fyller jag år ;D
ääh nu måst ja packa böl hejdå!

Stockholm snart :O

jag är inte sådär rysligt kry denhär veckan. Onsdags var jag hemma från skola, igår var jag där halvdag och idag var jag hemma igen. Men jag har inte missat mycket så det är skönt. Inatt har jag hostat hela natten så gulle har varit vaken nöstan hela natten som mig stackarn,

På måndag far jag och Cindy med morgonbåten till Stockholm. Jobbigt att fara dit nu första gången då vi ska släpa med allt. Fast det finns iofs det mesta så vi behöver inte ta så mkt, men kläder för en månad bli ändå en hel del.
Vi får med oss en Matilda från Nv13 också! :)
3dje helgen är det meningen att min syster, Fina & Sara ska komma så ska vi fara ut på krog, det ska bli spännande, men jag undrar hur de ska sluta men de blir nog bra:p

Usch vad jag känner mig lat denhär veckan, det känns som jag inte har fått nånting gjort överhuvudtaget,

ikväll ska jag far hem till mamma och pappa och låna bastu, fan vad skönt jag har inte varit i bastu sen sommras typ, sen ska jag ta min resväska hemifrån för de e väl på tiden att börja packa nu kanske :O

Jag börja läsa en bok imorse, HON OCH HAN heter den, och den var bra och jag har snart läst den klar.

aoo, snart ska ja väl laga mat (eller laga, koka spagetti och värma upp mammas köttfärssås)
jojo ni får ha de kul ikväll jag skulle också vilja fara ut!

possi

disiplinen

på mig själv suger. jag har lovat mig att skriva något spännande och unikt varje dag. men sen lämnar jag de till efter en vecka o då minns ja int vad jag har gjort eller nåt. och jag skulle vilja skriv upp de så jag sku minnas lite:P

haha. helgen var ivf ut på fredag - jätteskoj, först hos sara, sen hos carola o sjunga singstar och sen arken!
lördag var jag hos carola med fina och sara och vi sjöng lite igen, kolla på melodifestivalen och sen for jag med jessica och catrin och kaffe, sen hem och soova

söndag jobb på mellangårds, de va niice. sen söndagkväll tror jag var rätt lugn och fin

igår var jag till tandläkaren och sen klippte mig! och igår jobbade jag också på de gamlas hem och imorgon skulle jag ha jobbat på norrgårds men jag e så förkyld och stockad i huvudet.
och så missar ja ju dansen imorgon också dåå det suger också ble. jag tror jag blir hemma från skolan också,

men 08.15 måste jag ivf till tandläkaren och borra för den vågar jag inte avboka för då får jag säkert ny tid efter jag fyllt 19 och då blir de diiiirt. tandläkare är för övrigt inte min grej så när dom infoa mig om att ja kanske måste dra ut en visdomstand höll jag på och kola av. menmen den tidens bekymmer. hålet var ivf liiiitet tills imorgon, säger dom så jag får hoppas på de.

idag har vi haft hälsodag i skolan, alltså mätit blodsocker, blodglukos, PEF, saturation och blodtryck. de va ju trevligt men usch vad jobbigt om de int kommer tillräckligt blod så måst man sticka igen, de suger :P

jag och sara var sen ut till Kungsö till Fina, och vi var med darlingen Elvis och han är så söt :D sen mocka jag & sara skit och sen blev vi bjudna på middag också :) sen sku vi till staden men då blev fina riiisig så de va bara och fara hem då!

jojoo nu tänker jag sova fan e kl. redan 12 nu blev ja trött
godnatt

RSS 2.0