Hjälp

efter 12 år i skola tar jag äntligen examen imorgon! :D :|

11 Kyrka
12 Dimision
13. 30 Kaffe

Sen är jag Närvårdare Jenny, yeeah (H)


jag kommer inte kunna sova inatt

Hallå

Helgen blev lugn, chilldricka fredag och lördag och mest ta det lungt. I Lördags var vi vid Gröna udden och grillade, det var helt trevligt nog! Men Tomas åt rå bacon och korv de va lite äckligt:P

Igår var det klassresa, vi var till Hospice (dit personer far som har en obotlig sjukdom och kommer att dö, t.ex. cancer) Det var intressant föreläsning, man skulle nog lära sig mycket av att jobba där, men tjejen som föreläste sa att dom som kommer dit lever i snitt 21 dagar, så de skulle ju kännas hemskt att veta att de som kommer in troligtvis dör snart.
Vi fick också shoppingtid så jag hittade det nödvändigaste till avslutningen (bh, smycken, sjal, skor) så nu är min outfit redo att sättas på, eh. Jessica var en darling som skenade runt i Uppsala med mig och hjälpte mig att hitta grejer.

Imorgon är det sista skoldagen :D iih, vi ska utvärdera, öva dimisiongrejs och sen slutar vi och sen på Fredag går vi ut, efter 12 år i skola:D Det är fans härligt när man tänker på det. Men sen kommer man säkert o sakna skolan när man väl blir av med den:P

Fredagkväll ska vi i klassen först till Cindy på lite 'förfest' sen vidare till Knorring och äta och sen festa. Jag är lite nervös över det med vit klänning, vit mössa, vita skor, vita/silvriga smycken och vit sjal. Jag tror inte jag har lika mycket vitt på mig när jag kommer hem sen men man tar ju inga examen varje dag precis:D

Vi var till Lina i Måndags, hon har en hel farm av djur hemma, där skulle jag trivas :D Bland får, hästar, ankor, kattor, hundar och kaniner:P

nej nu fick jag ont i min halssena så nu ska jag se på Gossip Girl, ha det bra!


Söndag

Jag e stressad jag, på Tisdag ska vi framföra vårt slutarbete och vi har inte planerat nåt. Plus att jag tror att vårt skriftliga blev ganska värdelöst. Sen ska jag, Cindy och Parisa opponera på Söndag, det känns värdelöst att klaga på någon annans arbete när vårt inte var perfekt precis. Plus att arbete var bra som vi ska opponera så jag vet inte vad jag ska klaga på heller.

Jag är också stressad över att jag inte vet vad jag ska ha för skor på avslutningen, kanske kan låna ett par av syrran, men dom ja lånade förut fick ja så fans skavsår av så jag vet inte om det lockar riktigt.
27 Maj ska vi till Uppsala med skolan så det är min chans att hitta nå skor, på Åland lär ja ju int hitta ivf.

Nu sitter jag och gulle och ser på en film, The Last Castle, helt okej nog men den slutar 1 så det kommer vara sliitet imorgon.

Lite ångest har jag också över om jag ska färga håret mörkbrunt eller mörkrött till avslutningen. Men Ida och Jessica tycker brunt så de blir väl de då:P

Finland vann i hockyn igår 4-0 mot Sverige. Det var oväntat men fan vad jag blev glad:D

Idag har det varit lugn Söndag hemma med gulle, sett på Lejon Kungen idag:P den e fortfarande lika bra :D

hade bra!

Torsdag

Idag var det skola igen, tur fan att den slutar snart jag orkar absolut inte med någon skola mer. Vi har inte fått någonting vettigt gjort idag och det lär vi inte få imorgon heller. Och nästa vecka är det presentation + oppenering hela veckan fan vad jobbiigt. Men sen är det över. 2 veckor kvar i skolan nu och aldrig mer. Eller jaa aldrig ska man kanske inte säga men inte på några år ivf som de ser ut nu.

Ikväll har jag varit hos Tara, med Jessica Sita Catrin och Sarah, vi spelade Geni och jag var med Jessica, vi var ganska värdelösa:p fan jag borde kolla igenom arbetet som jag ska opponera med 27 sidor tar en stund o läsa.

Imorgon ska jag ut :D Yess äntligen! Om allt går som planerat imorgon så får jag lön, de ska sitta fint just nu har jag 0,24 ? på kontot så de börjar bli lite knapert. Fast ja ska ju klara mig på den där lönen till mitten av Juli tror jag. Ehh lycka till

Ja men de e jag Jessica Roth Sara Magnus och kanske Madde och Janne, vi ska sitta hos Magnus tror jag, och kolla på Hocky:D sen aarken och fira med Hotell & Resturang som går ut!

Avslutningmiddagen blir på Knorring har vi bestämt idag. Vi hade ju bestämt Arken först men de känns lite lamt och sitta där från 8 så de blir nog bäst såhär, och äntligen kom alla överens om ett ställe, vi har starka viljor i vår klass:P

Inatt skulle jag ha kollat på Finland - USA, så jag gick upp kl. 2 och försökte få de o funka på datorn till kl. 3 (jag har inte kanalerna som man ser hocky på) sen somna jag 4, så jag satt uppe 2 timmar inatt i onödan och det var fittigt störande.

Byebyeimage3

äntligeen

nu är slutarbetet så gott som klart. de e typ innehållsförteckningen kvar bara tror jag! och det är bra de för imorgon ska det vara inlämnat. vi har alltså haft ett disco för utvecklingsstörda och så har vi skrivit fackuppsats om Downs.

imorgon är det ledig dag, då ska jag vara med jessica så ska vi fixa hennes fotoalbum tror jag, sånt e kul! hoppas de e sol och varmt också så jag kan sola.

idag ska vi till mamma & pappa och äta, tacos och rabarberkräm mums!

ja e lite grinig idag, de e väl för att ja snart ska få meens, hoppas jag ivf!

jag är stressad över mitt jobbande, hur ska jag få ihop tillräckligt med pengar tills Januari? ja vet ju fanken inte ens om jag har något jobb i höst, skitockså. och jag jobbar bara 5 veckor i sommar och det känns lite snålt, jag hade ju tänkt jobba hela sommaren så jag skulle bli rik.

nåja nu ska jag vänta på karln min och sen ska vi fara, tjado

hej

de blev jessicas stuga i varje fall, det var jag sara och jessica och det var skönt att bara ta det lungt. Vi bada bastu, drack lite och grillade myspyys. Sen sov jag med sara hon andades högt i mitt öra men det gick bra ivf:P

helgen har varit lugn, spelat lite volly och kubb och igår var jag hos Elin och vi spelade Wii och Guitar Hero, jag har aldrig spelat Wii förut men de va skit kul :D jag skulle köpa det direkt om de inte var så fasligt dyrt!

Idag skulle de bli lite volly igen men alla var upptagna med sina morsdags-firanden så det blev dåligt med det.
Jag och gulle ska kolla på Söndags filmen, om de kommer någon bra vill säga.

Ja har hört ryktas om att de ska va regn hela veckan och det stör mig lite för nu trodde man ju äntligen de skulle börja bli lite sommar men nejj. Fast vi måste skriva slutprovet imorgon så då gör det inget om de e skiit väder, men de ska bli skönt att få det gjort ivf.

Nåja nu hejdåå

Onsdag

image2

Vad heter han?

Fredrik Roth

Vad har han för favoritfärg?
Mattsvart:P

Vad har han för ögonfärg?
Blå

Vad har han för klädstil?
Jeans, och oftast typ svart t-shirt

Har han färgat håret någon gång?
Jo svart

Har han piercat sig?
Näpp några tatueringar

Dricker han?
Jo ibland

Röker han?
Han gjorde det länge förut, men nu har han varit duktig och slutade för några månader sen

Vad heter gatan han bor på?
Karlbergsvägen

Vad har han för mobil?
En nokia, den är smårutten och man hör ingenting i den

Vad har han för färg i sitt rum?
Ljusa väggar

Har han något syskon?
Jo halva, Kim, Gina, Mia och Tony

Vad är hans favoritmat?
Korv med bröd:P haha fast han tycker och grillat kött också mycket:p

Vad skulle han göra om han vann en miljon?
Antagligen köpa sig en hotrod eller en jenkerit

Vad brukar han göra efter jobbet?
Komma hem och så äter vi ibland, sen far han och letar upp någon bil som han vill ha.
Idag när han slutar jobbet ska vi fara och släpa hem en bil, för ovanlighetens skull

Vad brukar han göra på helgerna?
Ibland festa och ibland skruva och ibland är han med mig

Vad har han för musiksmak?
På jobbet lyssnar han på radio x3m och hemma lyssnar han typ på Nofx, lars frederiksen, rancid, the misfits osv.

Hur blev ni vänner?
Jaa, vi var ut och åkte med han och sen så va vi med varann och sen blev vi ihop:P

Hur gamla var ni då?
Jag 16 och han 20

Vad brukar ni skicka sms om?
Nå typ var vi är, vad vi ska äta och sånt :P

Är han beroende av något?
coca cola

Vad kallar du honom?
gulle, roth, darling, fredde, råttan osv:P

Vad kallar han dig?
gulle eller Jenny

Idrottar han?
han har styrketränat men de har blivit dåligt med det på senaste

Vad har ni gemensamt?
vi har lite samma humor :P

Har han bilddagbok?
nejdå

Vad har han för hårfärg?
mörkbrunt

När är han född?
18 mars 1985

Beskriv honom med tre ord!
Snäll och bäst och min <3

Måndag

skit bilddagbok, hög belastning hela tiden, jag blir lack (H)

idag var jag i skolan på lektion för första gången på 8 veckor, det kändes jobbigt och jag är väldigt glad att jag slutar skolan om ca. 3 veckor. Men jag är mindre nöjd med närvårdarmössan vi ska ha för 72 ? med en feting toffs på.

Dessutom har jag tappat bort min försenings-mobil-räkning som var från Mars så snart kommer min telefon att stängas av. Pluss att jag har tappat bort mina solglasögon och då blir jag trött på det för jag köpte dom för kanske 2 månader sen så lite längre hade jag väl tänkt ha dom.

Sen hade jag Jessica och Sara tänkt fara till Jessicas stuga imorgon och skulle softa och sådäär men nu är det inte säkert att vi far ivarjefall och det var dåligt.
Och det är hårit som fan i hela lägenheten efter att Tyson varit här i 4 dagar så jag borde dammsuga, pluss att han tuggade på mina glasögon när han satt i min bil så dom är lite söndriga och skaver.



Något som är positivt är att dom nu har kommit på att jag har Hypotyreos (underproduktion i sköldkörteln) och om man har det blir man trött, lite deprimerad, trögtänkt och får minnesproblem:P haha eller alla måste ju inte få det men de e lite symptom.
Så jag ser fram emot att få tabletter imorgon mot de så då blir jag pigg och kry :P hehe, de va på tiden att dom kom på nåt nu efter att jag har gått dit regelbundet i 4 år.

godnatt

Lördag

jag och gulle e hundvakt, han e söt, ouppfostrad, 1 år och heter Tyson. Han kom i Torsdags och far hem på Söndag, imorgon alltså.

Valborg var trevlig hos Svensken tredje året i rad, ja sara roth ida tåfe macke jimmy tomas stoffe gio johan och fina frida och sandra, gulle blev full o odräglig men de e oftast jag som brukar va de så de va väl bra att han tog över!:P

igår satt vi hos Jimmy och tog det lungt och ikväll vet jag inte. jag skulle villa dricka lite men nu blir de mulet och då e jag inte lika sugen längre. bah

hejdå

RSS 2.0