25/04 - 09

Ånej, nu åkte Billing ut ur Robinson, var bara därför jag kollade på det så nu behöver jag inga se mera:P
Det var väl lika bra när jag kommer missa dom 2 kommande avsnitten.

Ikväll har vi varit på Adlon och hejjat på Finland förstås, i hockeyn alltså:P Dom vann med 5 -0 mot Norge :D
Jaa dom är bäst :D

Snart kommer Sara och Pampas hit och jag tror bestämt dom har med sig älsklingsvalpen som dom har varit och hämtat till Sverige idag, iih :D

Imorgon far vi till Sverige! Jag, Roth och Jessica. Sen skall vi hämta upp Magnus som är i Stockholm, sen far vi till Quality hotell och sover lite, och sen far vi till Egypten på Måndag kl. 07.05 :D Jag tror det blir värt att sitta och lida på flygen 5,5 timme för att få ligga och glassa i 30+ sen! :D

Syns om 16 dagar :)
Puss o hej

24/04 - 09

Började inte packa igår ivarjefall för jag orka inga, men så skulle jag börja nu då.
Men så hittar jag varken min klänning, min mp3 eller ett par skor som ja sku ha med mig så nu tappade jag ju motivationen igen:P Så jävla typiskt mig att inte ha koll på såntdär när jag för en gångs skulle behöver det.
Fast egentligen så tror jag att det ligger möjligtvis uppe i förrådet på vinden, att det blev nerpackat av någon anledning i nån låda som ligger där uppe. Så jag borde gå och kolla det men nu är jag trött.

Inget jobb på 19 dagar nu, ska sitta fint! Så är man på g igen sen när man kommer tillbaka!
Kollade vad dom hade lovat för väder när vi kommer till Sharm el Sheik, då var det 32 - 34 grader som dom hade lovat dom första dagarna, hoppas det stämmer sen också! Eller att det inte regnar eller är molningt ivarjefall:P

2 dagar till Sverige - 3 dagar till Egypten :D


23/04 - 09

Hoch, stressigaste dagen på jobbet hittills, fixa allt klart såklart strulade enmassa saker till sig, och så skulle vi få klart allt till 12, för halv 1 skulle typ alla på avdelningen på kurs. Hoh, men allt fixade sig, men jag är glad att alla dagar inte är lika stressiga:p

Och nu borde allt vara klart till resan, har inga packat ännu men har ivarjefall allt vi ska ha med. Himla skönt.
3 dagar till Sverige, och 4 dagar till Egypten :D

Har varit till mamma och pappa idag och ätit och så fick vi hjälp med deklarationen, så nu är den fixad och ivägskickad också! Det enda som är kvar är att jag inte har fått min mobilräkning för den här månaden, bittert om den stängs av i Egypten.

Nu ska jag nog börja packa tror jag, och inte lämna allt till sista sekund som vanligt!
Snart är det helg :D

21/04 - 09

Det gick inte så bra med att sova själv då häromnatten. Vaknade halv 5 och då måsta jag söka igenom lägenheten så det inga sku vara någon där. Sen efter en halvtimme började det låta konstiga ljud, så tänkt jag att det var Skrållan som var i trapphuset, så satt jag och kikade genom brevinkastet i dörren för att se om det var någon människa, men det såg jag inga så jag slog in 112 på telefon och sen öppna dörren. Sen somnade jag typ efter en timme, var lite seg på jobbet sen. Baah, hur fan gör man sig av med mörkrädsla? :p

I Lördags var jag till Alexandra med Michaela, + Johanna (Alles polers) och fixa upp på hennes gård, vi kratta och klippte buskar och elda och sånt, drack lite och grillade korv, det var nice :) Sen for jag och Michaela vidare till henne och drack och sjöng singstar, och sedan vidare till Arken. Första gången sen jag fyllde 20 på Lördag, förvånad att det ändå var såpass många man känd, fast det var ju många 40/50 + are också. Men kul kväll i vilket fall!

5 dagar till Sverige, 6 dagar till Egypten, gulp. Jag hatar som sagt att flyga men det ska bli fans skönt att fara i vilket fall. Och roligt framför allt :) (hoppas jag:p) Allt ska vara fixat för resan nu också. Hihii.

Idag är jag ledig så nu ska jag softa med Sex and the city!

18/04 - 09

Jag hatar att deklarera, eller jag vet inte hur man gör heter det. Jag har nog inte ett enda kvitto sparat från förra året :| jag brukar kasta dom. Eller annars betalar jag via internet och då har jag inget kvitto.

Ikväll efter jobb har jag umgåtts med lite bruds, men nu måsta jag fara hem så jag ska orka upp på jobb någongång imorgon bitti. Och nu fick jag ont i magen också och gulle är i sverige och jag hatar att sova själv.


Nej vad konstigt nu andrade jag nagonting sa jag kan inte skriva dom 3 sista bokstavarna i alfabetet, fucking shiit nu kommer roth bli arg om jag inte lyckas fixa tillbaka det. haha javla klantaschol

nej nu gar jag och lagger mig, godnatt!


17/04 - 09

Jag blir så irriterad, var till skatteverket typ i november och ändrade skatteprocenten så det sku gå jämnt ut att jag inte skulle behöva betala tillbaka något sen, så måste jag ändå betala. Fan jag blir irriterad när dom inte kan sin sak.

Igår var jag och Carola till Fammo och sen var vi till Volles grav :(

Efter det hjälpte Jessica mig att slinga håret så det skulle blir lite jämnare, fast det kanske det inte riktigt blev :p lite mer carrotgirl bara.

Nej fyfan och jobba hela helgen, det känns lite värdelöst men jag behöver ju pengar nu när jag måste betala tillbaka på skatten :P satans skit. och gulle får tillbaka skitmycke, nu ska jag höja min skatteprocent till 40 eller nåt.

Nej nu göra mig klar för jobbet, trevlig helg!

16/04 - 09

Lönedag idag, det är alltid fint :)

Igår spenderades kvällen med Johanna, kul kväll :)

Idag är jag ju då ledig, ska hämta ut Egyptenbiljetterna + betala hotellet i Sverige. Sen fixa resecheckar och köpa hårsling-färg. Sen borde allt börja vara färdigt inför resan :D

9 dagar till Sverige - 10 dagar till Egypten :D

15/04 - 09

Nu har mamma, pappa, carola och hannes kommit hem från London, jag fick ett linne, flipflops, örhängen och en väska:D perfekt!

Nu börjar vi få lite ordning här hemma också så det är ju skönt. Imorgon är jag ledig om behöver knappt städa ens ;)

Nu ska jag snart äta och sen ska jag fara och pola lite med Johanna :)

10 dagar kvar till Sverige - 11 dagar kvar till Egypten :D

12/04 - 09

Först grattis till Mimmi som fyller 20 år idag :)
Sen grattis till Hanna som fyller 22 år imorgon :)

I Fredags blev det då Sverige, vi köpte en snygg svart tv bänk + sidoskåp och andra hyllor/skåp, så det var perfekt,
plus att vi köpte ny tv :D äntligen, jag lyckades övertala gulle att vi skulle köpa en i 4-års present till oss ;D (dock 2 månader för tidigt, men bättre för tidigt än aldrig) Så nu är jag nöjd :)

Och gulle har gömt påskägg, men jag har 2 kvar att hitta, haha jag gillar traditioner.

Idag har jag varit på jobb, det var hemskt jobbigt då det var så fint väder ute. Jag jessica gulle kristoffer och magnus for och grillade senare, solen sken men det blåste lite där så det var inte jätteskönt men bra ändå. Och gulle skulle ha bilen närmare där vi satt och slira ner sig i gegga så det blev bärgningsbilen som fick hjälpa han upp haha:P
Sen blev det att umgås med jessica och ante på kvällen, vi träffa även nico:), det var längesen!

På tal om annat är det så hemskt med olyckan som varit, usch vad jag blir illa till mods! Och sen går det så mycket rykten om det så man har ingen aning om vad som egentligen är sant, hoppas det slutar bra i varje fall!

09/04 - 09

Det blev Sverige imorgon med gulle, volvo och min gps! Far till Uppsala, skönt att allt är nära och bra och ikea och gränby var öppet ivarjefall och det är huvudsaken! Gpsn försökte luras lite, måsta testa den igår här i storstaden Mariehamn, hoppas den inte lurar mig i Sverige, då kommer jag att gå på det :O

Det jobbiga med att fara till Sverige är bara att det inte känns som man varit ledig precis, och det skulle jag behövt när jag inte är ledig förrän på Onsdag.

Nu är det påsktime och då måste gulle gömma ägg åt mig :P haha

Glad Påsk!

08/04 - 09

Ååh, skit! Hade bilen till esso idag för att dom skulle ställa in förgasarn åt mig. Det gick inte för den är troligtvis slut så jag måste ha en ny. Ojj vad synd för mig att inte bilen är mer besiktad efter idag.
Hej jag heter Jenny och jag är bil-lös!
---------------------
Nej nu rang jag till lovely syster och skulle få låna hennes bil i helgen så jag kommer på jobb i varje fall, halleluja!
Sen ska jag faktiskt börja fundera på att köpa en vettig bil, jag börjar tröttna nu.

Idag har jag jobbat, sov väldigt konstigt inatt tror jag. Ska möjligtvis på en kaffe med mina girlfriends snart, om jag orkar släpa mig iväg och köra obesiktad bil bööh.

Nej vilket jävla klagande. Idag kom Egypten-biljetterna - jaa:D

07/04 - 09

Idag var jag till Backmans för efterkoll, och då sa jag som det var att linserna kliar och jävlas. Så jag fick en annan linsvätska nu som sku bubbla och fräsa bort allt skit från linserna. Men nu tror jag det kliar ivf, fast det kan ju bero på katten också men jag tror inte det känns likadant då. Detta suger, jag skulle vilja ha nå bra linser tills Egypten.

Idag har jag även varit på jobb, hoch. Märktes nog att man varit borta ett tag, kvällsarbetet gick segt :P Nåja nu är jag hemma och det är huvudsaken, för kl. 22 börjar The Mentalist som jag gillar skarpt. Alla ska bara se på House.

Jag är ledig på Fredag och vill då fara till Sverige med min karl, ååh envisa karl som vill skruva istället. Vi ska se om jag lyckas ändra på det.

06/05 - 09

Idag har jag promenerat med Johanna och Jessica, det var trevligt och fint väder.

Sedan träffade vi Sofia, Cindy och Jimi och for och köpte lite picknick-ätning och for till Lilla Holmen och satt oss där och picknicka och sola, häärligt :) Sen promenada vi hem igen och nu har 4 timmar gått så det var denhär dagen!

Sen kommer Johanna efter oss så far vi till Sofia och promenerar till vår klass-dejt.

Nu måste jag ha i linserna så jag vet vad jag ska säga när jag ska till Backmans imorgon och bedöma dom.
Nu blir det Sex and the city time, och inte fick jag tvättat idag heller

06/04 - 09

Ledig igen och det är fint väder :) blåser visserligen lite men det är väl sånt man får ta.

Nu är jag påväg upp och se om jag kan finna någon ledig tvätt-tid inom närmaste timmen, och sedan ska jag väl höra
med grannen om vi ska hitta på något idag ;D

Sen ikväll ska vi som gick i klassen Nv12 träffas, kul :D

05/04 - 09

3 år & 10 mån <3

Jo, igår var vi till Adlon en stund, där var det massor med finnar. Sen for Sara och Johanna hem till mig, och jag då:P Så drack Saris och jag lite vin och så, sen byttes Johanna ut mot Carola och Birma! Jag och Sara satt väl här till en 1 tiden, sen kom karlarna så då sov vi!

Usch nu håller jag på och spelar Pet Society, jag förstår inte så mycket så det är lite jobbigt:P Men Sara introducerade det för mig igår så jag har lite starten:P

Nej vet ni vad, Sex and the city verkar mera lockande!

04/04 - 09

Hoh det blev en lång promenad i hammarlands skogar :P vi trodde ju dock att Fina hade koll på vad hon tog för vägar men så var ju dock inte fallet:P haha. nåja det var kul ivf, och svettigt. Nu är det faktiskt vår! Solen bara gassa idag.

Ikväll ska jag umgås med Jessica före hon far på sitt nattarbete, och sen har jag inte så storartade planer. Skulle sitt fint att sova hela kvällen helst

04/03 - 09

igår var det nog lugnt och fint, var med sara en stund på kvällen och sen for jag och var med gulle ponthi och kristoffer. vi gjorde inte sådär mycket, sen kom sara och pampas tillbaka:P

idag sov jag länge, det var fint. nu har jag träningsverk överallt sen igår.
och nu ska jag ut till hammarland och gå ut och gå med Fina, Elvis(hund), Sara, Carola och Birma(hund). hehe. hoppas det inte är så kallt ute?

03/04 - 09

Nu ska jag vara ledig 4 dagar, med idag då. Det ska bli fint.

Hoh, jag var just på cirkelträning, fyfasen vad jobbigt! 3 varv, 45 sek på varje. Låter väl inte så farligt men det var det:P
Nu är jag helt slut och skulle vilja gå och lägga mig. Men istället var jag just och duschat, har klätt på mig och väntar på att Sara ska hör av sig när hon har duschat. Är lite sugen på att dricka vin ikväll, endast dricka vin dock, ingen utgång ikväll! Jag orkar inte vara vaken hela natten:P

Om man skulle ta och se på lite Sex and the city nu då

02/04 - 09

tredje kvällen på rad ikväll nu då, jobb alltså. gillar det inte riktigt, inte stiger man upp i tid så man får någonting gjort före och inte orkar man göra så mycket efter. igår var jag visserligen med Magnus och Jessica till kvart i 12, men det orkar man ju inte varje dag precis:P

Nu sitter jag och ser på Sex and the city, insåg att jag har bara säsong 4-6 kvar nu :| Tur att jag fick säsong 1 av en serie av Carola i födelsedagspresent så jag har någonting att göra när den är slut!


25 dagar kvar till Egypten :D haha nu tänker jag räkna ner. Jag är skiträdd att flyga!!! Fan också hur ska jag lösa dethär? :S


RSS 2.0